הוא עשה את זה!!!

הוא עשה את זה!!!

ג'ף למייר הצליח לסיים סדרה שלמה בלי שבא לך לחתוך את הורידים בסוף. חברים, קראתי היום את החלק האחרון של Sweet Tooth וזהו, יש מסקנה סופית, החלק הראשון היה סוג של ג'ף למייר מבויית, טוב אבל לא מפיל וקצת ממוסחר ומהשני והלאה הסדרה שמרה על רמה גבוהה של רגש, מתח, תפניות בעלילה ופשוט היתה טובה ומבלי לפרט את הסוף או את הפתרון אפשר להגיד שגם הסוף היה טוב וגם ההסבר לא היה מאולץ. באמת שנהנתי מסדרה מצויינת שעכשיו באופן סופי אני יכול להמליץ עליה אחרי שקראתי את כל החלקים שלה. לגבי העלילה עולם פוסט אפוקליפטי עם יצורים שהם חצי בע"ח חצי בני-אדם ומנסים לגלות מה בעצם קרה שם. על זה הסדרה רצה ואני לא רוצה לפרט יותר.

DARKSEID

New member
אני חייב להתחיל לקרוא את זה עוד פעם

קראתי את האוגדן הראשון ואחרי זה קניתי מיד את אוגדנים 2-4, אבל פשוט לא התפניתי לקרוא את זה וכבר שנה וחצי האוגדנים האלה יושבים אצלי בבית בלי להיקרא
. אני שמח לדעת שהקומיקס הזה נגמר טוב.

Macphista

New member
רגע, כמה זמן הסדרה רצה?

כמה זמן נהוג שסדרה רצה באופן כללי?

תלוי

סנדמן רצה בין 1989 ל-1996 כשסדרות בת המשיכו גם אחרי. פייבלס התחילה ב-2002 ומתוכננת עד שנה הבאה. סוויט טות' היתה ארבע ורבע שנים. אאל"ט אורך הסדרה תלוי במחבר, (במקרה של למייר פשוט נגמרה העלילה) או בחברה שמריצה את הסדרה. כך למשל במקרה של קרוסינג מידנייט, ורטיגו חיסלו את הסדרה כי המכירות לא היו טובות.
https://en.wikipedia.org/wiki/Crossing_Midnight
אגב, אם תשאלו אותי, סדרה לא רעה בכלל ושווה קריאה אבל זה כבר לא קשור עכשיו.

saranda

New member
תודה על ההמלצה

לאחר בדיקה קצרה הזמנתי את ווליום 1+2 מ - bookdepository
ראיתי שם גם את Chew,אהבתי וגם אותו אזמין בקרוב.

Macphista

New member
האוגדן הראשון של סוויט טות'

גם הגיע אלי הבוקר בעקבות המלצתך.

הראשון טוב אבל קצת ממוסחר ומאופק

הבאים אחריו מופרעים בקטע חיובי לגמרי. לפני כמה חודשים אמרתי שהראשון הוא כמו טיגריס בנגאלי הכי מטורף, קטלני וטורף בעולם אבל מבוית ובכלוב. למייר עבר לכתוב בורטיגו ופתאום הוא לא גס, ש"ל ובוטא כמו שהוא היה בחוברות הלא ממוסחרות שלו אלא מין למייר נחמד וממוסחר אח"כ הוא חזר להיות מופרע ולדעתי לא שיחק לפי החוקים של ורטיגו.

Macphista

New member
רק דפדפתי קצת בנתיים

וקיבלתי את הרושם שיש מעט טקסט, האיורים נראים מגניבים לחלוטין, אבל קצת חבל לי שאין יותר טקסט.
בטח אקרא במהלך הסופ"ש.

Macphista

New member
קראתי!

אנסה לגבב כמה שמות תואר ביחד כדי לתאר אותו- מעניין, מוזר, מתוק, לא שגרתי, מדליק, אלים, יוצר מעורבות ואמפתיה מהירה עם הדמות הראשית עד שבסוף האוגדן ליבי פעם בחוזקה בזמן ש... משהו רע קרה... (טוב, הסוף חרג מרק שמות תואר...)

קיצור, האוגדנים הבאים נכנסו לרשימת הקניות/קריאה שלי.
תודה על ההמלצה!

למעלה