הוא סבבה והכל, אבל.... (והוא באמתסבבהוהכל!!!)

Mrs big

New member
תלוי כמה מקריח ומה הוא עושה בתגובה

(נניח עושה טיפולי נגד, מגלח את כל השיער)

ותלוי כמה נמוך. אם בהפרש ממש נראה גם כשאני בלי הגבהה כלשהי, אז הייתי רוצה להגיד שלא ישנה, אבל כנראה שלא אמשך אליו. (אני 162)

The Blue Fairy

New member
אני איתך
עם כל כמה שזה לא פוליטיקלי

קורקט

Mooa-Numi

New member
שאלה מעניינת

מקריח - אף פעם לא היה לי. לכל בני הזוג שלי היה שיער לדורות. להיפך, אני חושבת שאם לי ולמאור יהיו ילדים הם יהיו פונפונים קטנים.
לא יודעת אם זה יפריע לי אם זה לא יהיה בולט.

נמוך - נקודה קשה. כי אני גבוהה וכל עניין הגובה והגודל שלי מאוד מעסיק אותי. לא רואה את עצמי עם בחור נמוך ממני, למרות שאף אחד מהחברים שלי לא היה גבוה. אסף היה בגובה שלי (170), תום היה 178 ומאור 173 נראה לי. זה מאוד מעסיק אותי. אני לא אלך עם העקבים שאיתם אני יותר גבוהה ממאור, לדוגמה.

נושא חדש-
סבבה והכל, אבל עם דיעה פוליטית הפוכה ממך

The Blue Fairy

New member
אממממ זה מאד תלוי

אני חושבת שנפשית יהיה לי קשה להיות עם מישהו קיצוני לכאן או לכאן
אבל אם הוא לא קיצוני, אז יש מצב שכן

אין בעיה

כל עוד נגור בהתנחלות

סתם,
יש לי חברים (להבדיל אלפי הבדלות מבן זוג) שהם שמאלנים קיצוניים (בניגוד אליי-ימנית קיצונית)- ואנחנו מסתדרים יופי.
אבל זה תלוי בבנאדם, יש כאלו שבויכוחים פוליטיים יוצאים מפרופורציות ונהיים מפלצות, אם הוא לא כזה-אין לי בעיה עם זה (כמובן אם זה נשאר בגדר הדיון וזה, אני לא אסכים לסטיקרים של "שלום עכשיו" בבית שלי, כמו שלא אצפה שיסכים שאתלה סטיקרים של "כהנא צדק" על המקרר
- בקיצור-אני תמיד חושבת שאפשר להגיע לעמק השווה, ובקלפי שכל אחד ישים מה שנראה לו לנכון).

N o o s h y

New member
לעולם לא.

כי זה כלכך הרבה מעבר לדעה פוליטית, זה מעיד על האישיות של הבנאדם.

ThE uVa

New member
לא

זה חלק חשוב מדי מהחיים שלי וכמו שנאמר פה כבר, זה לא סתם דעה פוליטית, זה משקף אישיות וכל זה.
רוב החברים שלי (בארה"ב לפחות) גם הם נמצאים באזור של הדעה הפוליטית שלי.. אין לי שום צורך בלהיות סביב אנשים שמתסכלים אותי.

לא.

נטייה פוליטית מעידה על הרבה יותר מ"נטייה פוליטית"; אני לא פוסלת אנשים עם דעות אחרות, פשוט אין סיבה שאסתדר איתם מבחינה רומנטית גם.

Maldini Girl

New member
ואו, זה הולך להיות רדוד

מקריח- כנראה שלא. אני אוהבת שיש להם שיער.

נמוך ממכן- תלוי עד כמה. אני 1.62. אם הוא 1.60 אז אולי אפשר להחליק, אם לא.. אז כנראה שלא.

scene queen

New member
לא ולא

יש לי בעיה עם גובה של גברים. בגלל שאני נמוכה,חשוב לי שבן זוגי יהיה גבוה. לא סתם יותר גבוה ממני,אלא גבוה.
אני לא אצא עם מישהו שהוא בגובה שלי.שום סיכוי.למרות שזה שטחי

מקריח? תלוי כמה זה חמור אבל כנראה שלא.
בנוגע לדעות פוליטיות,כל עוד זה נטו דעות פוליטיות ולא יוצא מפרופורציות או שהוא משכנע אותי בכוח לחשוב כמוהו,זה לגיטימי בעיני.
בן זוגי כיום והאקס שלי היו עם דעות הפוכות משלי,שניהם ימנים קיצוניים. הסתדרנו יופי.

AnGeL DoLlY

New member
איך כולן צצות כשמדברים על הא ודא

גובה- לפעמים היה מהווה בעיה אצלי , אני 1.70 ורוב הגברים הישראליים פשוט לא גבוהים מספיק! חח אז קרה שיצאתי עם בחורים בגובה שלי, זה לא מנע מהם לכבוש אותי ולהיות נורא סקסיים. הכל תלוי מה מפצה על מה. אבל נראה לי שנמוך ממני יהיה קצת מוזר אז לא... אני בכל זאת לא ג'ירף.

דעות פוליטיות- אני לא קיצונית בדעותיי, ואשמח שגם בן זוגי לחיים לא יהיה. זתומרת אם יש לו דעות מוצקות שלא בהכרח תואמות את שלי, אין בעיה עם זה בכלל, להפך זה אפילו יוצר עניין. כל עוד אלו דברי טעם והיגיון ולא סתם סיסמאות... בקיצור, אפשר להסתדר, אבל בקיצוניות יש בעיניי משהו קצת פסול.
מקריח- גם עם כאלה יצאתי :) חח אפילו עם קירח לגמרי. אבל הוא היה מקסים והיו לו פנים יפות אז לא ממש שינה לי משהו... כל עוד הלוק הכללי סבבה.

למעלה