הוא כבר פה- הסיכום השבועי

הוא כבר פה- הסיכום השבועי../images/Emo140.gif

סיכום שבועי
אחרי שבועיים כמעט שהסיכום השבועי לא היה, קצת קשה לעקוב אחרי מי חדש בפורום ומי לא. ובכל זאת, ננסה, קבלו התנצלות מראש, אם לא קיבלתם דגלון(אם יש לכם דגל ספר אז אין לכם מה להעלב
)- קבלו אחד כבר עכשיו
.
החדשים MadonnaFan
N a a t z
מר מומין(שהצטרף אלינו באופן רשמי)
GREENSsss
the beast 15
תשאיר אצלך תעודף
מוקוש
אסלן
Leetalw
The Ancient Mariner
dannnnnna
קונדוליסה אורז
klara19
ommeer
Pe5tCTRL
Mooa-Numi
DiScoNnecTed
Mr kinney
Vilia©
Skiter
Neyt21
Sand Of Infinity
LeeCooper69
reel ו
ט י ט ו ש
מרב881
גקי ו ה ז מ ן שלה
justme17
infatuation
קבלו התנצלות
ו
אם לא קיבלתם דגל. --------------------------------------------------------
סקר הפורום יתחלף בתחילת השבוע
--------------------------------------------------------
דברים שקרו-קורים-ודברים שפשוט צריך לדעת
אין לפרסם מספרי טלפון בפורום, הם ימחקו. זוהי הוראה מפורשת של הנהלת תפוז, שאני מסכים איתה במאה אחוז, מחיקת מספרי טלפון בפורום מונעת הטרדות ועוד´ שעלולות להגרם ע"י חשיפת פרטים אישיים ברשת.
חבר כנסת הומו ראשון בישראל- עוזי אבן, הולך להיות חבר כנסת מטעם ´מרצ´. בהצלחה לו!
פינת הסלאש של הפורום תעלה באמצע או תחילת השבוע.
שרשור האיי.סי.קיו והמסנג´ר הגדול שלנו, ניתן למצוא אותו איפשהו בפורום.
דיברנו על בעלי חיים לא סטרייטים, והתווכחנו על אמירה שמדובר ב´נטיה לא נכונה´.
שרשור ההזדהות עם סבלם של בעלי החיים- סיפרנו סיפורים והעלנו תמונות של בעלי החיים המתוקים שלנו. זכרו גם לבעלי חיים יש זכויות
שרשור הטיפים לביסקסואל הצעיר יצא לדרך!
היתה לנו פינת ההומופוב הקטן שלנו. בפינה התארח השבוע בוריס. (אני אישית מקווה שלא נזכה לפינה הזאת שנית, אבל הנסיון מלמד אחרת).
שרשור 5 טיפים הכיצד להתחיל עם בחור או בחורה.
שרימפי למד שכשמדברים בפלאפון מומלץ לסגור את הדלת
נוסטלגיה מהגן, נדמה לי שלא צריך להרחיב יותר מידי. ברביות, כדורגל, ומה שזה אומר או לא אומר עלינו. ------------------------------------------------------
על בנים ועל בנות- הפינה השבועית
בת(16)האם ניתן להכנס לים או לבריכה עם טמפון
שאלה שניה: בן(13)כשבנים מגורים מינית יש להם זיקפה. מה קורה לבנות בזמן גירוי מיני
אתם מוזמנים לענות על אחת השאלות או על שתיהן. ------------------------------------------------------ חדשות עולמיות
וגם הפעם ידיעה חדשותית ישראלית שאפשר גם להסתכל עליה כמשהו באמת גדול. הקמת ארגון נוער גאה בישראל. http://www.gogay.co.il/today/Item.asp?CMId=1776 -----------------------------------------------------
- לכל האנשים שהתעניינו בשלום אבי, תודה רבה רבה רבה. הוא השתחרר מבית החולים ומרגיש יותר טוב. תמיד נחמד לדעת שאיכפת לאנשים!
ו
מיוחדת ל2 מצי המנהלים של תפוז
שעזרו לי לנהל את הפורום בשבוע האחרון. שיהיה לכולנו שבוע שקט, בלי פיגועים ובלי מחלות
עם המון אהבה
----------------------------------------------------- ניתן ליצור קשר עם שרימפי ע"י דואל או מסרים: [email protected] או גם באיי.סי. קיו 160674835 (כתובת הדואל הינה גם כתובת המסנג´ר של שרימפי) שבוע מקסים שיהיה לכם! אוהב

../images/Emo24.gif

הממ.. נטע הצטרפה הנה!?!?! (הכוונה היא לN a a t z ) פפייי...
הא... ו-Skiter לא הצטרף הנה..
חברת הפורום שרה דחפה אותו הנה והוא נכנס ולא ידע מה זה פה בכלל..
לא חושבת שהוא יחזור בקרוב..
ועכשיו לתשובות על השאלות בפינת "על בנים ועל בנות": לבת ה-16: לא, אסור ואף קטלני להכנס לים/בריכה עם טמפון! הטמפון עלול לספוג את כל המים שבמקווה המים הנ"ל ומנהל הבריכה או החוף יגיש נגדך תביעת ענק.. לא מומלץ. לבןה-13: בזמן גירוי מיני, פשוט מאוד - הבנות מצמחות איבר מוארך ומוזר מתוך הנרתיק.. *מושפעת מסרטוני מאנגה חולניים* ומשתמשות בו כדי לדפוק את מורותיהן כחולות השיער מאחורה במלתחות הבנות. הן גם צורחות כמו גרביל שתקעו לו מטאטא-קש בתחת (אבל את החלק עם הקש)..

Blackice

New member
חחחחחחחח!!! ../images/Emo6.gif

כל שבוע מצטרפים יותר ויותר מה"פ הה?
ואני מוחה על השאלות ששתיהן עוסקות בבנות ועניינים שאני לא מבין בהם כלום.. אבל אני בהחלט מסוקרן מה שווה ערך לזקפה אצל בנות. כלומר- איך רואים את הגירוי אצלהן.. כי זה לא פייר שרק אנחנו צריכים להתמודד עם התוצאות של המשיכה שלנו בצורה חברתית, שכולם שמים לב או שצריך להסתיר..
יחי לשוויון!
ארז

TwelveEyes

New member
אהמ...

אצל בנות, לפעמים כתוצאה מגירוי מיני, הפטמות מזדקרות. מצד שני, הפטמות גם יכולות להזדקר מקור.. וזה די בולט דרך החולצה ויכול להיות די מביך - יותר מזקפה אפילו - מאחר וידוע הרי שכשרואים בחורה ישר מסתכלים לה על הציצים.. לבוחנת הכוסית מהפסיכו´ בלטו הפטמות, אגב.. חבל שלא טרחתי לפענח אם זה היה מקור או שהיא התחרמנה עליי *דופקת את הראש בקיר הקרוב* איי..

sarah

New member
../images/Emo13.gif כמה דברים

ממקורות אמינים לא זכורים- 1)היא לא עבדה עלייך 2)לבנות יש מין זיקפה פנימית... אממ, משהו כמו ההפך ממה שיש לבנים
באעבה, שרה

זה לא ההיפך.. זה מקביל

תסמיני גירוי מיני אצל בנות (הכי הרבה שאני יכולה לזכור.. אבל יש עוד): 1. התגברות קצב פעימות הלב לשם הזרמת דם מואצת ל..למטה 2. התרחבות כלי הדם בדגדגן לשם הזרמה של יותר דם גורמת לתפיחתו והתקשותו 3. כנ"ל.. פטמות.. מזדקרות ומתקשות 4. עור ברווז 5. סמירת שיער-גוף הממ.. לא זוכרת מה עוד. בכל אופן, התהליכים האלה משמשים ביחד לדבר אחד
העלאת חום הגוף לשם מה להעלות את חום הגוף? אין לי מושג.. אז אני אחרבש משהו: כדי ליצור טמפרטורה מתאימה בשביל תאי הזרע והביצית. אממ אין לי מושג עד כמה מה שאמרתי כאן נכון אבל הסיבה נשמעת הגיונית.. תבדקו באיזה ספר או משהו.. אוו איזה כיף לדעת יותר מארז ^_^ זה לא קורה הרבה..וזה לא קורה לכל אחד...

למעלה