הוא חזר!-בדיקת מערכת

הוא חזר!-בדיקת מערכת../images/Emo11.gif

שיר מושמע? דיסק בדיסקמן? דיסקים במערכת? שיר אחרון שהושמע בMP3? שיר דבוק בראש? דיסק אחרון שנקנה? דיסק נחשק לקניה? הופעה אחרונה שהייתם בה: הופעה הבאה שאתם בתכנון ללכת: השאלה המתחלפת: 3 דיסקים שהייתם לוקחים לאי בודד מתי פעם אחרונה חשבתם על בנצי?(סתם תם...
)

AvtipuS

New member
פוף

שיר מושמע? דניאל סלומון ורינת בר-סוף הקיץ (מה שיש ב 24) דיסק בדיסקמן? אינפקציה-בכיף דיסקים במערכת? אין עמרכת >.< שיר אחרון שהושמע בMP3? סמי-היהודים (מהאנפלאגד) שיר דבוק בראש? אין >.< דיסק אחרון שנקנה? נדמה לי שהדיסק הופעה של קספר... דיסק נחשק לקניה? באלי בית הבובות-מדפים (אולי אני אקנה היום) הופעה אחרונה שהייתם בה: ד"ר קספר בגאלה-הופעה אחרונה הופעה הבאה שאתם בתכנון ללכת: היהודים בחיפה \אינפקציה בת"א השאלה המתחלפת: 3 דיסקים שהייתם לוקחים לאי בודד-למה דיסקים שיש iPod?
מתי פעם אחרונה חשבתם על בנצי?(סתם תם...) אתמול! חחח

ManRed

New member
בנצון קטן עם הקטן, למה אני לא בשקסונים שלך כב

אני כבר לא עושה לך את זה? שיר מושמע? Era-Ameno(Remix) דיסק בדיסקמן? קספר דיסקים במערכת? ביטלס שיר אחרון שהושמע בMP3? גריין דיי American Idiot שיר דבוק בראש? שנאפי דיסק אחרון שנקנה? לפני המון שנים, לא זוכר איזה דיסק נחשק לקניה? אם הייתי קונה דיסקים אז איזה משהו של ברי סחרוף או ירמי קפלן הופעה אחרונה שהייתם בה: מופע הארנבות של ד"ר קספר נדמה לי הופעה הבאה שאתם בתכנון ללכת: ביטלס! מג'יקל מיסטרי טור... השאלה המתחלפת: 3 דיסקים שהייתם לוקחים לאי בודד סרג'נט פפר של ביטלס, הכחול של הקספרים ושחר אבן צור עירומים מתי פעם אחרונה חשבתם על בנצי? היום בשעור נהיגה.. חשבתי עליו ערום, בגלל זה כמעט עשיתי תאונה..

ManRed

New member
חחח, כן! התחת של עידן

מנקה את הרצפה עם קובי ולידו זאת כלבה אחת, לא צ'רלי.. שחכתי איך קוראים לה אבל בטעות דרכתי עליה...

להלהלהלהללהה O_O ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

שיר מושמע? פלפ בק - מהשד"ק דיסק בדיסקמן?
|
דיסקים במערכת? בית הבובות, מהשד"ק ההופעה, איפהילד (-איפהילד.
) שיר אחרון שהושמע בMP3? קראנבריז - זומבי. שיר דבוק בראש? השיר הזה ששרים בגן "היווווום יומשישי!!!1111 היוווווווווווווום יומשישי!!!!!!1111 מחר שבת מחרררר שבתתתתתת שבתתתתת מנוווווחחחחחחהההה!!!!!!!!1111111"
דיסק אחרון שנקנה? מהשד"ק - ההופעה. דיסק נחשק לקניה? הוהו - מהשד"ק.
הופעה אחרונה שהייתם בה: בלעכס. ב"ה, נהריה.
הופעה הבאה שאתם בתכנון ללכת: אממ.. לודעת o_O השאלה המתחלפת: 3 דיסקים שהייתם לוקחים לאי בודד הייתי לוקחת את כל הדיסקים של מהשד"ק
(עכשיו תשאלו איך?! ישלהם 4 ואמרו 3 דיסקים.. אז אני אגיד לכם איך
: אני אחביא דיסק אחד
) מתי פעם אחרונה חשבתם על בנצי? יש דברים שהם לא לפורום...

ס ט י י ק

New member
:]]

שיר מושמע?אסף אמדורסקי-אהבה חדשה דיסק בדיסקמן?אביב גפן-אור הירח דיסקים במערכת?HIM שיר אחרון שהושמע בMP3?המ שיר דבוק בראש?משו של צ'ילדרן אוף בודום
דיסק אחרון שנקנה?הממ קספרים האדום דיסק נחשק לקניה?סיסטם
הופעה אחרונה שהייתם בה:22.10
הופעה הבאה שאתם בתכנון ללכת:אביב גפן:] השאלה המתחלפת: 3 דיסקים שהייתם לוקחים לאי בודד: אביב גפן-|||,מוניקה סקס-יחסים פתוחים ועברי לידר-יותר טוב כלום מכמעט מתי פעם אחרונה חשבתם על בנצי?(סתם תם...)מתי לא?

keeeren

New member
עונה

שיר מושמע? blink 182-feeling this דיסק בדיסקמן?עברי לידר-זה לא אותו דבר דיסקים במערכת?אהמ לא זוכרת שיר אחרון שהושמע בMP3? גרין דיי, לא זוכרת איזה שיר דבוק בראש?יוני בלוך-אלוהים נחמדה דיסק אחרון שנקנה?אהמ אהמ לא זוכרת דיסק נחשק לקניה?אין.. אולי של בלינק או גריןדיי
הופעה אחרונה שהייתם בה:זבל ב19.10 הופעה הבאה שאתם בתכנון ללכת: מחר אביב גפן אולי אולי אולי ושבוע הבא עברי בצוותא!!
השאלה המתחלפת: 3 דיסקים שהייתם לוקחים לאי בודדשייגעצ, עברי, בלינק.. אין לי כח לבחור איזה מתי פעם אחרונה חשבתם על בנצי?(סתם תם...) אהמ אתמול.. אחרי שניתקנו..

צלילוש3

New member
../images/Emo188.gif

שיר מושמע? גלי של ירמי קפלן דיסק בדיסקמן? של מוניקה "פצעים ונשיקות" דיסקים במערכת? של אביתר בנאי "עומד על נייר" שיר אחרון שהושמע בMP3? אין
שיר דבוק בראש? אהבה קטנה של שירי מימון דיסק אחרון שנקנה? של מוניקה סקס "יחסים פתוחים" דיסק נחשק לקניה? של ד"ר קספר-ההופעה הופעה אחרונה שהייתם בה: אווו מלא זמן... הופעה הבאה שאתם בתכנון ללכת: לאדעת... מה שבא.. השאלה המתחלפת: 3 דיסקים שהייתם לוקחים לאי בודד: שייגעצ-ניו יורק רפיח מוניקה סקס-פצעים ונשיקות אניפקציה-בכיף מתי פעם אחרונה חשבתם על בנצי?(סתם תם...): עכשיו

טולייצ

New member
הוא? ../images/Emo12.gif

שיר מושמע? - דיסק בדיסקמן? - דיסקים במערכת? איריס פרחי שיר אחרון שהושמע בMP3? ג'יימס בלוט - את יפה [
] שיר דבוק בראש? אין דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת דיסק נחשק לקניה? די וי די של MAROON 5 הופעה אחרונה שהייתם בה: מאיר & אביתר בנאי הופעה הבאה שאתם בתכנון ללכת: עמיר לב מארח את יהלי סובול ואפרת גוש,בצ'יקה בב"ש [30.11] השאלה המתחלפת: 3 דיסקים שהייתם לוקחים לאי בודד. חבל
מתי פעם אחרונה חשבתם על בנצי? עכשיו

למעלה