הוא נראה לי חכם הפדופיל

ReDragoN1

New member
הוא נראה לי חכם הפדופיל

נראה חכם הפדופיל הזה ... לא יודע הוא מדבר חכם כזה והוא יודע איך לצאת מהעקיצות שאמנון לוי עשה לו אבל חבל שלא היראו אותו ככה שאם יש עוד איזה ילדה שמכירה אותו אז שתיזהר :S

ריטוטית

New member
הורג אותי!!

אז זהו זה הקטע! שהוא כזה אינטיליגנט אבל חולה בראש זה צמד של אישיות לא מתחברת לי ..

Careline

New member
זה הרי ידוע שצורת ההתנסחות

של פדופילים היא ספרותית.

ezraaa1

New member
שומר על מי?

איזה חכם אולי הצוות קיבל החלטה שגויה

osbi

New member
נראה שהוא לא רק חכם .....

יש פה סיטואציה מאוד מוזרה..... עפ"י מקורות האדם שכר עו"ד (ועו"ד יקר מאוד) שיטפל בנושא של חשיפתו. ומכאן השתלשלות האירועים יכולה רק להיות "פנטזיה" .... אז אותו עו"ד מתקשר למערכת אמנון לוי ומציע להם את עיסקת חייהם - רייטינג תמורת אי חשיפת פניו של האיש. בואו ושימו את עצמכם במקום אותו סוטה (אני יודע שקשה מאוד אבל תנסו)... האם אתם הייתם עוצרים את המכונית ומתראיינים ועונים לשאלות של אדם לגבי הפנטזיות שלכם??? או אולי הייתם סוגרים את החלון וממשיכים לנסוע. אני טוען שכל הצילום של האיש בחוץ עם מצלמה נסתרת היא הצגה אחת שלמה. האדם הסכים לשתי הצילומים גם בחוץ עם מכוניתו וגם באולפן למען לא להיחשף. האדם לפי הדיבור ולפי המכונית נראה איש אינטליגנט, כנראה בעל עוצמה וכח כלכלי ובעל השפעה וקשרים במקומות הנכונים, שבעזרת כספו והשפעתו הגיע עם מערכת התוכנית להסכמה - חשיפת רייטינג מול חשיפת זהות. מה דעתכם .... ????

וחוץ מזה מתי הטלוויזיה מצלמת בשחור

לבן? אפילו מצלמה נסתרת, אבל כך זה נראה אוטנטי ודרמטי בהרבה.

למעלה