הוא מתחיל לשחק משחקים?

הוא מתחיל לשחק משחקים?

לפני למעלה מחודש פגשתי בחור. מהרגע הראשון הוא הראה שהוא מאוד מעוניין בי, התקשר, יזם מפגשים, תמיד שילם עלי. בפעם האחרונה נפגשנו ביום רביעי. בסוף הוא אמר שאני יכולה להתקשר אליו מתי שאני רק רוצה ולהגיד לו מתי אני רוצה להיפגש, והוא תמיד ישמח, כי מה שיוצא שעד עכשיו הוא מתקשר אלי, בדרך כלל משאיר הודעה, ואני חוזרת אליו. הבנתי שזה קצת מפריע לו שאני מיוזמתי עוד לא התקשרתי אליו, ורשמתי לעצמי ליזום שיחות בעצמי, על מנת שיראה שגם אני באמת רוצה בו. כמו כן, הוא שאל אם אנשים שואלים אותי מה קורה איתי בתחום הרומנטי, מה אני אומרת להם, עניתי שאני אומרת שפגשתי בחור נחמד. שאלתי מה איתו, והוא אמר שהוא אומר שהוא יוצא עם בחורה. הוספתי ואמרתי שסך הכל עוד מוקדם לדעת מה איתנו, כי אנחנו עוד לא ממש מכירים אחד את השניה, והוא הסכים. בכל אופן, לא התקשרתי כבר למחרת, וביום ו' הוא התקשר בבוקר, נשמע קריר, ואמר שהיום (ו') לא יוכל להפגש איתי (והסביר מדוע), וגם לא בשבת כי הוריו מתכננים מסיבת חנוכה אצלהם בבית והוא יהיה שם. ואת השיחה סיים שנדבר אחרי סוף השבוע. אני די נפגעתי. דבר ראשון, גם אם בערבים הוא עסוק, אי אפשר להציע להפגש במשך היום? ועוד נפגעתי שהוא לא הזמין אותי למסיבת החנוכה אצל הוריו. האמת שלא פגשנו חברים או משפחה, אבל בגלל שחנוכה, ציפיתי שאם הוריו עורכים מסיבה והוא משתתף בה, שגם אני אוזמן. הם סך הכל שמעו עלי, כי פעם כשהתקשרתי אליו אביו היה אצלו והוא לא יכול היה לענות לטלפון, ולכן אביו ענה, וכשאמרתי מי אני הוא שמח ואמר משהו כמו "אה, יופי, טוב לשמוע אותך". כלומר, הוא ידע מי אני, והבחור אישר שהוא סיפר להם עלי. מה דעתכם? האם ההרגשה שלי מוצדקת? או אולי הוא זה שנפגע ממני בגלל שאני עוד לא יזמתי שיחה? אולי הוא ציפה שכבר למחרת (ביום ה') אתקשר אליו? אולי בגלל זה היתה השיחה הקרירה שלו ביום ו'? אני מתכוונת לדבר איתו על זה, אבל הייתי רוצה קודם לשמוע דעות, כי אולי יש כיוונים שלא חשבתי עליהם.

נעמייה

New member
רשמת לעצמך ליזום שיחות הא...

וזה כדי שהוא יראה שגם את באמת רוצה בו... תגידי לי, את לא מחשיבה אותו כ'חבר', גם לא כמישהו שאת יוצאת איתו... הצלחת רק להגדיר אותו כ'מישהו נחמד שפגשת'. ואת עוד מתפלאת ועוד נפגעת, שהוא לא מזמין אותך לפגישה עם ההורים שלו?? מאיפה באו לך הציפיות האלה...? לפי איך שאת מציגה את המצב, את אנמית בקשר הזה. את לא עונה לו לטלפונים (לא משנה מאיזו סיבה) אלא רק מחזירה לו צלצול, את לא מתקשרת בעצמך, את לא יוזמת שום דבר ואת מגדירה אותו כ'מישהו נחמד שהכרת'. אין פה שום מקום לציפיות מצידך.

שושה 23

New member
אני לא מכירה אותך

אבל ממה שנשמע לי זו את שמשחקת איתו משחקים גבר גם אם את רוצה לשחק איתו לפחות אל תראי שאת משחקת איתו, מצד אחד תהיי בלתי נגישה ומצד שני תהיי גם נגישה הכוח הוא לעשות את המשחק משני הצדדים תיזהרי בסוף הוא יתייאש ממך

Vdrums

New member
לדעתי את קצת מזלזלת,

הבנת שאת צריכה להתקשר וליזום אבל לא עשית את זה, אבל מצד שני את מפתחת ציפיות שהוא צריך לחשוב על פגישה באמצע היום או להזמין אותך למסיבה של הוריו. אז אולי למסיבה לא הוזמנת כי לדעתו זה מוקדם מדי, אבל פגישה בשאר שעות היום היית יכולה ליזום בעצמך כי אולי הוא לא חשב על זה באותו רגע והוא לא קורא מחשבות עדיין...

לדעתי

כשאת בוחנת את התפתחות הקשר, וגם כשאת בוחרת צעדים, את צריכה להתמקד יותר במה עושה לך טוב, מאשר באיך זה נראה מבחינה תדמיתית ואיזה חלק באסטרטגיה זה ממלא. תתקשרי כשבא לך להתקשר, לא כדי להעביר מסר. רוצה להיפגש? תציעי. בחיאת, את באמת רוצה ללכת למסיבה של הורים של מישהו שאת בקושי מכירה? את סתם רוצה להרגיש שאת חשובה מספיק כדי להיות מוזמנת לאירוע חצי רשמי. ובשביל תחושת החשיבות הזאת את מוכנה לסבול במקום שאת לא מכירה בו איש.

כן, באמת רציתי ללכת

כי מפריע לי שאני לא מכירה אף אחד מהחברים או מהמשפחה שלו. לא הייתי סובלת, כי אני רוצה להכיר אותו יותר.

Vdrums

New member
אז אין בעיה. רוצה להכיר אותו יותר?

תרימי טלפון, תיפגשו יותר, תבלו יותר, תדברו יותר, רק ככה תכירי אותו יותר, לא דרך שידורי מחשבות בערוץ טלפתי. תהיי אקטיבית, אל תחכי לו, תראי לו שאת מעוניינת ואז זה יבוא גם ממנו והוא יראה שיש לו במה להשקיע ושכדאי לו להשקיע. דוגרי, בחורה שלא מראה התעניינות מורידה את החשק.

אני דווקא כן מראה התעניינות

לכל הפגישות שהוא הציע תמיד הסכמתי. בכל אופן, התקשרתי אליו עכשיו, הוא שאל אם הוא יכול לבוא אלי מחר והסברתי שלא אהיה פנויה וגם לא מחרתיים, והצעתי שיבוא עכשיו. למרות שזה לא הכי הסתדר לו, הוא אמר שהוא ישנה את התוכניות שלו ויבוא. אז אני שמחה שהתקשרתי כי אחרת לא היינו מתראים לפחות שבוע. עכשיו אני בדילמה - ביום ד' אני מוזמנת להדלקת נרות אצל חברים. אני מתלבטת אם להזמין אותו, כי הוא למעשה עוד לא הכיר לי אף חבר שלו.

אז מה???

מה את יושבת עם טבלה ומסמנת מה הוא עשה על מנת להחזיר לו? הוא בחור שאת רוצה שהחברים שלך יכירו, תזמיני אותו. מקסימום יגיד לא.

נו את רואה את שוב מתעסקת בתדמיות

בכל אופן, עד עכשיו היוזמה שלך עלתה יפה, ולדעתי אם בא לך שיהיה אתך במסיבה, את צריכה להזמין אותו בלי קשר למצב ה"טבלה", בלשונה של סקרלט.

אז זהו

שלא מתחשק לי להזמין אותו למסיבה ושיכיר חברים שלי (מה עוד שהם ממש לא חברים טובים, ואין לי חשק שהם יתחילו לחטט ביחסים ביננו לפני שאני עוד יודעת מה קורה) בעיקר בגלל שהוא לא הכיר לי חברים שלו. אבל הוא כבר שאל אותי על יום רביעי אם אני עושה משהו, ואמרתי לו שאני מוזמנת, ונשמע לי שהוא התאכזב שאני לא מזמינה אותו. אבל הוא גם יכל לספר לי על המסיבה אצל הוריו ולא להזמין אותי. אז כן, אני עושה חשבונות, ואני חושבת שזה טבעי. אין שום סיבה שבעולם שאתן את כולי ללא חשבון לפני שברור מה אנחנו בדיוק. מה שכן הוא באמת בסדר, עכשיו הוא היה אצלי, אמנם למעט זמן, אבל הוא שינה במיוחד תוכניות על מנת לראות אותי, אחרת לא היינו מתראים גם מחר ומחרתיים.

Vdrums

New member
תגידי מה את משחקת משחקים של גן?

מה זה החרטא הזה?
ברצינות, תמשיכי עם משחקים כאלה ולא תגיעי רחוק. החשבונות האלה לא טבעיים זה ממש ילדותי ומיותר, ככה לא מפתחים קשר ואת בכלל לא מראה התעניינות אז למה לו להשקיע בך בכלל? כולה לבוא לפגוש ת'חברים שלך את לא מתחתנת איתו ולא מתחייבת ולא נותנת את כל כולך. אם לא תשני את הקו מחשבה ותפסיקי לעשות חשבונות של כיתה ח' זה לא ימשך הרבה זמן (ואולי זה מה שאת רוצה)

נעמייה

New member
../images/Emo5.gif

כמו שאמרו לפני, ההתחשבנויות האלה לגמרי לא טבעיות, ולדעתי אף מטופשות. וסליחה... אבל אם היית מזמינה אותו למסיבה עם החברים שלך, זה נקרא לתת את כולך לבחור???? את לא נותנת את כולך, אפילו לא חצי וגם לא שביב של עצמך. וסליחה שאני בוטה, אבל את לא נותנת לו מעצמך כלום. ואת יודעת מה..? גם אם תעשי כן חשבונות, את עדיין בגרעון רציני. בשבילך אני מקווה שאת פשוט לא מעוניינת בו, ולכן את מתנהגת כך. ולא שזו דרך חיים.

מה השטיות האלה........

הוא עוד לא הכיר לי את שלו אז אני לא אכיר לו.....!!וכו מאיפה את מוצצת את כל הסיבות והתרוצים האלה, נראה לי את צריכה לכתוב ספר, איך אני מבריחה גבר בעשרים שניות...

jessy19

New member
לדעתי..

הוא נפגע ממך, פגעת לו באגו כי הוא היה בטוח שקלטת את הרמז העבה שהוא שלח לך לגבי טלפונים והוא היה בטוח שישר תתקשרי אליו. אני מניחה שגם הוא לא ממש בטוח כמוך לגבי ההגדרה שלכם ולכן לא בטוח אם להזמין אותך או לא למסיבת חנוכה. אל תיקחי את זה ברע, תנסי להבין אותו ואת המניעים שלו.

למעלה