"הוא עם חברים שלי״ אז בואו נדבר על זה..

"הוא עם חברים שלי״ אז בואו נדבר על זה..

לא יודעת אם זה קרה לכם,
ואנצל סיטואציה כלשהי מהעבר שלי לשאול את דעתכם, מעניין אותי לראות אם גם לכם זה קרה ואיך הרגשתם..

כשאת הולכת איתו לחברים שלו, למסעדה, או לבית שלהם. הם שומרים על הדיסטאנס. נחמדים והכל, אבל פה זה נגמר. הם חברים שלו וככה זה נשאר.
מנגד לזה, כשאת הולכת עם חברים שלך, הם מבקשים להוסיף אותו לקבוצה בוואטסאפ. אחר כך יוצא מצב שאת מתנתקת מאותם חברים, והוא (??) נשאר בקשר איתם.

איך הייתם מרגישים? הייתם מדברים על זה, או שמניחים לזה?

לדבר עם מי? עם בן הזוג/החברים הלכאורה משותפים?

אני לא חושבת שאפשר לקבוע עם מי לדבר/לא לדבר אבל לא חושבת שצריך להתנתק מחברים רק כי הוא בקשר איתם ונפרדתם.
אני חושבת שאם כן מרגישים לא בנוח לגבי זה שהוא נמצא שם עם החברים כשזוג כבר לא ביחד, עדיף לדבר על זה עם החברים ולומר איך את מרגישה ואם הקשר איתו טוב- אפשר לדבר איתו בצורה נעימה.
&nbsp
סה"כ כולנו אנשים מבוגרים, אם מדברים ומתקשרים בצורה נכונה- אפשר להשיג דברים בשלום ואהבה
.

נראה לי הבנת ההפך...

למרות שאת השורה התחתונה הבהרת.

בהנחה ואני בן הזוג ביחד, הוא יצא איתי ועם חברים שלי - פעם אחת-ֿ מאז הם נשארו איתו בקשר,
כמה ימים לאחר מכן אני והחברים התנתקנו מכל מני סיבות (מדובר על זוג חברים)
ואני רואה שהיום הם מדברים כאילו הם חברים מאז ומתמיד, אסמסים..וכו', ואני והם ניתקנו קשר.

בקיצור, הרגשה לא נעימה.זה הכל.

האאא הבנתי עכשיו

נראה לי ממש מוזר סיטואציה כזו-אני חושבת שהייתי מבקשת ממנו לנסות לגשר -אבל רק אם זה מישהו שאני באמת מרגישה איתו בנוח

Ginger L Honey

New member
לדעתי תלוי במי החברים ועד כמה התחברו אליי/אליו

אני מתחברת לסוג מסויים של אנשים, נחמדה וחברותית עם כולם, אבל לא כל אדם יהפוך לחבר נפש שלי.
היו לי אקסים שהתחברתי מאוד לחלק מהחברים שלהם, היה ידיד אחד שאחרי הפרידה נשאר ידיד שלי ולא של האקס.
החברים של בעלי סבבה והכל, אבל הם לא אנשים שהייתי נפגשת איתם אם בעלי לא היה בתמונה.
בילי לעומתי, הוא אחד כזה שמתחבר עם כולם ויכול לבלות עם כולם. והחברים שלי מרגישים את זה ורוצים להיות בקרבתו.
לא חושבת שזה קרה לי עם מישהו מהאקסים שלי.
ואם היה קורה, לא נראה לי שהיה איכפת לי אם חבריי ישארו עמו בקשר.
&nbsp
כן קרה לי שהייתי מהצד השני. לפני שנים בצבא התחברתי מאוד עם בן-זוג של חברה,
כשהם נפרדו נאלצתי להפרד מהידיד הכי קרוב שהיה לי בזמנו....

למעלה