הוא נראה בדיוק כמו מר תפוח אדמה!

נעל

New member
הוא נראה בדיוק כמו מר תפוח אדמה!

לנעל יצא אתמול בלילה, כאשר הלכה לשתות משהו אצל המקרר, לשים לב לכמה קווי דמיון בולטים מאוד בין דודו דותן למיסטר בין (אל תשאלו מה עושה תמונה של דודו דותן על המקרר של נעל). מלבד זאת ששניהם אנשים שחושבים שהם מצחיקים (ולא נכנס לדיון אם הם באמת מצחיקים, כל אחד בנפרד), הם דומים מאוד, לא? בטח יש עוד כמה סלבריטאים, או סתם אנשים שיצא לכם להכיר בחיים, שדומים למפורסמים מהעולם (אולי אפילו תפוח אדמה אחד מבין הירקות שבבית או בחנות שנראה לרגע בדיוק כמו מר תפוח אדמה המפורסם). דוגמאות, סיפורים? נעל

e-shfiyut

New member
למרות שאמרת לא...

1 אני שואלת: מה עושה תמונה של דודו דותן על המקרר? 2 הם בכל זאת לא מצחיקים (בעיקר דותן) ולעניין, א יש לי בבי``ס אחד שנראה כמו צ`אנדלר מ``חברים``.. ב יש לי בכיתה אחד שאם מסתכלים על הפנים שלו הוא נראה ממש כמו הסמיילי הצהוב שכולנו מכירים ואוהבים... ו - ג לכל אחד יש בבית ספר מורה ענקית כזאת שנראית כמו משהו ענקי שלא מפסיק לאכול ועוד מעט יראה כמו.... (אתם יכולים להמשיך את המשפט כיד הדמיון) בכל מקרה, לא הבנתי למה שאלת (מה שמזכיר לי שאני עדיין לא יודעת אם נעל הוא זכר או נקבה מצד 1 אלון מצד שני הודעות בלשון נקבה...) אבל בכל זאת כתבתי כי ממש משעמם לי..... לירן

leeloo

New member
אם כבר מדברים על ביה``ס....

איזה כיף לך שיש לך מישהו בכיתה שלך שדומה לצאנדלר! הוא ממש חמוד!! ויש לו חיוך מלאכי! למרות שלא לא ממש יפה הוא ממש חמוד, והוא שחקן מעולה!... טוב זהו על צאנדלר... רציתי להגיד משהו בקשר למורים בביה``ס: יש מורים שהם כאלה מניאקים וכאלה גרועים וכאלה מטומטמים שאני לא מבינה איך הם קיבלו תעודת הוראה.... ויש מורים שהם כל-כך מתוסכלים מהשכר הנמוך שלהם אחרי כל העבודה שהם השקיעו באוניברסיטה שהם מוציאים ה-כ-ל על התלמידים וככה אחר-כך התלמידים שונאים אותם ולא משקיעים במקצוע ולא מבינים בו כלום.... אבל יש גם צד חיובי בלפחות 4 מהמורים שלי שהם נחמדים, מצחיקים ויודעים איך ללמד!! ורק בגלל שהם כאלה נחמדים אז חשוב לתלמידים מהמקצוע והם משקיעים בו ואחר-כך מצליחים! וכל שאר המורים, ביניהם הזקנים האלה שצריכים כבר לצאת לפנסיה- שישנו מקצוע!! למה אני צריכה לסבול אותם ואת העצבים שלהם ואחר-כך כולם הולכים לשיעורים פרטיים כי הם לא מבינים כלום, כי המורים האלה לא יודעים איך ללמד! אז אתם מבינים מה קורה פה? זה לא שיש תלמידים שהם לא אינטלגנטים או משהו כזה- כי הביה``ס בכלל לא בודק את זה (רק שתדעו), אלא מה שקורה פה זה שיש מספר מורים גדול ורחב בארץ הזו שהם סתומים (איך הם סיימו תיכון, איך?) ומורים זקנים ממורמרים שכבר מזמן לא התעדכנו בשיטת הלימוד העדכנית ומורים שבכלל לא יודעים ללמד ומורים שהם סתם מתוסכלים בגלל השכר הנמוך וההפרעות של התלמידים, ובגלל כל אלה יש מגוון רחב של תלמידים שנכשלים בכל שנה בבגרויות!! כן,כן זוהי האמת! ושאף אחד אחר לא ינסה לשכנע אותכם אחרת! חלק גדול מאוד באי הלמידה בכיתה הוא בגלל המורה! חלק קטן הוא גם בגלל החינוך של ההורים אבל חלק מאוד נרחב הוא בגלל שהמורים שאת בעיותיהם ציינתי למעלה! ואומרים שביה``ס צריך להיות מוסד חינוכי... hope you can handle the truth! LeeLoo

למעלה