הוא "מת" לשיר.....

טומי*

New member
גם אתמול וגם היום....../images/Emo168.gif

הלכתי לא רחוק ממני על החוף היו מופעים חינם של ORANGE אתמול היו אלו היהודים, היום הדורבנים והכוכב...אביב גפן עם שותפו האנגלי נתנו הופעה מרשימה ביותר. על החוף נערכו כל מיני תחרויות לנוער היה ממש נחמד

טומי*

New member
וגם בדיחות..אומנם לא על פולניות...

אבל די טובות....רק אזהרה!!! בדיחות גסות
בבהלה למגן דוד אדום: "בואו מהר... אשתי בלעה את הקונדום..." כעבור חמש דקות הוא מתקשר: "הכל הסתדר... מצאתי עוד אחד..." _________________________________________ חבר א': "הלילה אני מארגן אורגיה בביתי..." חבר ב': "מצוין... גם אני אגיע... כמה אנשים יהיו שם?" חבר א': "שלושה... אם תביא את החברה שלך..." _________________________________________ שאלה: מה האיבר שהכי מתאמץ בזמן קיום יחסי מין? תשובה: האוזניים - כדי לבדוק אם מישהו מגיע .... _________________________________________ בחור יוצא עם בחורה לדייט. בסוף הדייט הוא שואל אותה: "רוצה לעלות אלי לפיצה וסקס?" הבחורה מתעצבנת ונותנת לו סטירה. שואל אותה הבחור: "מה, את לא אוהבת פיצה?" _________________________________________ אישה חולה הולכת אל הרופא ומבקשת: "דוקטור, אני לא מרגישה טוב, האם תוכל למדוד לי חום ולראות אם אני חולה?" "בוודאי", אומר הרופא, "הורידי את המכנסיים ואני אמדוד לך את החום דרך פי הטבעת." האישה נשכבת ועושה כדבריו. "דוקטור", צועקת האישה לאחר מספר דקות, "זה ! ! לא פי הטבעת!" הרופא מחייך אליה ואומר: "זה גם לא המדחום..." _________________________________________ אישה אחת נכנסת לחנות עם שני הילדים שלה. המוכר פונה אליה ושואל: "תגידי, הם תאומים?" עונה האישה "למה אתה שואל?" עונה המוכר: "כי אני לא מאמין שמישהוא היה מזיין אותך פעמיים". _________________________________________ שאלה: מהם שני החורים הכי חשובים אצל האישה? תשובה: הנחיריים... כדי שהיא תוכל לנשום בזמן שהיא מוצצת . _________________________________________ מהן שלושת המילים שהאישה הכי שונאת לשמוע במהלך יחסי המין? תשובה: "מותק! חזרתי מהעבודה". _______________________________________

למעלה