הוא זרק אותי

Zoharrr

New member
הוא זרק אותי

אחרי חודשיים... אחרי שהוא הגיע אחרי עמוק שאפשר אצלי... הוא בא, ואמר שנראה לו שהוא חוזר לאקסית,הוא מבולבל ולא יודע... אני ידעתי שזאת הפעם האחרונה שאנחנו מתראים... התעלסנו בפעם הראשונה והאחרונה. והוא הלך. אני לא רוצה להחליף מצעים, לא רוצה להתקלח, לא רוצה שאפחד ייגע בי. אני לא מפסיקה לבכות. כואב לי. מה עושים?

../images/Emo24.gif אל תעצבי

זה כואב אני יודע הייתי במקום הזה ומי כמוני מבין מה את מרגישה זה כואב לגלות שנפגעת דווקא ממי שנפתחת אליו הכי הרבה אבל תתגברי על זה כי מגיע לך יותר מזה מגיע לך מישהו שיהיה סגור על עצמו וטיפה יותר חכם תעזבי את הכאב תסתכלי קדימה נתקי איתו קשר קחי לך קצת זמן עם עצמך ותשקיעי בעצמך תנצלי את הזמן הזה לבד כדי להתקדם הלאה

מתוקה..

אני יודעת ומבינה כמה שזה קשה.. פרידה היא תמיד קשה. אבל אני מאמינה שהתרופה הטובה ביותר בעניינים הללו, של הלב, זה זמן.. אז תתני לעצמך זמן, ותראי שלאט לאט יהיה פחות כואב.. תמשיכי הלאה.. אם הוא מבולבל ולא יודע מה הוא רוצה - אותך או האקסית, אז הוא לא שווה אותך

keren888

New member
היי מתוקה..חיבוק ענק ממני...

וקודם כל מה שהייתי אומרת לך לעשות זה להתקלח..(נו אפנס) וכל הקטע של להשאיר את התמונה האחרונה איך שהיא לא תעזור לך בכלום להפך רק תכאיב יותר ברגע שאת נכנסת לסרט הזה של אל תיגעו ביייייי ושאת ישנה במיטה יש בך יותר זכרונות והכאב יותר חזק כשאת מריחה את הריח שלו ואת אותה תמונה על המצעים כשהיית עליו..מעלה בך זכרונות.. אני אומרת קחי דקה.. תנשמי עמוק..תחליפי מצעים!תתקלחי! תבשמי את עצמך בבושם שונה מאותו ערב..פשוט תחשבי להמשיך.. אני יווווווווווודעת. כמה זה קשה..אבל את תשימי לב אח"כ לשינוי הקטן קטן הזה..וזו התחלה.. וואלה אני מאחלת לך אהבה חדשה ארוכת טווח..את צריכה להתחיל ללמוד שהעצירה בחיים לא מחזירה שום דבר.. רק תוקעת אותך באותו מקום שחור.. (הייתי שם.) מוואההההההההה .... את יכולה..

למעלה