הוא ישן!!

גלי...31

New member
הוא ישן!!

סוף סוף הוא נרדם.... מסתכלת עליו... וכל כך בא לי להעיר אותו... אבל לא!!! רק עכשיו הוא נרדם... חושבת לעצמי בשקט הזה על כל הדברים הנוראיים שקרו בימים האחרונים, ולצערי נראה לי כי ימשיכו לקרות. התינוקת הקטנה- איך הגננת עשתה זאת? לא מתעכל במחשבות... אני גננת לשעבר, וגם אני עשיתי הסעות לילדים.... ולא מתביישת לספר שכשהם היו איתי באוטו, נסעתי על 20 קמ``ש... וספרתי אותם כשנכנסנו לאוטו, כשיצאנו מהאוטו, כשהגענו לגן... וספרתי אותם עשרים פעם במהלך כל יום... אחריות כזו גדולה- ילדים של אחרים!!!! איך היא שכחה? ולא יכולה להפסיק לחשוב על המוות הנוראי של אותה תינוקת.... בטח בכתה עד לב השמיים לעזרה... ואף אחד לא שמע!!! מצד שני, חושבת על אסון ורסאי... אנשים הלכו לשמוח, ומה בסוף קרה? והפיגועים שקורים פה מידי יום? מה יהיה הסוף? השתגענו? לאן אנחנו הולכים? האם לזאת אנו מגדלים את ילדנו? דואגים להם... אוהבים אותם... נותנים להם כל מה שאפשר... ובסוף...מה? מצטערת על המגילה... יודעת שזה לא מתאים לי אבל זה מין רגע כזה של הרהורים שהיתי חייבת להעלות אותם על הכתב. גלי (שרוצה להאמין שעוד יהיה טוב)

אברי גלעד אמר היום

שמלאך המוות בא לביקור אצלנו , ראה כי טוב ונשאר.... אני מתקשה שלא להסכים עם זה, נורא ככל שיישמע..

ODED99AA

New member
יותר מזה

הוא כנראה עובד עם ההחיזבלה צריך שים סוף לטרור הדרך היחידה ה להכנס לעזה ולשטחים ולהפסיק עם מדיניות ההבלגה שעולה בחיים והיא כולה משחק פוליטי שמטרתו ``להצדיק`` את מעשינו בעתיד אך באיזה מחיר אני שואל..... עודד*************

למעלה