הוא התקשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

girly sap

New member
הוא התקשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוא התקשר אליי!!!! אתם מכירים את זה.... הוא התקשר ואתן מאושרות עד הגג ואתם מדברים והכל זורם ואז אתן מאושרות יומיים ואז אתן מתחילות לחשוב. למה. זה כי רק שיעמם לו? כי הוא היה בטוח שאני אקפוץ רק לשמע הצלצול שלו? הוא באמת רוצה או שאני רק מעבירה לו את הזמן? אבל הוא התקשר :)!!! אוף! בנים הם חארות! גם כשהם מתקשרים וגם כשלא!

girly sap

New member
נידונתם להיות חארות! העולם אכזר

אבל מה איתנו? אנחנו צריכות לספוג את זה!

girly sap

New member
קודם כל

הוא נתן לי להתבשל יומיים... יומיים לא שמעתי ממנו! חוץ מזה, זה לא ממש משהו שהוא עשה כמו המחשבות הניורוטיות שלי... אל תיקח את זה אישי נגדך... אתם חארות כמו שכל הבנות ####. זהו טבע העולם...

girly sap

New member
עזוב שטויות...

בוא לא נתעסק בצד החפרני והמעצבן! הוא התקשר!!! :) וזהו.. נעזוב את זה ככה. אני מאד מקווה שלא לקחת קשה את הערה שלי...

keren888

New member
הא?!

הייתי אומרת שזה לא מפני שהוא משועמם..וזה לא מפני שרצה לתקפצי לשמע הצלצול.. אלא רצה לתת לך מספר פלא' של פסיכולוג.. ואז כשדיברתם אמר זה חסר טעם! את פסיכית לחלוטין..(חח) סתם נשמה.. לא משנה מה מי מו ואיך.. אני שמחה בשבילך!! אבל!!!!!!!!!!!!! אל תתלהבי יתר על המידה... כי זה יכאב לך!!! ככול שאת מתרגשת מדבר טיפשי כזה(ואני יודעת שכרגע בשבילך זה עולם שלם..) אבל יתכן והוא התקשר באמת כי משעמם לו.. או שהוא רוצה להשאיר אותך בהולד.. שלא תחשבי שהוא ניתק קשר.. כי כשהוא יצטרך אותך את תהיי שם!! אז תחשבי טוב טוב... ועדיים שמחה בשבילך..וקצת דואגת!..

TheWhiteTigris

New member
נו מה את רוצה

הוא "לקח", את הזמן, כי אם היה מתקשר מוקדם יותר, היה "נחשד" בזה שאין לו חיים. אני מתקשר לבחורה רק איזה יומיים אחרי שלקחתי את המספר שלה, פעמים מעטות רק איזה יום אחרי...

keren888

New member
לא,הוא לא..

הוא לא היה נחשב לאחד עם חוסר חיים.. אלא לאחד שכן נכנסת לו לראש!!ולא רוצה לפספס את ההזדמנות..

twigy

New member
עזבי אותך באמא שלך

אם הוא רוצה אותך את תדעי אם הוא רוצה אותך רק בשביל סקס גם תדעי

girly sap

New member
טוב :) זה באמת נשמע קצת

פסיכי :) ובאמת נשמע שאני קצת מתלהבת. אבל תכלס זה ממש לא כל העולם בשבילי. :)

הרגת אותי עם המשפט האחרון

אבל מי שאמר שאם הוא יירצה את תדעי צדק. פשוט תשבי לך רגועה, תמשיכי בכל מה שאת עושה, אם הוא רוצה הוא יודע איפה למצא אותך אם הם חארות אל תתני להם את הכוח הזה עלייך. שהוא ירוץ אחרייך

Zoharrr

New member
אני אסביר לך משו

את זה,גבר שמאוד יקר לליבי(נשמה שלי אני חולה עליך) הסביר לי: כשאת מתמודדת עם גבר,את בעצם מתמודדת עם אהההה...קוף.:) המוח של גברים,נתקע איפשהו באבולוציה בשלב מאוד מתקדם. ולכן, הם קופים. לא חארות,פשוט לא מבינים כלום ממה שהם עושים... מכירה את תאוריית הטנגו? את מתקרבת,הוא מתרחק ולהיפך? אז בנות המציאו את הרעיון. וחשבו שבנים יודעים מה הם עושים ומתכוונים ל"טנגו" הזה,זה לא באמת ככה... אם הוא לא התקשר יומיים,זה לא שהוא התכוון לייבש אותך... או שלא היה לו אומץ,או שהוא סתם שכח... ה"טנגו" קורה אצלהם סתם,לא בכוונה תחילה.

למעלה