הוא לוקח את כל הצומי...

הוא לוקח את כל הצומי...

לאמא שלי יש חבר.. [לא חדש, הם חברים כבר 5 שנים פחות או יותר] והוא פשוט מססיט את אמא שלי "נגדי" למשל מאז שהוא חבר שלה היא תמיד יושבת לידוו היא תמיד "בעדו" ו"בעד" הבן שלו ולא "בעדי" היא תמיד מצדיק אותו ואת הבן שלוו ומאז תמיד שאנחנוו רואים סרט או סדרה אז היא הולכת לשבת לידוו והם יושבים מחובקים. לפניי שהם ניהיו חברים אז היא תמיד הייתה נותנת לי את כל הצומת לב.. [כי רק אני והיא בבית גרות, אחותי נשואה ואח שלי גרר באילת.. ] בקיצור הוא גונב ממני את כל הצומיי ומה שהכי מעצבן אצלו זה שהוא מתנהגג כמו אבא שליי [והם לא נשואים בכלל] למשלל הוא יושבב משו מעל ל- 3 שעות בחציי יום!! וכשאני רוצה להיות במחשב אז אני אומארת לוווו [בנימוס] אם הוא יכול לפנות לי את המחשב לכמה זמן והוא ברוב חוצפתוו אומר לי "לא" עם התנשאות כזאתת מעצנבתת [וזה אפילו לא המחשב שלו][ הוא מתנהגג אצלנו בבית כאילו הוא גר פהה וכאילו הוא אאבבא שלי וכאילו הוא גר אצלנו 10 שניםם והוא לאאא!! שיתחיל להכניס לו לראשש שאם אמא שלי נפרדת ממנו אז הוא עףףףףףףףףףף!! לי מהביתת!! אני פשוטט ש.ו.נ.א.ת.-א.ו.ת.ו.!!!!

ny22

New member
מנהל
עצה קטנה...

חשבת פעם לפנות לסבא או סבתא בנושא? לספר להם הכל ולבקש מהם שהם יעזור. או אולי לאחד הדודים....

M I K A 4 5 5

New member
ל- "ציפור גן עדן היפה "../images/Emo40.gif

היי- גם לי קרה מיקרה דומה.. אומנם אמא שלי היתה איתו(עם החבר)פחות זמן אבל אולי זה יעזור... אני לא יודעת בת כמה את אבל תישמעי מה עשיתי: היה לה חבר מיתנשא עם שני ילדים... הם היו בידיוק אותו גועל כמוהו... סיפרתי להם פעם פעמים וכמובן שהיא לא עשתה עם זה כלום [אני חייבת להודות שאני לא דיברתי איתה כמו שצריך] אחר כך ניהלתי איתה שיחה טובה ורגוע וציפיתי שהיא לפחות תיפקח תעיניים ותירא, היא ראתה זה היה מאד בולט ואחרי שהיא הבינה שאני סובלת היא דיבר איתו ו... ניפרדו אני לא אומרת לך שאמא שלך והוא היפרדו אבל לפחות היא תשים לב.. אולי כן ואולי לא שווה לנסות... מקווה שעזרתי
מיקה

בעיה . כנסו

אני אמא שלי ואבא שלי סיכמנו שכל "שבת שניייה" אני נוסעת לאבא שלי לסופ"ש והאמת זה לא כ"כ יוצא כל שבת שנייה למשל שנה שעברהה הייתי אצל אאבא שלי פעם בחודשש עוד בעיהה\ יש לי בביצפר לוקרים ואני רוצה לוקר [זהה עולה 120 ש"ח לשנה][ ואמא שלי לא כ"כ בעניין ז"א היא נגד לוקרים כי היא מפחדת שאני "ישחכ" בלוקר את שיעורי הביית שלי אז ביקשתי כמובן מאבא והוא מסכים אבל הוא לא מבין למה אמא שלי לא מסכימה לי ואז הוא החליט ככה : אם אמא שי לא מביאה חצי מהכסף אז הוא לא משלם ואמא שלי לא רוצה לשלם ["היא לא רוצה להיות חלק מזה"] איך אני ישכנע את אבא שלי להבי לי כסף ללוקר בלי שאמא שלי תביא חצי מהכסףף?

M I K A 4 5 5

New member
היי שוב../images/Emo70.gif

היי- רגע אולי תשכנעי את אמא שלך להביא לך כסף גם בימקום שאבא שלך יבאי את כל הכסף: זה מה שתגידי לה- תגידי לה שהיא לא צריכה להרוס לך בגלל שהם (ההורים שלך) היתגרשו , ואת חושבת שבזמן האחרון הוכחת לה עד כמה את אחראית [ גם עם את לא] ובאמת תהיה כזאת ותעזרי לה... אם זה לא ילך אז.... תגידי לאבא שלך ש- את לא רואה אותו הרבה וכשהו אמר שהוא יבאי לך היתרגשת ושמחת אחר- כך כל ההרגשות האלה היתנפצו ושגם את לא צריכה להידפק בגלל שהם היתגרשו.... את לא חייבת לעשות את זה איך שאת רוצה בכל מיקרה - מקווה שעזרתי
מיקה

למעלה