הוא מראה שהוא רוצה, אבל לא יוזם שיחות ולא כלום!!!

הוא מראה שהוא רוצה, אבל לא יוזם שיחות ולא כלום!!!

יי :) הסיפור שלי קצת ארוך אבל בבקשה בבקשה תקראו, מי שיכול לייעץ או לתת את דעתו (בעיקר גברים אבל כמובן שגם נשים) אני אשמח ממש, אני נואשת.
יצאתי השבוע לדייט עם גבר שאני מאוד רוצה! הכרתי אותו בעבודה החדשה שלי (הוא כבר לא עובד שם), התחלתי איתו בעצמי ואחרי תקופה יחסית ארוכה של דברים שהפריעו יצאנו. לפני כן התראינו רק פעם וחצי בערך כשהחצי פעם הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותו, ממש לדקה...
הדייט היה כייפי, בבית קפה בבוקר וארוך יחסית (שעתיים וחצי) כי לא רצינו ללכת, השיחה זרמה והיה מעניין ומצחיק. הכל באמת מושלם. הרגשתי ממנו שהוא ממש מתכנן את הביחד שלנו קדימה. ״נלך ביחד לככה וככה״... ״אני יודע לבשל, נבשל יחד״... ״חכי שתטעמי את העוגת גבינה שאני מכין, את תביני מה זה עוגת גבינה אמיתית״..״מבטיח שאני לוקח אותך יחד איתי למשחק של ביתר״..|כשתבואי למושב שלנו תרגישי את האווירה"... אחכ הוא סיפר לי שהציעו לו משרה חדשה, זה היה סוד והוא אמר לי שכמעט אף אחד לא יודע ושאני צריכה לשמור את זה, הרגשתי שהוא סומך עליי ואיכפת לו... בגלל העבודה הזו הוא חושב לעבור לגור באיזור, זה נמצא בדרום ואנחנו גרים במרכז... קצת החמצתי פנים מן הסתם, אז הוא אמר משהו בסגנון של ״אל תדאגי את תאהבי את המקום והנסיעה לא כזאת ארוכה, ואני מאמין שבאהבה אין דבר כזה מרחק״. אני מצידי אמרתי לו שבשבילו אני שמחה אבל מבואסת על המרחק, והוא שוב ניסה לעודד שזה לא נורא וכאלה. זה הרגיש כאילו אנחנו כבר בתוך זוגיות וממש לא בדייט ראשון. כל הזמן הוא דיבר ״עלינו״, לקח אותי בחשבון תמיד, כאילו ברור שיהיה לזה המשך. זה יצא לו הכי טבעי שיש וזה רק דייט ראשון!
בסוף הדייט הצעתי לשלם חצי חצי מתוך נימוס, בהתחלה הוא אמר לא ושאשים רק טיפ, שאלתי שוב, הוא הסכים, למרות ש-80% אחוז מהחשבון היה שלו. ניחא. הבחור בן 30 אבל ניסיון בדייטים/זוגיות/חיזורים אין לו כל כך. הוא גם לא חשב לאסוף אותי לדייט. אין לי בעיה עם זה, אני לא אוהבת את הטקסים של דייט ראשון בכל מקרה. לא הייתה נשיקה בסוף למרות שלדעתי הוא ניסה ליצור מצב שנלך להסתובב בטיילת אבל זה לא קרה כי לא הבנתי אותו והוא מילמל לעצמו משהו בשקט, בכל מקרה הוא אמר שהיה לו כיף ונפרדנו בחיבוק נעים וממש ממש ממש ארוך כאילו אנחנו מכירים שנים ולא התראינו הרבה זמן. באותו הלילה (הדייט היה בבוקר) הוא שלח לי הודעה אם ראיתי תמשחק כדורגל ושהם ניצחו והתלהבנו ביחד, והוא אמר לי שהוא ידע שאני אשמח בשבילו... לא היה את הציפיה והדרמה להודעה של אחרי הדייט כמו שקורה תמיד. זה היה הכי "אגב", כאילו לא היה דייט גורלי בבוקר שאומר לכאן או לכאן. זו לא התנהגות טיפוסית של גברים אחרי דייט. למחרת בבוקר שלחתי לו הודעת בוקר טוב והוא החזיר הודעה ממש חמה וכייפית כמו שלא כתב אף פעם לפני הדייט(יום מדהים נשמתי/בוקר טוב נסיכה וכאלה).
אבל מה רע בכל זאת? מאז אתמול בבוקר (עכשיו 12 בלילה) לא דיברנו. לא שלחתי לו הודעה והוא לא כתב לי. זה מוזר לי. זה לא מוזר כי אני רגילה שהוא לא יוזם שיחות, עוד לפני הדייט, תמיד אני הייתי צריכה לשלוח הודעה. אני גם זו שהתחלתי איתו ודחפתי לזה. אבל בכל זאת, אנחנו אחרי דייט מוצלח, הוא משדר שהוא רוצה הלאה, או לפחות שידר, הוא כן שלח הודעה אחרי הדייט.. אם הו אלא היה רוצה הוא לא היה שולח, ולא היה כותב לי למחרת בבוקר נסיכה עם אימוג'ים של לבבות. בתקופות של היכרות עם גברים אחרים הם בדרך כלל לא נותנים מנוחה מרב החיזורים וההודעות. אני כל הזמן אומרת לעצמי שהבנאדם חסר ניסיון ביחסים, ביישן, ומקבלת אותו ככה ומבינה שהוא לא הגבר הקלאסי כי הוא לא ממש מכיר, אבל זה ממש מבלבל אותי. אם אתה רוצה ומתעניין תדבר איתי! אני יודעת שאם אשלח לו הודעה הוא יתנהג כאילו הכל בסדר ויראה אהבה...
מה לעשות? לדבר איתו על זה? לא לשלוח הודעות ולראות מתי הוא ישלח (זה יכול לקחת כמה ימים לדעתי אפילו)? להתחיל להתרחק כדי שיבין שהוא צריך ״לשמור״ על מה שיש? להניח לזה עד שהיחסים יבשילו יותר וזה יתאזן לבד? ושתבינו, אני לא מאלה שעושים חשבון, עובדה שהתחלתי איתו ועובדה שאין לי בעיה ששילמנו חצי חצי בדייט, אבל המינימום זה הודעות לסירוגין... אני לא יכולה לרדוף אחריו ככה.
בקיצור אני באמת עצובה. אני חושבת שמישהי אחרת כבר מזמן הייתה מוותרת אחרי המהמורות של ההתחלה וההמתנה ואיך שצריך לדובב אותו, אבל אני כבר חודש וחצי לא מסוגלת להפסיק לחשוב עליו (אפילו ממש רזיתי חחח) וקשה לי לוותר. אשמח לדעתכם.

Shamy

New member
עונה אבל אני בחורה

1.נשמע לי שאת שוכחת באמת הוא חסר ניסיון בדייטים , הוא לא מודע לקודי ההתנהגות והנורמות החברתיות כמו לצלצל יום אחרי , לשלוח הודעה ולקבוע דייט שני וכו'...אם תרצי איתו קשר, את תאלצי להוביל עם המושכות עד שהקשר יתבסס למשהו ולא לצפות את זה ממנו כי הוא באמת לא יודע

2.מחקרים מוכיחים ותתפלאי , שיחות בין נשים מלאות באמוטיקונים (או ביפנית אימוג'יז) מהסיבה שנשים מתקשרות בדרך פחות מילולית ויותר ציורית וכמו כן מרבות במילים כדי להעביר רגשות דרך מילים. גברים לעומת זאת , מנהלים שיחות וואטסאפ מאוד תמציתיות בסגנון " אחי : תביא בירה יש משחק, תשובה: סבבה". כך זה נהוג ,זה הממוצע והרבה פעמים בגלל החוסר הבנה הבסיסי הזה גברים ונשים רבים המון!
כך שאם הוא שלח לך לבבות וכתב הודעה ארוכה , את כנראה מאוד מוצאת חן בעיניו! אז זה סיבה קצת לא להתלהם
3.אני חושבת שאת רצה מאוד מאוד מהר , יצאתם , שלחת הודעת בוקר טוב ורב הגברים והנשים שאני מכירה לא ישר נדבקים ונשארים אחד בתוך השני,בטח שלא אחרי דייט אחד קל וחומר אחרי דייט ראשון.יכול להיות שהוא לא רוצה מה שנקרא לשים פול גז בניוטרל...מקווה שהבנת ולכן הוא מנסה קצת לנוח ולא לרוץ מהילוך ראשון לחמישי ב20 שניות...פשוט מחר תתקשרי תגידי שלום יפה מתישהוא במהלך היום ותראי מה הלך הרוח בשיחה
4.באופן כללי את נראה שנורא נורא מהירה לשמוח ולקפוץ ראש לזוגיות או קראש או בונה בראש זוגיות כשלמעשה סיפקו לך מגדלים באוויר-חכי מעט תראי לאן הרוחות נושבות ואל תפלי ישירות לרכבת הרים של רגשות של רגע טוב ורגע אחד לא על דברים שוליים...נשמח לעדכון ובהצלחה!

supersonic777

New member
דבר ראשון,בדייט ראשון לא מדברים על "לגור יחד" או על מעבר...

לעיר כזו או אחרת!
שני,יותר מדי תכניות ואתם בקושי מכירים!
שלישי,אם הוא עובר בוודאות לדרום ולא מתאים לך בשלב זה,היית אומרת לו!
רביעי,לא עונה פעם אחת,פעמיים?אל תשלחי יותר!
קיצור,יש דברים שלא מספרים בדייט הראשון...!

שלום

רגשות אנושיים עניין מורכב. נראה שבתחילת ההיכרות פיתח אליך רגשות חזקים, וכיוון שזאת ההתחלה סביר שאינם לגמרי אמתיים. לכן אולי אחר-כך פחתו רגשותיו אליך והעניין שלו בך, ואולי גילה שטעה בפיתוח כל-כך מהיר של רגשות חזקים ולכן התרחק. לא כדאי לוותר על קשר טוב, ונראה שהוא טוב. נסו עכשיו לפתח את הקשר יותר לאט, פחות לדבר, פחות להיפגש, יותר לתת חופש זה לזה. ייתכן שדווקא כך החברות תתפתח טוב יותר בעתיד. החשוב שתתנו אהבה כנה זה לזה, לפי העוצמה האמתית של רגשותיכם בכל זמן, במלים טובות ובמעשים טובים, בעיקר דאגה והתעניינות רגשית.

justanotherme82

New member
מסכן הבחור

בזמן שאת מנתחת את הדייט מכל כיוון- לא אסף אותי, לא שילם עלי, הוא לא יודע מה הוא אמור לעשות עכשיו. אז הוא שלח לך הודעה שברור ממנה שהוא לא ממש יודע מה אמור להיות עכשיו ואיך את מרגישה בעניין.
את רוצה אותו? אם כן תפסיקי עם המשחקים של שלחתי הודעה\לא שלחתי הודעה ותציעי לו להפגש שוב.
ודרך אגב, אל תשקרי לעצמך. את לגמרי מאלה שעושים חשבון. פעמיים הקדשת משפט שלם לזה שהוא לא שילם עליך בדייט, ועוד הודעה שלמה על מי כתב למי ומתי. את עושה לו חשבונות ושופטת אותו לפי חוקים שהוא כנראה לא מבין.

היי

אני באמת באמת באמת לא עושה חשבון. החברות שלי כבר מזמן קוראות לי סמרטוט ולא מבינות למה לא המשכתי בלעדיו. התעקשתי לנסות למרות היחס המועט ממנו, וזה השתלם (ראה את העדכון שלי). ההשוואות למיניהן והעובדה שלא אסף אותי ולא שילם עליי בדייט הן לא כדי לומר שזה לא בסדר אלא כדי לספק לכם כמה שיותר מידע על המצב ושתוכלו לומר את דעתכם. כן, בהרבה מקרים זה קריטי אם הגבר לא משלם. אני מכירה גברים שמשלמים על הדייט רק במידה וזה רלוונטי להם. אני יודעת שגברים מחזרים. לכל הדייטים שיצאתי הגבר הגיע לאסוף אותי. אין לי בעיה גם כשלא, אני עצמאית, אבל זה יכול לשנות את התמונה בעיני מי שמתבונן...

בכל מקרה, תודה :)

הוא שלח הודעה!!! :) ***עדכון***

ככה... קודם כל, למי שהגיב לי לגבי מה מדברים בדייט ראשון ובטח שלא על לגור ביחד - הכל הגיע ממנו. הוא פשוט תכנן אותנו קדימה כמעט בכל נושא שעלה. ברור לי שצריך לברור מילים בדייט ראשון גם אם מאוד מתלהבים.

לעניינינו: הוא שלח הודעה בבוקר ושאל אם אהיה זמינה לשיחה אחרי צהריים. חשבתי שהוא רוצה לסיים את זה אבל לשמחתי הוא רוצה פשוט לדבר... הראתי לו שאני קצת לא מרוצה מהריחוק הזה, וזה לא ריחוק שנוצר אחרי הדייט אלא בחודשיים האחרונים, שזה מבלבל אותי ואני לא מצליחה להבין מה הוא רוצה. מפה לשם הוא פשוט חשף את זה שהוא מאוד מאוד רוצה להמשיך אבל לא כל כך בקיא ביחסים שבינו לבינה, שהוא גרוע בזה, שהוא מובך ואפילו קצת מפחד(כן כן, הוא כתב שהוא מפחד). אמרתי לו שאני מבינה אותו ושהכל בסדר ושגם אני לא איזה מאסטרית ביחסים שבינו לבינה ושנזרום ונראה שאנחנו נהנים... בקיצור, דייקתי באבחנה לגביו והתחושות האלה שיש לו עוד מתחילת ההיכרות. הוא תכף צריך להתקשר ואנחנו בטח נקבע דייט שני.
תודה רבה רבה למגיבים! אגב, איך לדעתכם צריך להתנהג איתו? גם אני לא מלאה בניסיון... אני כן רוצה להרים לו את הביטחון העצמי ולגרום לו להרגיש נוח איתי.

supersonic777

New member
תתנהגי בטבעיות!תראי,אם בחורה,היא זאת שצריכה לגרום...

לביטחון שלו לעלות,מצבו,בואי נאמר,לא מי יודע כמה,באנדרסטייטמנט!
ועוד משהו קטנטן,בהנחה שהוא יהיה בעיר אחרת,קשר בשלט רחוק בד"כ לא מחזיק מעמד...

Shamy

New member
אני שמחה על העדכון

1.אני חושבת שתתנהגי בטבעיות , ותשכחי מכל מה שקראת בספרים ונורמות חברתיות כי פה הם לא משחקות תפקיד-קיבלת סוג של דף חלק...ברכי על זה...את יודעת כמה גברים יודעים כבר "לשחק את המשחק"?-אלו לא נראה לי שהיית מסתדרת איתם אז תגידי הרבה תודה ואם את רואה שהבן אדם לא שולח הודעה כשהוא אמור או לא מנשק לפי הספר-תגידי לעצמך כמעין מנטרה,הוא לא יודע את הכללים ואל תשכנעי את עצמך דברים רעים כמו אני לא מעניינת אותו וכו'...

2.כדי להרים לכל אחד את הבטחון האישי , את רק צריכה להבין מה נקודות החוזקה של האדם מולך, מה נקודות החולשה ולדאוג לגעת ולחזק את הנקודות החלשות
דוגמה-ציינת שהבן אדם ביישן או חסר ביטחון בזוגיות? פשוט דאגי להזכיר בדרכים קטנות או במילים כשהזמן יתאים , אני פה,אני נשארת אני לא הולכת...זה מאוד מעורר בטחון..

3.שיהיה בהצלחה! ברוכה הבאה לפורום ,ממליצה לך להשאר פה גם סתם ככה כגולשת רשומה כי אני מצ'פרת בהאדמות , אני שוקלת להתחיל אולי תחרויות עם פרסים קטנים אישיים וגם כי זה כיף לעזור לקהילה-את ההנהלה אני מבצעת בהתנדבות , חינם ללא כסף -סתם כי אני רוצה לעזור לקהילה ולתרום את חלקי..
מקווה שתהני אצלנו בפינות הרבות והמגוונות ובאווירה החמימה ונעימה

למעלה