הוא קשור יותר לאבא

rozalin1

New member
הוא קשור יותר לאבא

שלום לכולם! אני מניחה שרוה הכותבים פה הם גברים/אבות מבטיחה לא להפריע .אני אשה עובדת ובעלי הוא זה שיושב בבית עם בני כלומר הבן במעון עד שעה 3 ומשעה 3 ועד לרגע שאני מגיעה הוא איתו.הבן שלי בן 9 חודשים וזה נראה כאילו יש בנהם קשר מאד מאד חם,בעלי יכול לגרום לו לצחוק בשניות כשאני צריכה הרבה יותר כדי לגרום לו לצחוק,בעלי יכול להרגיע אותו כשהוא בוכה בשניות ,לי זה יקח כמה דקות,ואני דווקא מאד מאד גאה בקשר הזה,רק דבר אחד מאד מאד מפריע לי,כשהבן שלנו מתעורר בלילה ,זה בדרך כלל כי הוא רוצה לאכול ופעם יכולתי לתת לו לאכול ולהרדים אותו אך בעלי הרגיל אותו שלא משנה מתי הוא קם גם אם זה ב3 בבוקר אפשר ואפילו רצוי לשחק!!!בשטח יש ימים שבעלי סתם עייף או לא מרגיש טוב ואז אני צריכה להשאר ערה כל הלילה עם הילד כי אבא הרגיל אותו לשחק(זוכרים אני עובדת ובעלי בבית)מה עושים?ואיך מלמדים את בעלי שלא יקרה כלום אם נלמד את הבן להרדם בלילה ולא לשחק? בנוסף אני רוצה לקנות לבני טרמפולינה,ראיתי באתר של בייביז חנות ברמת גן של מוצרי תינוקות עם מחירים מדהימים ומוצרים איכותיים) אולי זה מה שיעזור לי להרדים אותו בלילות שבעלי אינו יכול לשחק, בנתיים עד שאמצא דרך לשכנע את בעלי מה דעתכם?

AlonPe

New member
וואו! סחתיין עליכם! ../images/Emo45.gif

הלוואי שיכולתי להישאר בבית עם הילדים! קודם כל, את לא מפריעה! יש פה גם כמה אימהות, שמסתובבות בשקט, ולא עושות רעש!
וחוצמיזה, תביאי גם אותו לפה! ניסית לדבר איתו על זה? האמת, לא רק בגלל הצורך שלך לישון - ה-"סידור" הזה, לא ממש מומלץ. רצוי מאוד להבדיל בין יום ובין לילה. כשהוא קם בלילה, צריך להיות "ענייני", להחליף, לתת בקבוק, מוצץ, ללטף, להרגיע, ולהרדים בחזרה. ביום משחקים - ובלילה ישנים.

Master Stav

New member
ברוכה הבאה ....

יש פה הורים .... לפורום קוראים להיות אבא מאחר והאנשים פה בעלי מכנה משותף שמהותו שותפות מלאה ופעילה של שני ההורים בגידול הילדים ולא כפי שהסטיגמה אומרת האמהות מגדלות והאבות עוזרים ..... כך שנוכחותך פה ...רצוייה . לגבי הגור הפרטי .... חייבים לעשות גבול מאד ברור בשעות , תום שלי ניסה ללא הצלחה במשך כמה חודשים להפוך לילה ליום אבל התעקשתי ואני חייב לומר בשימחה שהצליח לי , שוחחי עם בן זוגך הסבירי לו שהיום זה אפשרי מתוך העובדה שהוא לא עובד או עוב במשרה חלקית ( הבנה מתוך הכתוב ) זה לא יוכל לעבוד לאורך זמן ואף יפגע בילד ברגע שיתחיל ללכת למעון/גן .... טרמפולינה מתחת לגיל שנה וחצי לא מומלצת לידי הרופאים ....למעט משח איתה ללא קפיצות ....שימו לב והתיעצו אבל לקחת אתה ילד למשחק ארוך לפני השינה אולי גם אמבטיה חמה וכמובן אוכל חם יכולים לעושת את העבודה .... נשמח גם בבן זוגך בפורום שלנו ( שלנו קרי גם שלך
) ושוב ברוכה הבאה

rozalin1

New member
תודה:)

תודב רבה על התגובות,הקטן שלי בהחלט מקבל משחקים אמבטיה ואוכל לפני השינה(בדיוק בסדר הזה:))הבעיה היא בשעות הקטנות יותר:) ,בעלי לא עובד כיוון שהוא נכה ,אז כך שצריך להזהר בבקשה הלוואי שגם אני:) אהי בהחלט אנסה לדבר איתו שוב ולמדתי מך על הטרמפולינה-לא ידעתי שאסור לפני גיל שנה וחצי:)

Master Stav

New member
על אחת כמה וכמה

ככלש הילד יגדל המגבלה של בן זוגך עלולה להיות לו למכשלה אם לא תציבו גבולות כבר מעכשיו נושא הטרמפולינה הוא בגין חוזק עצמות הצוואר ועמוד השדרה ...

schlomitsmile

Member
מנהל
למה שהנכות של אבא תהיה מכשלה? לא יודעת מה בדיוק הנכות שלו, ומן הסתם הוא יצטרך לעשות דברים אחרת מרוב האבות, אבל לא הייתי אומרת בצורה גורפת, אפילו בלי לדעת מה נכותו, שהיא תהיה מכשלה.

gils33

New member
ברוכים הבאים../images/Emo140.gif

הגעתי כרגע אך חייב להצטרף,חייבים להגדיר לילד את הגבול של לילה ויום. בלילה ישנים - גם האב לפי דעתי אמור לישון בלילה. עדיף שהילד יתרגל לנורמליזציה.

למעלה