הוא לא נמשך אליי יותר?

הוא לא נמשך אליי יותר?../images/Emo4.gif

יש לי ידיד/יזיז טוב שאני מכירה תקופה דיי ארוכה, ובדר"כ כשהיינו נפגשים היינו שוכבים או סתם מתמזמזים בשבועיים האחרונים יצא לנו להפגש דיי המון, הבעיה היא שהוא לא נוגע בי יותר, אפילו לא נשיקה, הוא מדבר איתי בחופשיות על בנות אחרות וכמה שהוא היה "עושה להן טובה" ושהוא שם עליה עין ורוצה אותה (הכל בגדר של סקס) אבל, הוא לא נוגע בי יותר, נכון שזה כולה שבועיים מהנגיעה האינטימית האחרונה, אבל, אני דיי מופתעת ממנו, למשל לפני כמה ימים ראיתי אותו כמה שהוא חרמן ומת לעשות סקס ואפילו חבר שלו ישב איתנו בכיף ודיברנו בחופשיות וראינו בנות עוברות והוא כזה מביט בהן בשיא החרמנות. אשכרה לא זיין שנים. אבל, רגע, יש לידך פה מישהי שהסקס איתה סוף הדרך, חלומי! למה לא לגעת בה? כאילו, מה..? אני לא מבינה פה שום דבר, אני לא רוצה לדבר איתו על זה כי אתם יודעים מה זה גברים, ואני מכירה אותו ויודעת את התשובות שלו ובבקשה אל תגידו לי לדבר איתו על זה. אני לא רוצה גם, לכן החלטתי לשתף אתכם בסיפור הנ"ל. אתמול למשל התקשרתי אליו לשאול לשלומו, וכרגיל אתם יודעים שואלים היכן הם נמצאים, אז הוא ענה לי שהוא נמצא באיזה עיר וסתם שאלתי אם בילה שם עם חברים (מנסה לפתח שיחה באותו זמן) הוא אמר שלא, הוא היה לבד, אני עושה לו :"מה לבד?" הוא כזה גימגם ועושה לי שהיה עם ידידה שלו:"סתם ישבנו ודיברנו" אני לא מאמינה לזה, אני מכירה את גבר הזה, הוא חרמן בטירוף, כל הזמן סקס בראש.. אז יש אפשרות שהוא זיין אותה (בכבוד) אבל, מה איתי? הריי אני איתו לרוב והוא לא נוגע בי, אז אוקיי, אנחנו מדברים והכל, אז הוא נהנה מהחיים- גם ידידה טובה שמקשיבה לתלונות שלו וגם יש לו ת'יזיזות האחרות שמביאות לו (סליחה על השפה הגסה). אני לעומת זאת לא יכולה לשכב עם גברים אחרים, צריך רגש מסויים לאותו גבר וכן, יש לי רגש אליו כי אני מכירה אותו מלא זמן. יש מצב שאני לא מושכת אותו יותר? יש מצב שהוא רואה אותו רק כאל ידידה בלבד? אני לא מבינה אותו הוא דון ז'ואן. הוא "רודף" שמלות לא קטן. ומה שהיה בנינו היה סוף הדרך. עוד ראיתי בעיניו שהוא נהנה. איך זה נפסק פתאום? אני בטוחה ב99.9% שהוא עשה את הידידה שלו. שיהיה לו בכיף.. אבל, אני בדילמה רצינית שזהו? הוא לא רוצה אותי יותר?

magenta73

New member
בטח שזו דילמה

את מאוהבת בו והוא לא. מצטערת מתוקה, אבל ככה זה נראה. הוא לא רוצה משהו רציני, הוא כנראה מרגיש שאיתך זה יותר מסקס, או לפחות יש ציפיה לא מדוברת ליותר מזה, וזהו... תפנימי ותשחררי אותו.

איך אתם מגיעים למסקנות כאלו איך?

אני לא מאוהבת בו! אני לא רוצה ולא ארצה משהו רציני איתו! אנחנו בסה"כ ידידים טובים שמכירים שנים!! ולא הבנתי את מה שכתבת:" הוא כנראה מרגיש שאיתך זה יותר מסקס" להפנים ולשחרר אותו? הוא זה שמתקשר אליי ורוצה לראות אותי, אז אנחנו נפגשים ולא עושים מהומה חוץ מלדבר ולדבר

magenta73

New member
את מאוהבת בו!

כי זה מפריע לך שהוא עם אחרות. כי את רוצה סקס. כי סקס זה דבר אינטימי. כי את פוחדת להודות בזה. וזהו. עזבי אותך, את משחקת עם עצמך. תחתכי את זה.

just 20 f

New member
"מאוהבת עד הראש"!! כאילו דה!! ../images/Emo6.gif

או שזה בכלל לא בו...
חוץ מזה- אומרים "מאוהבת מעל הראש" חחח... תשני את הניק שלך!

Vdrums

New member
מפריעה לך שהוא שכב איתה ולא איתך

זה טיבם של יזיזים, הוא לא חייב לך דין וחשבון אם לא בא לו עלייך יותר. אולי הידידה הזאת מציתה בו משהו חדש. אין פה עניין של רוצה או לא רוצה אותך יותר, אתם לא זוג. יזיזות זה בסבבה לא משהו שחתום על נייר.

mika tal

New member
../images/Emo184.gifאת מאוהבת בו...

ככל שתקדימי להודות בכך יהיה לך יותר קל.. להעיף אותו... אתם יזיזים, או הייתם יזיזים.את חרדה "מדוע הוא לא נמשך אליי יותר"? או שכתבת "כן יש לי רגש אליו".. נראה שהוא מבין ונוח לו מן הסתם שאתם יזיזים. הוא לא חייב לך "דין וחשבון"... תצאי מהסרט שלך.. תשחררי....

זמשוש

New member
את מאוהבת

רגש אליו כי את מכירה אותו מלא זמן זה לא סוג של רגש שצריך כדי לשכב עם גבר... אז או שהוא מרגיש שאת מאוהבת ולא רוצה לפגוע בך ולכן נמנע מסקס או שהוא שומר אותך על אש קטנה... יחד עם עוד כמה יזיזות... רוצה אותך או לא? רק הוא יודע את התשובה...

א ו ט י

New member
הייתי כותבת שאת מאוהבת אבל...

כל מי שכתב לפני כבר כתב את זה... אז אני לא אגיד לך את זה שוב, רק שכדאי לך לעשות חשבון נפש אמיתי עם עצמך (ומהר) כי את במסלול ישיר לשברון לב ומניסיון - הטיסה לשם לא נעימה בכלל!!!!!! את לא מוכנה להודות שאת מאוהבת אבל לא מסוגלת לשכב עם אחרים ומפריע לך שהוא שוכב גם עם אחרות... ממממממ.... תתרחקי ממנו ותשמרי על עצמך - תני את הלב שלך למי שרוצה לקבל אותו.

למעלה