"הוא טען הפתרון לעזה חייב לכלול את הפלת חמאס, ללא כיבוש ישראלי"

כמו שהסברתי לכם חזור והסבר,זה התוכנית של ארה"ב וכל הבכירים שותפים בה.

להוריד את כל המנהיגים הבעייתים במזרח התיכון לצורך הקמת רכבת וקוי גז ונפט במזרח התיכון שישארו שלמים.

ביטניקט

Well-known member

כמו שהסברתי לכם חזור והסבר,זה התוכנית של ארה"ב וכל הבכירים שותפים בה.

להוריד את כל המנהיגים הבעייתים במזרח התיכון לצורך הקמת רכבת וקוי גז ונפט במזרח התיכון שישארו שלמים.
לא מפליא שהאידיוט השמאלני חסר האונה הזה רוצה להפוך את חמאס לחיזבאללה אחרי שהעביר לנסראללה את שטחי המיים הטריטוריאליים של ישראל, ועוד בלי שום דיון בכנסת ובתמיכת היועמ"שית השמאלנית העלובה ששתקה אז כמו דג מפוחלץ.

לא מפליא שהאידיוט השמאלני חסר האונה הזה רוצה להפוך את חמאס לחיזבאללה אחרי שהעביר לנסראללה את שטחי המיים הטריטוריאליים של ישראל, ועוד בלי שום דיון בכנסת ובתמיכת היועמ"שית השמאלנית העלובה ששתקה אז כמו דג מפוחלץ.
לישראל זה טוב אבל מצריים לא תסכים להתעסק עם העזתים 15 שנה תמורת ויתור על חובות...

דרך אגב ידוע שגם העזתים לא רוצים ניהול חיצוני.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה מה שקורה כש'מנהיג' מרגיש צורך לצאת עם תוכנית על אף שאין לו כזאת וגם אין לו משהו שלילי במיוחד להגיד על התוכניות שכבר מוצעות. בעברית זה נקרא מרדף אחרי כותרות. באמריקאית זה נקרא פחחחחחחחחחח.

זה מה שקורה כש'מנהיג' מרגיש צורך לצאת עם תוכנית על אף שאין לו כזאת וגם אין לו משהו שלילי במיוחד להגיד על התוכניות שכבר מוצעות. בעברית זה נקרא מרדף אחרי כותרות. באמריקאית זה נקרא פחחחחחחחחחח.
אין שום תוכנית שמוצעת מלבד הטרנספר ולמה שיגיד משהו רע על זה?

בבקשה תעשו טרנספר אם אתם יכולים :ROFLMAO: :cool:

Harrington

Well-known member
מנהל
אין שום תוכנית שמוצעת מלבד הטרנספר ולמה שיגיד משהו רע על זה?

בבקשה תעשו טרנספר אם אתם יכולים :ROFLMAO: :cool:
יש מספר תוכניות דווקא, לפחות שלוש למקרה שאינך מעודכן. טרנספר הוא אכן אחד מהן.

אם "נוכל"? אם טראמפ ימצא מדינות שישתפו פעולה לא תהיה כל בעיה לבצע את הטרנספר. אבל כרגע זה עוד לא אקטואלי בכלל. אם וכאשר הפסקת האש הנוכחית תתפתח לסיום המלחמה (סיכוי קלוש על פניו, אבל רק העתיד ילמד) או אז ניתן יהיה להתחיל לדבר על פסים מעשיים של התוכנית. בינתיים כל מחנה הרל"ב והרל"ט ימשיכו לצחוק ולהגחיך ובעלי התפקידים ונבחרי הציבור ימשיכו לנסות ולעשות. כל אחת ואחד ותפקידו בחיים ואשריך שאתה ממלא את שלך נהדר.

Harrington

Well-known member
מנהל
התוכנית היחידה של הימין היא מגדלי שמירה
לא יודע מי אמור להיות "הימין" בתיאוריה היפה שלך, אבל לימין הישראלי אין כל קשר להמצאה שלך. אולם מאחר וברור מתגובתך זו וניסוחה שכל שאתה מחפש הוא לתקוף את השלטון הנבחר במדינה, לא נראה לי שלדיון הזה יש לאיפה להתפתח. תרגיש חופשי לתקן אותי אם אני טועה, אך לתחושתי מיצינו.

לא יודע מי אמור להיות "הימין" בתיאוריה היפה שלך, אבל לימין הישראלי אין כל קשר להמצאה שלך. אולם מאחר וברור מתגובתך זו וניסוחה שכל שאתה מחפש הוא לתקוף את השלטון הנבחר במדינה, לא נראה לי שלדיון הזה יש לאיפה להתפתח. תרגיש חופשי לתקן אותי אם אני טועה, אך לתחושתי מיצינו.
זה הפיתרון הזמני - ביתור הרצועה+מגדלי שמירה.

למעלה