הוא פשוט מושלם

michelle alex

New member
הוא פשוט מושלם

הוא הבן אדם הכי יפה שראיתי, יש לו את הקול הכי עמוק ומהמן בעולם. דרך אגב קוראים לי מישל טיילור אני גרה באילת, אני כבר קצת יותר מחצי שנה בארץ אבל אני יודעת עיברית מעולה כי למדתי בבית ספר יהודי בחו"ל, ההורים שלי ישראליים ולקחתי קורסים ליפני שעליתי. אני בת 15 וחצי ובחו"ל היה לי חבר מאוד דומה לאלכס אבל אין לא קיים ולא יהייה יופי כמו של אלכס בדיוק! עליתי מעיר שנקראת סנטה מוניקה זה בקליפורניה ארה"ב, אני מאוד אוהבת לדבר ולפטפט במיוחד על אלכס (שדרך אגב יש לי הרבה מה לספר...) אז למי שיש אייסיקיו: 174808161 ולמי שלא יכול להיתכתב איתי בפורופ נשיקות ביי!!!

michelle alex

New member
תמונה חמודה

האא איך שחכתי תמונה יש לי תמונות נדירות אבל אני לא מחלקת סורי..... האא ודרך אגב אני מאוד רוצה אים מישהוא ימצא או מצא את האימייל אל אלכס אני יודעת שזה נדיר אבל אני צריכה אותו דחוף!!!!!!!!! ואני רוצה לישמוע מיכם אייזה שירים של דה קולינג אתם הכי אוהבים אני אוהבת את: מקום ראשון "stigmatized" מקום שני "cold it be any harder?!" ואני הכי שונאת את השיר "things dont always turn out that way" למי שיש את הדיסק אני מצפה לתגובות

Drorrrrrr

New member
יש לך תמונות נדירות את לא ../images/Emo60.gif

מחלקת יש לי את האי מייל, אני לא מחלק.... פיטים אנחנו והשיר הכי יפה שלהם זה UNSTOPPABLE לדעתי ברוכה הבאה

Drorrrrrr

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo60.gif

מקווה שתהני פה

Adrienne

New member
ברוכה הבאה!!!

אני איתמר... תקראי את הודעת המנהל ותהני! ואל תריבי עם דרור, חוץ מזה שכל דבר שתביאי יתקבל בברכה ותקבלי קרדיט עליו

MolsBolsRules

New member
welcome to our lil fourm

על דה קולינגגגגגגגגגגג אני מקווה שתהני פה וליזכור יפעת ואלכס אלכס ויפעת ואל תיתרגשי מדרור הוא בובהההההההההה של ילד הוא סתם קרצי נכון נושי?

Drorrrrrr

New member
ססססססס הדרור הזה! ../images/Emo60.gif

רק בלגאן הוא עושה פה!

MolsBolsRules

New member
חחחחחחחחח נושייייייייייייי שליייייי

LOLOL מה שלומך בובה? לא משנה שאנחנו מיתכתבים עכשיו באם אז אן...LOL

למעלה