הוא והיא

tairon

New member
הוא והיא

הוא היה הידיד הכי טוב שלה במשך תקופה ארוכה היא הכירה את כל חסרונותיו הוא הכיר את כל מכאוביה מעולם לא דיברו בינהם על רומנטיקה או התחילו זה עם זה היא הקשיבה שעות על כיבושיו אצל המין השני הוא מהצד השני שמע על אכזבותיה הוא תמיד היה מספר לה בגאווה על כיבושיו ולמרות כל מה שידעה עליו ערב אחד נפלה בקסמיו הם גילו אחד את השניה וגם גילו שהמשפט הפכים נמשכים הוא לא רק משפט אלא גם הוכחה בשטח הם היו ההוכחה לכך הוא חשש מעצמו אמר לה הרי לא השתנתי בין לילה ואני אותו שובר לבבות אני עלול לשבור את לבך היא הקשיבה לו הסתכלה עליו והחליטה לקחת אותו ואת מה שהוא בשתי ידים מקווה שדווקא היא תצליח לחולל בו את השינוי לדבוק רק באחת...אהבה היתה שם הוא אהב אותה אבל לא הצליח לשנות מנהגיו ועד מהרה חזר לסורו היא מצד שני ידעה הרגישה אבל אמרה לעצמה שזה ישתנה הוא ישתנה הוא אוהב אותה ואולי יחדל אבל הוא לא הצליח להתמיד לאורך זמן הוא אהב אותה והוא היה רודף שמלות בוקר אחד ישב וסיפר לה על מעלליו באותו שבוע ובאותו רגע שבר את ליבה היא הבינה שהוא לא ישתנה לעולם גם לא עבורה קמה ועשתה מעשה נפרדה ממנו..והלב בוכה והלב רוצה אותו אוהבת ..אבל ההגיון אמר לה אחרת ובין המלחמה ללב ההגיון הצליח לחזור ולגרום לה להגיע להחלטה על הפרידה והוא? הוא יצא מביתה התיישב לו ברכבו הכה על ההגה ושאל את עצמו למה הוא לא מצליח לדבוק רק באחת?.. הרי הוא אוהב אותה בזה הוא בטוח לו עצמו לא היתה תשובה ראויה לאחר מספר ימים חש בגעגועים אליה התקשר התחנן ביקש צאנס ואפילו .......... הציע נשואים והיא? היא דחתה אותו הלב נקרע מבפנים רוצה אותו אבל מבינה שזהו קשר שנדון לכשלון וליבה ישבר שוב ..ושוב ++מוקדש לחברה שכלפיו היא חזקה ואצלי היא בוכה ללא הפסקה זמן הוא מרפא..

אוף מתוק זה כואב לשמוע ..

לא יודעת מה הייתי עושה במקומה זה לא מצב נעים כלל וכלל נאחללהם.... מממממ...... שתהיה להם שלווה בלב??

איב 1

New member
נשמע כול כך מוכר...

רק שאצלי זה היה ההפך - אני הייתי זאת שבוגדת ופגשתי מישהו בזמן שהיה לי חבר ומה שהתכוונתי שיהיה סטוץ נמשך לקשר שבמהלכו נפרדתי מחבר שלי והתחלתי לצאת איתו. בסוף בגדתי גם בו עם החבר הכי טוב שלו והוא גילה ונפרדנו. אחרי זה נהיינו בקשר של ``יזיזים`` וזכורה לי פעם שהוא פשוט שפך את ליבו ואמר לי (אני זוכרת את המילים כי היתה לאדם הזה השפעה חזקה עליה והוא היה ועדיין אדם שפוגשים פעם בחיים - חתיך ועשיר ונחמד וחכם מבחינת חוכמת חיים כי הוא חסר השכלה לחלוטין) : ``חשבתי שאני אלוהים. שכול החיים שלך היית כזו ובגדת ועשית מה שבא לך ואני אצליח לשנות אותך. בהתחלה חשבתי שהצלחתי והייתי גאה בעצמי ואז הבנתי שאם לא תרצי להשתנות אני בחיים לא אצליח.`` אחרי זה חזרנו להיות ביחד ונפרדנו והיו עוד סיבוכים והיום אנחנו חיים ביחד ואני בהריון. ואחרי שזיינתי לכם את השכל נגיע לעיקר - אם אדם לא רוצה להשתנות הוא לא השתנה. רודף שמלות לרוב ישאר רודף שמלות. מה ששינה אותי היה ההריון ואני יודעת שגם אם אני אפיל את התינוק בסופו של דבר - אני לא אחזור להיות מה שהייתי. ההריון הכניס אותי למעין הלם ולמעין הסתכלות על החיים שלי עד עכשיו. ובקיצור עדיף שרודף שמלות יעזוב מאשר לגלות אחרי חתונה וילדים מי זה בעלך. מקווה שבסוף יהיה טוב איב

קרני

New member
סיכון מחושב...

מצטרפת להודעתה של איב, ומוסיפה וחושבת שכדי להיגמל ``מהפרעה`` מסויימת באופי, צריך המון סבלנות, ניסיון ורצון. לא תמיד זה בר ביצוע, לא תמיד זה אפשרי, ולא תמיד זה קל (למעשה זה אף פעם לא קל...) מי שאופטימי ומקבל תמיכה מהסביבה, יצליח... סיפור עצוב... ובהחלט סיכון מחושב (אולי בעצם לא...)

למעלה