הוא חוזר - ובגדול!!!!!!!!!!

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
הוא חוזר - ובגדול!!!!!!!!!!

אחרי שבוע שלם שהיה לכם חופש ממני כי הייתי בקורס מד"מים חזרתי הביתה ולפורום. כמובן שלמד"מים יוצאים בשביל לפגוש חבר'ה ולעשות קפואירה, ולא משום סיבה אחרת!
אז הנה כמה סיפורי קפואירה מהקורס: מקרה א': פגשתי כמה חבר'ה נחמדים (דור, מעיין [sorrizo), יואב, איתמר) מקורדאו, היינו על דשא והתאמנו בעיקר על סלטות. היה גם יום אחד שצילמו אותנו לסרט לסיום הקורס. יש סרטון יפה מאוד של דור, מעיין, ועוד מישהו (אני חושב שאיתמר) עושים סלטה אחורה יחד. סתם אקרובטיקה אבל נחמד. סיפור 2: אחרי שלמדתי סלטה אחורה, התחלתי לעשות כאלו
עשיתי אחת בחדר - ונחתי טוב. עשיתי עוד אחת ובעטתי עם בוהן רגל שמאל חזק חזק ברצפה (זה ההסבר לבלטה השבורה
). הבוהן כאב מאוד וקבלה זוית משונה למדי. בסוף זה כנראה כלום. סיפור 3: בסוף הקורס עלינו במופע קפואירה, סתם לכיף. היה מופע מעולה! קורדאו שיחקו נפלא, הכל זרם מעולה, פשוט מופע ענק! אני הייתי היחיד ששיחק קרוב לרצפה. כנראה שאת קורדאו מלמדים לשחק גבוה, באויר, ואין שום דבר רע בזה. אותנו מלמדים בעיקר את הריקוד ואיך לשחק קרוב מאוד לרצפה. אז במשחק שלי מול יואב (שהוא מאבאדה אולי? אני כבר לא זוכר ממש), שהיה בדיוק אחרי משחק של מעיין ודור מקורדאו, הייתי ניגוד מוחלט אליהם, וזה היה יפה. וזהו בינתיים! כמובן שחשוב לציין שהקורס היה משעמם כרגיל
יום טוב

Ze Colmeia

New member
שמח מאוד...

שנהנתה
ברוך הבא חזרה....יש לך במה להתעדכן...אכאמ מפגש פורום אכאמ....

BiAAcH

New member
מגניב...

ברוכה השבה... חברה שלי גם הייתה שם והיא סיפרה לי שהיו שם כאלה שעושים טוב קפוארה...

TIS

New member
אני בן!

ומי זו חברה שלך? אולי פגשתי אותה

TIS

New member
גבר!!! היא הייתה איתי בקבוצה ../images/Emo13.gif

איזה צירוף מקרים משעשע...
יש לך אולי במקרה את האיי סי קיו שלה?

jennie 00

New member
שמחה שכ"כ נהנת../images/Emo70.gif