הוא פשוט חרמן מדי

Ruth232

New member
הוא פשוט חרמן מדי

אני בזוגיות כרגע עם מישהו כבר 5 חודשים,אבל לאחרונה הוא נהיה פשוט חרמן מדי שזה כבר מתחיל להימאס עליי

זה מתחיל מהדברים הקטנים בבית,מנגיעות,אני באה לבשל ולהכין אוכל הוא מתחיל לגעת לי בגוף,וזה מציק כי זה בא בזמן לא מתאים
אני לא רוצה להרחיב יותר מדי אבל גם כשאנחנו בחוץ הוא אוהב להיות "דביקי" ולגעת לי בבטן או בישבן,השיא הגיע לפני יומיים שהוא פשוט היה חרמן,אמרתי לו שנחכה שנגיע הביתה וסליחה על המילה אבל אפשר להגיד שהוא פשוט "עשה אותי" כשאני נשענת על הדלת של האוטו

איך אני עוצרת אותו ושמה לו גבולות?אני אומרת לו שזה לא נוח לי אבל הוא אומר שאני צריכה להתרגל,והוא אומר שאני גם סתם עושה מזה יותר מדי רעש וצלצולים..אבל זה באמת מציק לי,בבית אני עוד מבליגה ומבינה אבל למה בחוץ הוא חייב להיות כזה

וואו

בדרך כלל זה קורה לכן לאחר כמה שנות נישואין.
אם הוא קורא, אז יש לי בשבילו רק עצה אחת: תברח!
אם זו רק את... אז אולי תמצאי לו מאהבת, וככה הוא יוציא את כל החרמנות הנוראית הזו עליה.

a wild rose

New member
יצאתי פעם עם בחור כזה

הקשר לא האריך ימים, לא רק בגלל זה אבל זה היה תמריץ משמעותי.
&nbsp
המענה שהוא נתן לך שאת צריכה להתרגל ושאת עושה מזה יותר מדי רעש וצלצולים, מעיד על זה שהוא פשוט לא מכבד אותך! ומה אם את לא מרגישה טוב או סתם לא בא לך? מותר לך להיות עייפה, להרגיש לא טוב או אפילו סתם להיות עסוקה במשהו אחר (כמו לבשל). אני ממליצה לך לסיים את הקשר, אם הוא לא מסוגל לכבד אותך באופן הכי מינימלי שיש, את לא רוצה להיות בזוגיות איתו.

Charles Dickens

New member
יצאתי פעם

אם בחורה שאומנם לא היתה כל כך בוטה במקומות ציבוריים אבל גם כל הזמן דאגה להזכיר לי כמה היא חרמנית ובבית ההתנהלות היתה דיי אגרסיבית מצידה... זה באמת לא החזיק מעמד, עד כמה שזה נשמע אבסורד... בסוף נשברתי.

sunset3

New member
התאמה מינית

מגניב שהוא רוצה אותך עוד ועוד , בד"כ עם הזמן כמות "החרמנות" יורדת.
כנראה לאחרונה , עולה הגירוי ממשהו חיצוני ולאו דווקא ממך , ואת חברה שלו אז הוא רוצה אותך יותר.
כנראה הוא גם היה ככה תמיד, ורק עכשיו הוא שיחרר את זה החוצה, אם הוא אומר שאת צריכה להתרגל.
כנראה את צריכה להתרגל או פשוט יש בינכם חוסר התאמה מינית.
שזה משהו שבדכ מגלים בתחילת קשר.
מה שכן , את יכולה להגיד לו שאת מעדיפה לשמור את הרגעים האלה בבית , במקום של רק שניכם, שיתאפק כי זה ישתלם. תנסי זה יכול להרגיע אותו עד הבית...

TatyBar

New member
הוא לא חרמן מדי. הוא אלים.

מה שאת מתארת הוא לא שונה מאונס.
בהרבה מקרים, אונס לא מתרחש בסמטאות אפלות על ידי זרים.
אונס - ברוב המקרים, קורה עם אנשים שמכירים ולכן ההגנות יורדות.
מה שיש לך פה הוא גבר מניפולטור שלא מכבד אותך או את גופך או את נפשך.
מה שהוא עושה - וזו לא הגזה או הקצנה של כלום - זה אונס.
&nbsp
מקרים רבים כמו שלך כבר הגיעו לחקירות והאשמות פליליות.
&nbsp
את צריכה לעצור את זה כאן ועכשיו.
להביר לו שכל עוד אין מצידך היענות - הוא עוזב אותך ומיד.
אם הוא מתחיל להסביר למה את טועה - תלכי משם!
אם הוא עושה את זה שוב למרות שאת לא מעוניינת - תלכי משם!
&nbsp
בכלל... אני הייתי הולכת משם מיד.
&nbsp

שאלוהים תשמור.

זה פורום זוגיות? או פורום פולניות זקנות וממורמרות?
וואו, אני מרחם על בן הזוג שלך. בטח מצאת גבר מסורס או משו כזה.
היא בת 27 מה שמעיד שהוא פחות או יותר באותו הגיל. אם לא יזדיינו עכשיו בלי הפסקה, אז מתי?
הוא אוהב אותה, חושק בה וחרמן. טוב מאד. הבעייה פה זו הקרירות שלה, לא התשוקה שלו.
אונס עלאק.
אני מסכים רק עם השורה האחרונה. כי בכל מקרה היחסים בינהם נועדו לכישלון.

Maldini Girl

New member
מעולה שהוא אוהב אותה ונמשך אליה

זה מאפיין בריא של זוגיות וקשר. הבעיה היא מה קורה כשהיא מבקשת די והוא לא מקשיב. כשהיא אומרת ״לא פה/לא מתאים/ לא נעים לי״ והוא ממשיך. אתה לא חושב שיש משהו לא תקין בבחורה שאומרת ״לא רוצה״ ובבחור שמתעלם ממנה? כי עם כל התשוקה- זה כבר לא זוגיות בריאה זה גם גורם לסקס שאמור להיות חווייתי לשני הצדדים להפוך לנושא טעון שאחד הצדדים מרגיש בו לא בנוח.

A לוןA

New member
לא , ברצינות?

אם הבחורה אומרת לא, אז זה לא.
וזה שהיא הבת זוג שלו, לא עושה אותה לבובת מין בלי רצונות ודיעות משל עצמה.
לא ברור מההודעה שלה אם היא אמרה לו לא, או סתם ניסתה להתחמק בדרכים "מעודנות" כאלו ואחרות- אבל אם היא אמרה לא והוא המשיך- זה נופל תחת כל קטגוריית אונס אפשרית.
הבעיה פה זו הקרירות שלה? אולי הבעיה פה היא האטימות הרגשית שלו, שברגע שעומד לו הוא לא סופר אותה ואת הרצונות שלה ממטר?
&nbsp
ואם אתה נותן לי את הבחירה בין להיות פולניה ממורמרת מצד אחד או אנס מצד שני- אני לוקח את הראשונה בלי למצמץ.

A לוןA

New member

A לוןA

New member
2 דברים

1. את פשוט צריכה לדבר איתו על זה, בצורה פתוחה ובלי להאשים. להסביר לו שאת מתה על זה שהוא נמשך אלייך ורוצה אותך- אבל גם לך יש צרכים ורצונות, ולא יתכן שהם מתבטלים בפני שלו ("אני צריכה להתרגל...סתם עושה מזה יותר מדי רעש וצלצולים." אלו אמירות מבטלות ואפילו מעליבות). כשאת לא רוצה- אז מפסיקים ודי.
2. את חייבת להיות יותר אסרטיבית מולו, וכשאת לא רוצה פשוט להגיד באופן חד משמעי "לא"- ולא להמשיך. אם הוא מתעקש להמשיך גם אחרי שאת ברורה בחוסר הרצון שלך- ובכן, יקירה- יש לך פה עניין עם מישהו שלא סופר אותך ומוכן אפילו להגיע עד הסיכון של סף-אונס כשהוא חרמן. זה כבר לא עניין של סקס- זה עניין של איך הוא תופס אותך בכלל- ופה מגיע המקום שלך לעשות עם עצמך חושביים טוב-טוב.
&nbsp
סקס הוא משהו שקורה כששני הצדדים רוצים ומוכנים- לא כשצד אחד רוצה והשני "מבליג"
&nbsp
בהצלחה.

עדן512

New member
הי רות, לדעתי כדאי שתתפסי איתו שיחה לגבי מה שקורה 'בחוץ'.

תאמרי לו שזה גורם לך להרגיש שהוא מזלזל בך ולא מכבד אותך.
תאמרי לו חד משמעית שאת לא מוכנה שזה יקרה יותר.
בהצלחה!

יכול להיות שאת לא חמה מידי עבורו

קודם כל זה אמור להחמיא לך שהוא נמשך אלייך, רצית זוגיות קיבלת מאמה. לעניינך אני חושב ששעיה פתוחה על הנושא תפתור את העניין. מה את בעצם מצפה שהוא יגע בך פחות מידי? אולי הלאבידו שלך נמוך ואת זקוקה לגבר יותר רגוע.

למעלה