הוא חלם על תהילה היום הוא ממלא לי פ

Nechi Nech

New member
הוא חלם על תהילה היום הוא ממלא לי פ

יתה כסף קל מתחיל בכ' נגמר בפתח תקוה שיר גדול אלבום מושקע ומעולה, אני מת עליו! אבללללללל מה לעזאזל הפירוש של השורה הזאת (השניה כמובן
) תבורכו השבט - אתם בסדר אתם, תאמינו לי.

1uLtRaSoNiC1

New member
כסף טוב מתחיל ב-כ'...עד עכשיו ברור?

שורה שניה- הכסף הטוב נגמר בפתח תקווה... לא המילה..אלא הכסף עצמו..נגמר\נעלם\נגוז בפתח תקווה... עזרתי? =]

Escova

New member
תקרא את השורה הראשונה שוב

"הוא חלם על תהילה, היום הוא ממלא לי פיתה..." כסף קל, חלומו של כל ישראלי מצוי, הוא מתחיל ברעיון ("הגאוני") של איך להביא את הבוכטה, ונגמר בסיגריה על המרפסת כשנאנחים ואומרים "עזוב אותי באמא'שך משטויות... למי יש כוח לזה ? ". יש פה משחק מילים שכזה, כסף קל מתחיל בכ', ונגמר בפ', בפתח תקווה, על אותה מרפסת מדוברת.

avivg0z

New member
התשובה פה !!!

כסף מחיל באות כ' וכאילו טונה גר בפתח תקווה אז כאילו הוא חלם על תהילה עכשיו הוא ממלאה לי פיתה/פיצה כסף כסף קל מתחיל ב כ' נגמר בפתח תקווה לא משנה גם אם תלך לפי הספר יבואו אנשים יגידו את ההפך ...

dan the man

New member
חחח מוזר

אחרי שבוע שלא הייתי פה ויצא לי לשמוע הרבה השבט בזמן הזה בחו"ל וכןןןן סוף סוף קניתי את הדיסק ושומע עכשיו... אז אני נכנס לפורום ומה אני רואה? את השורה הזאת הקטע הוא שאני מכיר את השורה הזאת מפריסטייל של אוז וטונה מלפנימיליון שנה... וזה הולך ככה: הוא חלם על תהילה עכשיו הוא ממלא לי פיתה אם צילמו אותך לשער לעיתון שלא קנית ... טוב..נו משתמשים בזורה ישנה מדי פעם..קורה ...

../images/Emo6.gif

פתאום כולם נהיו מפענחים. תנוחו ותנו למי שבאמת מבין לענות.

Nechi Nech

New member
חחח תיהיו לי בריאים, אתם בסדר אתם.

פתח תקווה זה מלכות בבל.

y a n i v 17

New member
לדעתי..=]

"כסף קל מתחיל בכ' נגמר בפתח תקוה" כסף-מתחיל בכ'... כסף-פתח-מסתיים בפ' בפתח תקוה-לדעתי יש פה משהו אחר..שהם לא מתכוונים לפתח תקווה העיר אלא לפתח תקווה..זאת אומרת-הפתח של התקווה-הכסף ניגמר בפתח של התקווה=] ניראה לי הכי הגיוני...

destar

New member
יא אללה עשיתם לי חשק לשמוע ת'שיר

עזבו את זה שחרשתי עליו איזה 1000 פעם החודש (-:

אז הפירוש שלי לשיר הוא

שהבן אדם חלם על תהילה (פירסום), והוא במקום זה עכשיו מוכר פלאפל או כל דבר אחר של עדיית סנדוויצ'ים. אני נורא אוהבת את השיר, ובמיוחד את השורה הזאת.

למעלה