הוא פה!!!!

jud1001

New member
הוא פה!!!!../images/Emo41.gif

בכל מאודו.. בשלל תפארתו.. ברטיבותו.. בריחו.. הגשם בוקר סגרירי טוב לכם..

s h o o s h a

New member
גשם

ומייד עלו בראשי המילים הבאות גשם בעיתו מילים: תלמה אליגון רוז
גשם בעיתו, כמה עצב בא איתו הכל עצר, הכל עמד, רק הגשם בא לו בזמן. לו לא אכפת שבלילות שם קר מאוד שבחולות קשה לבכות שאין על מי להתרפק כשבחוץ הגשם דופק. תן מחומך ותן מאורך תן לשדות רק גשם ברכה תן מפיתך ביד רחבה ותן לנו זמן לאהבה גשם בעיתו, ואומרים שככה טוב על בגד קיץ, סוודר ישן ובכיס מכתב מאי שם. גשם מתוק גשם נשק אותו בשמי גשם לטף את הפנים הבאת גשם בעיתו אז הבא, הבא לי אותו תן מחומך ותן מאורך... גשם בעיתו, כמה עצב בא איתו הבא, הבא לי אותו גשם בעיתו.

אלמרה

New member
זה לא הוגן!

אתן חוגגות לכן בשלוליות ואצלי לא נראתה אפילו לא טיפה אחת... אני יודע שרק אחרי שאלך לשטוף את המכונית - אז יבוא הגשם ו"יחרב" לי את השטיפה עם כתמי הבוץ הזה...

צלליתה

New member
אני יצאתי רגע החוצה

להביא משהו המכונית שחונה בצד השני של הכביש, ואוטובוס נבזי התיז עלי בענק את מי השלולית שכבר הצטברה. מקווה שעד שאצא לעבודה הגשם כבר יהיה אצלך, ואני אגיע לעבודה יבשה.

שילה1

New member
הגשם הזה..נקי וצלול..תענוג אמיתי!

טרם בדקתי את מצב השלוליות,אעשה זאת בהקדם.ובינתים-השמש זורחת, העננים בדרכם ל...אלמרה! חכה קצת...

s h o o s h a

New member
ולעת ערב, איך אפשר בלי ...

מטרייה בשניים מילים: נעמי שמר
איזה מזל החלטתי לגשת אל הצגת הקולנוע השניה איזה מזל התחיל לרדת גשם איזה מזל שלא הייתה לך מטריה איזה מזל הכרתי את פניך איזה מזל חייכת אלי פתאום איזה מזל הצעת לי ללכת יחד אתך אמרת יש מקום שנינו יחד תחת מטריה אחת שנינו מדלגים על כל השלוליות עיר בגשם סחה לנו ככה החיים יפים כדאי לכם לחיות איזה מזל איחרנו את הסרט איזה מזל שאזלו הכרטיסים כל הרחובות נשטפו סופה סוערת אור צבעוני בזבזו הפנסים בא הברק והצית את כל האופק רעם גדול כבה את הברק פחד פתאום החליש בי את הדופק איזה מזל שאחזת בי חזק שנינו יחד תחת מטריה אחת שנינו מדלגים על כל השלוליות עיר בגשם סחה לנו ככה החיים יפים כדאי לכם לחיות איזה מזל הפסיק לרדת גשם והתבהר הרקיע על העיר אם הפרדה הייתה מעט נרגשת אז האשם הוא במזג האוויר איש לא שאל אם נוסיף ונפגש עוד רוח נשבה היה קצת מאוחר אבל תמיד כשהעיר מוצפת גשם שנינו לבטח רואים אותו דבר שנינו יחד תחת מטריה אחת שנינו מדלגים על כל השלוליות עיר בגשם סחה לנו ככה החיים יפים כדאי לכם לחיות

שרונהה

New member
ואני אמשיך עם גשם ראשון......../images/Emo182.gif

של מירה מאיר גשם ראשון הוא מרטיב את נמנום יום הקיץ גשם ראשון הוא מרביץ את אבק הדרכים גשם ראשון המרפסת תמיד רחוצה היא גשם ראשון וריחות זכרונות של חמסין כאילו לא שיחקנו עוד אתמול ברוח כאילו לא ידענו שפעם הוא יבוא כאילו שלא רצת צוחק כה ופרוע ושמש בעיניך ובשערך האור באלף מנגינות אז שר לנו הקיץ ואלף שיבולים הגיש לי השדה ניחוח תפוחים שיכר כמו היין וקוץ מזהיב אחד דקר את הגדר איך זה ששכחנו שבעולם יש גשם איך זה שזכרנו רק פרי ורק קטיף איך בלילות חמים פרקדן על פני הדשא פרקנו את מטען היום שכה התיש ואיך הוא בא פתאום צפוי כל כך לפתע ואיף שטף אותנו מראש ועד בהונות ובין טיפות הדלף הן גם אתה הודית הקיץ כבר עבר, טובו וחרונו גשם ראשון...

jud1001

New member
בוקר שני של../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif גשם...../images/Emo41.gif

הכביסה לא מתייבשת.. מעיל בארון תולה.. ומפלס הכנרת עולה.. יש התחלה של שלוליות.. ומתחילות השתעלויות.. רוח שאת שערי סותרת.. ומטריה שנשברת.. גלי הים גבוהים ... קצף לבן מסלסלים.. אופק אפור כהה.. איך מהבית אצא??

שילה1

New member
הגשם הזה מנקה....../images/Emo182.gif../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif

אויר נעים,קרירות במידה. אז כולו גשם.מה קרה?

אלמרה

New member
טיזהרי מהמילה "בתוכו"...

שמעתי אותה פעם (אבל זה היה מזמן) בהקשר אחר לגמרי...

אלמרה

New member
טיזהרי מהמילה "מוצפת"...

שמעתי אותה כמה פעמים (אבל זה היה מזמן) בהקשרים שונים לגמרי מגשם...

אלמרה

New member
משופע~! זה רע!

מנוזל, מוצף ממש וכל הבפנוכו שלי כולל הראש - כואב.

jud1001

New member
שילה ..בשביל מרק עוף..../images/Emo41.gif

צריך קודם לתפוס את העוף!!!

למעלה