הוא פשוט שריונר

yossic5

New member
הוא פשוט שריונר

במשפחת שליט תינוק חדש נולד ואביבה קראה לו בשם גלעד שיהיה מלא תמיד שמחה וגיל איחלו הסב והסבתא מהגליל גדל הילד ועברו השנים, ולמד הנער בכפר ורדים עם יואל והדס הקימו נבחרת ולא הייתה משפחה יותר מאושרת כשהגיע למצוות ועטוף היה בטלית אבא נועם את פניו הליט "שילמד העלם להבדיל בן טוב לרע ותמיד ידע לזולת להגיש עזרה" כשנקרא גלעד לדגל רוח קיץ אז נשבה הוא עלה למצדה ברגל וצעק "אני נשבע"! אל הטנק הוא התחבר בלהט עצמותיו היו פלדה בתרגיל חתר לכבוש היעד כי ידע מהי פקודה! עת השמש עלתה ורעמו הרובים זחלו מלמטה לוחמי גרילה רעים נפצעתי צעק גלעד ואיש לא שמע כשנגרר הוא בכח לרצועת עזה עברה שנה עברו גם שתיים ומאומה לא קרה במצפה הילה חיכו בינתיים אך איש לא ידע מה שלומו של הבחור והיכן הוא לן? האם בחדר עכור או בסוג של גן? ממשלה נפלה עלתה אחרת האם תהיה תקווה? אותה הגברת בשינוי אדרת וכלום לא קרה! בהאיטי האדמה רעדה יד של ילד בצבצה "הוציאו אותי מהבור אני רוצה לשוב אל האור" 1317 ימים בשבי חמאס מה אומר חגי הדס? 218 חיילים חזרו מהתופת וגלעד עדיין יושב באופל ויכוחים רבים בינתיים ועלתה השאלה מי דמו על הידיים ומי הוא בן עוולה? אך גלעד נמק בינתיים בלא כל הצדקה!!! אז אם נדע להפנים, לעיתים לוותר ולשקול בשנית, טרם נתלהם לא נשכח את המתים ונזכור את החיים. אז נדע ששימחנו את האחרים שמחכים לגלעד ומקווים שישוב אלינו לעד. בברכה, יוסי כהן 052-2944455 רמלה

קמנצינד

New member
יש לזה גם לחן ?

כי אם לא -אז מן הראוי שתבקש שמישהו מצבא החברים שילחין שיר כזה מדהים. על פי הפרסומים, לצבא החברים התגייסו הרבה מוסיקאים מפורסמים ומוצלחים. הלוואי שבזכות השיר הזה גלעד יחזור.

בשלוש שנים ויותר

איזה סימנים אתה מצפה למצוא? מצבינו גרוע אם נסתמך על איך שהוא נראה בקלטת... ואגב, למרות שהוא נראה שם "בסדר" יחסית, רואים בעיניים שלו ובקולו ששום דבר לא בסדר.

שיר מדהים, מצמרר

המילים כל כך נוגות, החריזה מקישה על הלב....
בא לי לבכות..

למעלה