הוא חוזר ובגדולללללללללללל !

שחר 103

New member
הוא חוזר ובגדולללללללללללל !../images/Emo123.gif

כןןןןןןןןןןןן אחריי כמה וכמה חודשים שלא הייתי בפורום החביב עליי ביותר (אני לא מתרועע בפורומים אחרים) המציק השכונתי חזר להחיות את השממה. ! שמתם לב שמחקו את הלינק ?! עכשיו זה הפך לפורום מחתרת חחח רק לאנשים שלפני זה ולאנשים שבאמצע הדרך, אני אומר צריך לסנן מכאן את כל הדובים ולהשאיר את הדבש לנו ! המממ אז מההההההההה הגמר ביום רביעי הא? מה רמי עוד פעם תביא את הסוכית שלך? ג'ני את עדיין חייבת לי סוד ! עדי, פרבי, תגיד יש מצב שתביא את הכרית המפורסת עם סימני השיניים שלך? אני חייב לצלם בפעולה. שוקי, האם סוף סוף תספר לנו מה מסתתר מאחוריי מכונת הSMSIM שנקראת מר. שוקי שיבס ? ענבר, האם תפסת בחור שמוכן להיות איתך רק בגלל שאת רוצה מין ממנו? מירב, יא קמצנית, למה את לא מסדרת לנו איזה כרטיסים לאחת ההופעות שלך, חוצפה ! דניאל, נו תפסת איזו מעריצה כוסית בת 12? :) ?אגב , קבלת את הכרטיסים לסרט? ג'ורנו, מה עם הסרט שהבטחת לי? סמואל, לא נורא אחי, תמיד תוכל לחזור להשתזף בערום או לאונן במועדון(זה באמת קרה? שמעתי על זה רק אתמול חחח) מקום שלישי, אתה תקבל משו אל תדאג (באסה לחשוב שהיית ממש קרוב אבל בסוף 2 הבנות תפסו לך את המצלמה ברשת על הבוקר) אורן..... יש לי לוק חדש בשבילך ! תבוא לבל...........ברביעי , שלחו לך כרטיס לא? (מקווים לראות אותך בדייט צמוד עם חיליק כהן) הפקה, מה עם לסדר לנו איזה יום כיף בלונה-גל או איזו חופשה קצרה בתאילנד? איפה הכרטיס הזוגי שלי לקלונוע ! שקר וכזבבבבבבבבבבבבבבבבבב ! והאם עוד פעם ח"וח (חס וחלילה) ערבי יהרוס לנו את המסיבה? כל זאת ועוד, בעצם אין עוד, סעמק אני מחוץ לתחרות לא? ואזנה ! שדרני 99FM הם כמו תעלומה, לא מכירים אותם ולא רוצים גם משום מה. אז למה באת? להרוס ת'חגיגה? למה לא נשארת שם , איזה כפוי טובה ! אאאאאאאאאאאהההההההההההאה אהההההההההה יא יא אההההההה !

רמי 103

New member
זוזו הצידה השחר מפציע שוב!!!!

שבוע ומשהו עבר ולא השתנת בכלום הא קידו? שים לב - חמשיר בשבילך במיוחד: אחרי השדרן התכוונתי על מטרה - להצליח ולהיות שר המשטרה. ואז אוכל בשופי ובנחת לעצור את הזבל הזה ואזנה ולשלוח אותו לאבו כביר בזינזאנה

שחר 103

New member
אני תומך !

יש לך כבר חבר מפלגה פעיל ! אני מתכוון להגיש בקשה ולהקים מפלגה. מפלגת אנטי ואזנה, העקרונות הן: דרוס כל דוס כסח כל רב הצת את רדיו ברסלב צלם תמונה של ואזנה באחד ממכוני הליווי הזולים בבת-ים פעם בחודש(לא קשה) הצעת חוק נגד דוסים ברדיו החדרת בשר לבן לכריכים של אנשי 99FM וכו'... אמנת ואזנה תצא בקרוב לציבור, הולכים לעשות מהפיכה !

ליאור 103

New member
קיבלתם כבר הזמנות חדשות לאירוע ?

דיברתי עם רועי הוא אמר שהוא שולח לי אחת.. משום מה עדיין לא הגיעה..

שחר 103

New member
אל תדאג תבוא לשם אפילו בלי......

כרטיס, אני אם אתה לא נכנס , גם רועי לא יכנס ! יהיה פסדר

ליאור 103

New member
בטח שאני אכנס.. נראה לך שאני אחמיץ

את הריקוד שלך עם חיליק ??? חחחחחחחחחחחחח :)

ליאור 103

New member
בטח שאני אכנס.. נראה לך שאני אחמיץ

את הריקוד שלך עם חיליק ??? חחחחחחחחחחחחח :)

גני 103

New member
רועי עסיס - איפה האמינות ?

בואנ'ה - גם אני זכיתי בכרטיס זוגי לקולנוע ו... עדיין לא קיבלתי אותו ! יש למישהו רעיון מה הם עושים עם הכרטיסים האלו ? אם יש לכם הצעה מעניינת ומקורית לנושא - תכתבו ומהר ... מהמודאגת , ג'ני

שחר 103

New member
בטח שיש לי

או שמוכרים בכניסה או שאומרים לחברה או חברה לבוא איתך הם משלמים מחיר מלא ואתה לוקח את הכסף שלהם ונותן את החינם :)

נעמה 103

New member
הי..

הי כולם, שנים לא כתבתי כאן, והמוחות הקודחים והשנונים לא מפסיקים לכתוב, לתעד, לחמשר (רמי).. וכן, שחר, כנראה הפורום הפך להיות מחתרתי.. או שהציבור איבד לחלוטין עניין... מה שכן, ניפגש כולנו ביום רביעי ב..אממ.. מן הסתם נצא קצת שיכורים, והדברים יהיו הרבה יותר ברורים... ג'ני- כל הכבוד על היוזמה. ליאור (כבר אמרתי לך שאתה אדם טוב?)- ההזמנות הישנות עדיין בתוקף. ועוד משהו קטן- תודה לכל שולחי ההודעות המפרגנים. כיף לדעת שמעבר לתחרות יצרנו גם חברויות. לילה טוב עולם, אני בת 22 היום... נעמה

ליאור 103

New member
מזל טוב ילדונת :)

היי, המון המון מזל טוב... פייי את כבר ילדה גדולה (אני זוכר את ההרגשה המזופתת שלי ביום הולדת גיל 21 - אני מפחד לחשוב איך אני ארגיש בגיל 22 - היי זה עוד שלושה חודשים)...בכל מקרה, שתהיה לך אחלה יום הולדת שבעולם.. :) נ.ב הייתי רגוע אם הייתה לי הזמנה ישנה.. אבל גם הזמנה למועד הישן לא קיבלתי...

גני 103

New member
נעמונת - מזל טוב !

מ-ז-ל ט-ו-ב ! יאללה , נרים כוסית ביום רביעי - אני לא ישכח ממי ! בהצלחה שוב לך ולשירלי ! באהבה מג'ני

שחר 103

New member
יש לי תעודת בגרות מלאאאאה ! ווהו !

הידד ווהווווווווו !!! אחריי 3 שנות שכונה אחושרמוטה והצקות אינספור למורות חסרות טקט, עשיתי את זה חחח . הנה עוד סיבה להרים כוסית ביום רביעי חחח ! יווווווווהוווווווווווו אני חכמה !

ליאור 103

New member
אני בשוק ! נתנו לך בגרות ? איך ולמה

???????? סתם ילד, מזל טוב בן אדם, עכשיו תוכל גם אתה כמו כל המורות והמורים לומר - "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי "שיהיה בכיף.. התחנה הבאה - צבא

רמי 103

New member
ליאור ואורן, רועי התקשר במקום הזמנו

אם הוא לא התקשר גם אליכם אני מציע שתתקשרו איליו. אם אין לכם את הנייד שלו אעביר לכם בפרטי. אם אתם לא מוזמנים תגידו שאף אחד לא יבוא מאיתנו. סולידריות.

ליאור 103

New member
זה בסדר רמי, הוא התקשר כבר

אבל היי, תודה :) מחמם את הלב לדעת שיש עוד אנשים טובים..

למעלה