ניא וירקות
New member
"הוא רצה להשיג את השיקון נו טאמה,
היא בסך הכל רצתה רייטינג."
עידכונים, הערות, ושאר השטויות. עבר זמן, גבירותיי ו.. אורן?
הנה כמה הערות, משברים, עידכונים ודברים שאני כותבת בשעות אלו, ולא בשעות בהם אני יודעת מה אני עושה.
אם באמת רציתם לדעת מה הולך לעזאזל בסוף של אינויאשה, אבל, אין לכם את הדרך\כוח- (האפשרות השניה נשמעת יותר הגיונית.) פשוט תחכו. בקרוב, תגיע סקירה מלאה על הסוף המדהים, המרהיב, ה..צפוי, של אינויאשה בתופסת פאנפיק מיוחד שאיש לא יזכור.
מי זוכר את הימים בהם, את, אני, ועוד אלפי בנות עמדנו בתור לקראת הקרנת הבכורה של הסרט אינויאשה, או עברנו את הבעיות יחד בשירשורי ענק שלא היה יכול בלי איזה וויכוח שנפתר אחרי כמה שניות בלי להתאמץ. או את הפעמים בהם ישבנו במעגל ובנות שכבר לא איתנו היו קוראות בשמות להפגנת נוכחות ואז מגלים ש"שיט, היא הייתה חייבת לצעוק את הכינוי שלי?" *רצה להחליף בתפוז* בקרוב, ייפתח שרשור נוסטלגיה בו יצורף שאלון, הערות, בקשות, חיפושים אחר תמונות, ציורים או פאנפיקים שהיו בעבר.
חדשים בדרך! משמע, באמת בא להם עלינו לכמה דקות עד שאני הופכת לרעה. דקה דומייה.
מה נעשה עם הפורום הזה? צריך לחשוב על קונספט, רעיון, אולי לדבר על ראנמה ודברים אחרים שה..יוצרת המושכת הזו, (ולא כמחמאה.) יצרה בכל שנותייה ללא חיי חברה. תציעו, תשפיעו, ואני נשמעת כמו ערוץ הילדים.
מה קאגומה באמת חיפשה בבאר? למה לאינויאשה יש ארבע אוזניים ואיך זה משפיע? ומה לעזאזל נאראקו חשב שהוא לבוש ופתאום כבר לא כל חמש שניות, ואז צוחק מזה שרואים את האיברים הכרותים שלו? אני מחפשת מישהי שתסקור איתי מחדש את הפרקים של אינויאשה מבלי להתעייף, מאחר וכל הפרקים נמצאים אונליין. כאן ניתן לכתוב מי רוצה. ולבסוף, מה אגיד.. מזל טוב לאורן שכבר לא בצבא ואני מקווה שתפסיק להטריד ילדות קטנות שהן לא אני.
יש לכן עוד מה להגיד? זה הזמן להציע דברים. יום טוב.
היא בסך הכל רצתה רייטינג."