"הוא פשוט לא בקטע שלך"

"הוא פשוט לא בקטע שלך"

שלום לכולם! אם ראיתם את הסרט הוא פשוט לא בקטע שלך - תבינו בטוח על מה אני מדברת - ורוב הסיכויים שגם אם לא ראיתם - תבינו.. כמה שאלות לגברים מבינכם.. - בחור שעובד איתי (אני בת 21) שנראה לי שהיה לנו חיבור דיי טוב, הציע לפני כמה זמן שאני אצטרף לכמה חברים מהעבודה ליציאה לאנשהו.. - לדעתכם יכול להיות שהיו כוונות ניסתרות בהצעה? או שזה בגדר ידידים. - יצאנו והיה ממש נחמד - היינו איזה 6-7 איש, ואבל יצא לנו קצת לדבר ב4 עיניים. היה ממש כיף והייתה כימיה והכל, ובעקבות היציאה הזו יש לו את הטלפון שלי (לתאם מתי לבוא וכו'), אבל העניין הוא שממש קוויתי שהוא יצלצל, אבל מאז הוא לא צלצל (4 ימים). אני חושבת שהוא הבין שאני בעניין, יש לציין שאני דיי ביישנית. אני לא סגורה אם הוא גם או לא כי אני חדשה יחסית במקום. דבר נוסף שלא אמרתי - שאומנם אנחנו עובדים באותו מקום אבל לא מתראים כל יום. ומאז ראיתי אותו בדיוק לעשר דקות... עכשיו לסרט- אני יודעת שזה סרט קיטש והכל - אבל באמת לקחתי משם משהו. עד לאחרונה נהגתי להתקשר אל גברים אחרי דייט ראשון, אבל אני באמת חושבת שאם בחור באמת בעניין שלך הוא יתקשר... וגם לכולכם הבנים- לא מוריד לכם קצת שבחורה מתקשרת/שולחת הודעה ולא אתם יוזמים את הצעד הבא? יש לכם קטע מוזר ששמתי לב אליו - אתם חייבים להיות הציידים.. זה נכון? יכול להיות שהכל בראש שלי??? נמאס לי לנתח את הדברים כל כך אבל מה אני יעשה זאת אני...חח תודה מראש לעונים..

הזוייה

New member
הוא הציע לך לצאת מתוך נחמדות

הוא לא הציע לך לרקוד וַלְס לזוגיות לא תמיד חייב להיות מֵנִיעַ - או לשאול את השאלה- מה הוא רוצה ממני. אתם עובדים ביחד הוא יודע איפה את נמצאת, ויש לו גם את הטלפון שלך. אם הוא יחליט שמתאימה לו חברות איתך הוא ינקוט צעדים. אני בעד שגם האישה לא תשב כמו אומללה ותמתין לצלצול הגואל יום אחרי הדייט, אלא תתקשר. מַקְסִימוּם היא תשמע את המילים, אני לא מעוניין.

אתן לך טיפ מהנסיון האישי שלי (כגבר)

אומנם אני בזוגיות אבל אני מדבר על נסיון העבר : אני הרגשתי נוח יותר כאשר היה איזה שהוא עידוד קטנטן מצד הבחורה שמאשר לי שאני יכול לחזר אחריה

למעלה