הוא לא רוצה עוד פעם

הוא לא רוצה עוד פעם

הוא נהנה ונרדם או שפשוט אין לו כוח לעוד סיבוב. אני, אחרי פעם אחת רק מתחילה להתחמם. אני אוהבת אותו, אנחנו מתחתנים, הכל מצויין. אבל... אני רוצה קצת יותר. מה אפשר לעשות? ויאגרה? איפו משיגים את זה? אוף.

kiaora

New member
אני בכלל לא בטוח שזה הפתרון

ויאגרה זה פתרון לאימפוטנציה, לא לחוסר חשק, או במקרה של בן זוגך יותר נראה לי חוסר התחשבות. אני לא יודע כמה הסברת לו שזה לא מספיק לך, אבל אם באמת הסברת לו אז צריך להיות לו אכפת. או שינוח טיפה וילך איתך לסיבוב שני, או שישקיע יותר בפורפליי (אני מאמין שאם תגיעי לכמה אורגזמות לפני החדירה, יהיה לך פחות אכפת מכמה פעמים תשכבו). מכיוון שלא ציינת פרטים לגבי הפורפליי, לגבי אורגזמות ולגבי כמה ניסית להבהיר לו, אני יורה לכל הכיוונים, אם תתני לי יותר פרטים אני אנסה למקד יותר את התשובה שלי

אחת 101

New member
אחותי...

לא רוצה להלחיץ אותך או משהו, אבל חוסר התאמה מיני זה משהו מאוד בעייתי. הייתה לי את הבעיה הזאת עם מישהו.זה מתסכל תחת.חישבי היטב לפני חתונה.

gringole

New member
כן אני עם אחת 101...

אבל לפני שאת חו שבת שאתם לא מתאימים מבחינה מינית תחשבי אולי יש עוד גורמים, עייפות, לחץ בעבודה, מתח נפשי, מחשבות מטרידות.

שום ויאגרה, ושום לחץ.

יקירתי, אני שמחה על הקשר המצויין שיש לכם, ועל שאת נהנית מהסקס. גברים רבים בגילאים שונים לא נלהבים לסיבוב שני. זה קורה, זה קרה וזה ימשיך לקרות. אני מסכימה עם הנאמר שאם המשחק המקדים יהיה יותר ארוך זה יעזור ולו חלקית, וכמובן עוד אורגזמות שלך יעזרו גם הן. פתרון אחר הוא להמנע מפליטה גברית ככל האפשר. לפי הרפואה הסינית בפליטה הגבר נותן והאישה מקבלת צ'י (חומר, כוח, ג'ינג- תמצית הכליות וכו'). מכאן שהגבר באופן טבעי יותר תשוש אחרי הפעם הראשונה. לפי ההסבר הסיני אם האנרגיה של הכליות שלו חלשה מומלץ להוריד את כמות פליטת הזרע, וודאי שלא לעמוד על שני סיבובים בלילה. כשהכליות חזקות - כפי שקורה אצל בני 18, בהחלט יש מקום לסיבוב שני ומעלה. ומה קורה אצל האישה? היא מתמלאה חיים מעצם הקבלה ולא פעם מתה לעוד סיבוב או לחילופין לאכול, לרקוד, לדבר, בזמן שבחיר ליבה רוצה לשקוע לשינה. אם לרגע 'אקרא לך בקפה' אוכל לראות בעתיד- בהריון ואחרי הלידה שינויים בחשק המיני מהכיוון שלך כתוצאה מעבודה קשה של הכליות בתקופה הזו. התחשבות, הליכה לקראת, יצירתיות, ושיחה מראש הם חלק מהפתרונות למצב. החלפת זוגיות וויאגרה פשוט מחוץ לרשימת הפתרונות, בעיני, עבורך.

pooshkash

New member
כאילו אינך יודעת....

רכשי ויברטור ותוציאי מעצמך את שאריות האורגזמות. בהצלחה!

shocco24x

New member
שיר... לכבודך אחת 101

הרשי לי לחדור אל תוך חלומך לפרוש אבר כיונה לצוף כעובר ברחמך לפרפר ברטט האביונה...

gringole

New member
אם את לבד

אם את עם בן זוג הוא צריך לרצות את זה באותה מידה כמוך. והאמת עוד לא נתקלתי באחד שאמרו לו בוא, והוא לא בא...

האם דיברת איתו ושיתפת אותו בתסכול שלך?

למרות העצות הטובות שקיבלת בעיני יש לכם בעיה שעלולה להחריף בזמן הקרוב ולהעכיר את הזוגיות שלכם כבר בתחילת דרכה. אולי תשתדלי לקיים איתו יחסי מין בשעות שאת יודעת שבהן הוא פחות עייף? אולי לא תשתפי פעולה עם חדירה וגמירה שלו עד שאת לא מסופקת ממש. הכי טוב שתבחרו ביחד את הפתרון ותחלקו את האחריות למצב שין שניכם.

למעלה