הוא לא ישן

ItushPita

New member
הוא לא ישן

מה עוד יכול לנחות עלי........לאחר ההתמודדות עם ההתנהגויות האלימות,שלא לגמרי פסקו,התחילו בעיות של חוסר שינה.הוא ישן שינה רציפה מקסימום שעתיים ואז מתחיל הסיוט.מניח ראשו על הכר ,לשניות ואז מזנק מהמיטה ומתחיל לשוטט בבית.וכך למשך כשעתיים ונופל "שדוד"שוב לשעה וחוזר חלילה.ניסינו בונדרומין שאינו משפיע. הצילו. אני מתמוטטת. הרופא הציע אישפוז בביח פסיכיאטרי ,להערכה, אך אני חרדה מלנתק אותו מהסביבה המוכרת. עיזרו לי בבקשה.... ולה

ולה יקרה , אכן כואב

כמה קשה לקרוא עם מה את מתמודדת עכשיו. אין לי ידע רפואי בנושא תרופות מתאימות אך ידידתי הטובה שהכרתי דרך הפורום הגיעה למצב דומה לפני כמה זמן. היא פנתה לרופא פסיכיאטר שבא לבקור בית ונתן לבעלה טיפול שדי הרגיע אותו. כך שאם מתעקשים אפשר אולי לקבל התאמה של טיפול גם בבית. אני אבקש ממנה לכתוב לך מסר אישי. ולה יקירה , אני רק יכולה לשלוח לך חיבוק ענק עם המון עידוד ואני בטוחה שאת עושה מעל ומעבר למען בן זוגך ונותנת לו את הטיפול הכי טוב שאפשרי. תנסי ואל תוותרי מייד כי ניתוק מהסביבה לעיתים הוא בלתי הפיך. שתהיה שבת שלווה, אני מקווה שהעובדת עוזרת לך , שבת שלום והלוואי שתצליחו לאזן אותו תרופתית, כל טוב, טובה

../images/Emo24.gif ולה היקרה לאישי נתנו טיפות שמרדימות

אכתוב לך במסר ותתיעצי עם הרופא

למעלה