הוא שבר אותי

lithum

New member
הוא שבר אותי

יש לי ידיד... הכרנו באיזה פורום מוזר באינטרנט, המקום הבטוח הזה שאף אחד לא יודע מי אתה באמת. התכתבנו בפורום, אחר כך במסרים, משם זה גלש למסנג'ר והתאהבתי בכתיבה שלו. היו המון מסיכות בתוך הכתיבה שלו, מוצפות במין רגש כזה שכל פעם עלה. הוא לא היה סגור על עצמו, המון רמיזות לכל כך הרבה כיוונים שונים. התאהבתי בו לגמרי עוד לפני שנפגשנו. דימיינתי אותנו באמסטרדם, הולכים ביחד בשלג. דימיינתי את הילדים שיהיו לנו, את הסקס המטורף שנעשה על הכיור, במקלחת המלאה נרות, את החיבוק שלו. נפגשנו. היה מדהים, כימיה מדהימה. וכל הזמן ידעתי שיש לו מישהי, משהו לא ברור כזה, ניפרדים חוזרים ושוב נפרדים. וממש קיוויתי שהם ייפרדו. ממש רציתי את זה. נימאס לי לשמוע כמה קשה לו, כמה קשה להם, כל כך רציתי אותו רק לעצמי. היום הוא כתב טור בבלוג שלו, על הביחד שלהם. ואז הבנתי שהוא אף פעם לא יהיה שלי. וזה כל כך כאב. כל כך שרף מבפנים. רציתי לצרוח עליו, ועלי, כמה טיפשה הייתי שכל הזמן הזה האמנתי שהם יפרדו. ועכשיו הבנתי שלא. וזה שורף, כל כך שורף. וכל כך רציתי אותו. אני עדיין רוצה אותו. אני שוכבת בלילה ומדמיינת איך הוא יעזוב אותה בשבילי, והיום הבנתי שזה לא יקרה. ואז אני חושבת איזה אדם רע אני שאני רוצה שהם יפרדו. ואז אני חושבת עליו, החיוך שלו ממיס אותי ואני רק רוצה לילה אחד איתו, כדי לדעת ש

Vdrums

New member
הצד הגרוע של האינטרנט...

מלכתחילה שהבנת יש לו מישהי היית צריכה להתרחק, זה פאקינג אינטרנט. היה לו נוח להישען עלייך בתקופה שעברה עליו. את צריכה להתנתק מזה ולעבור הלאה, כל המחשבות האלה סתם יעמידו אותך במקום ולא תזוזי ולא תתקדמי.

magenta73

New member
את לא בן אדם רע

את פשוט לא מציאותית... לכולנו יש פנטזיות. לפעמים הם סם החיים, לפעמים הם הדאון. הוא לא סגור על עצמו, גם את לא, אם נכנסת לכאלה פנטזיות על בחור שאת אפילו לא מכירה, ובאיזה שהוא מקום יודעת ומודעת שיש לו משהו לא סגור עם משהי... למה את עושה את זה לעצמך?

mika tal

New member
מתוקה שלי!!!../images/Emo24.gif

קודם כל אני שולחת לך חיבוק ענק.. ו..אני יודעת עד כמה האינטרנט הוא כזה" פאקינג אינטרנט" שהרי את לא באמת יכולה לדעת מי עומד מאחוריו.. אני חושבת שכל העניין זה לקחת את הנושא בפרופורציה המתאימה, שכן, מההתחלה הרי ידעת שיש לו מישהי, נתן" רמזים" האדיוט, ידעת על זה שהוא לא סגור על עצמו ( בדיעבד בגלל ההיא). אז נכון שידידי לפורום כתב לך כאן ש"היה לו נוח" ( לבחור שלך), אבל למעשה מתוקה, את יכולה להרגיש טוב עם עצמך, משום שאגלה לך סוד. כן.. גם לך היה נוח! נוח מאוד אפילו. זה הרי נורא קל וכיף להפליג בדימיון ולחשוב על love story ואמסטרדם בהחלט נחמדה עם השלג והרומנטיקה..אבל כל העת היית צריכה להיות עם יד על הדופק עד כמה שזה קשה.. תראי אותי, חזרתי לפני כחודש מטיול במזרח הרחוק.. עוד לפני שנסעתי היכרתי דרך "למטייל" דווקא איזה בחור שחשב לינסוע לתאילנד, ובסוף נסע עם חבר. רצה להיפגש איתי מספר פעמים אך הייתי לחוצה.כל ה-3 חודשים שהייתי בחו"ל הוא שלח לי מיילים, כתבתי לו מכתבים וגלויות ( כן, כן, השקעתי), הוא שלח לי לנייד של חברה שלי הודעת מזל טוב בדיוק ב-24:00 בלילה ליום ההולדת שלי.. חשבתי שאגיע לארץ מה זה זיקוקי דינור..
הבחור עו"ד ויש לו עסק משלו, מסתבר שהכל נכון עליו מלבד שהוא מכור לעבודה.. התראיתי איתו רק פעם אחת, שגם לא יודעת, היה חמוד, אבל עייף, גם תיארתי לעצמי גבר יותר גברי כזה, לא ילד שמשחק משחקים.. אבל מה? גם בטיול כל העת, דעתי שאני לא "ילדה שחולמת חלומות" ואת המכתבים כתבתי בלב שלם, אז כן, גם לו זה היה נוח, וגם לי בהחלט שהיה נוח.. אגב, בתאילנד היה לי רומן עם בחור גרמני מקסים.. והיה סוף.. שחזרתי לארץ חברה שלי שאלה אותי ולא הרגשת לא נוח שהיית באותו הזמן בקשר עם ... ואני השבתי לה: מותק, הוא לא באמת היה קיים... ו..אני רוצה לומר לך שאני כ"כ שמחה שאני כנה עם כצמי.. והגעתי להמון תובנות.. אני מבינה את הכאב, באמת, אבל תעשי לעצמך טובה ואל תיכנסי לזה יותר מידיי, נפגעת מספיק!! ואיך בהודו מבריחים גברים" צ'לו!!!!|
זהו, הוא יצא מחייך...

סודותיי

New member
לא היה לך סיכוי איתו מלכתחילה../images/Emo59.gif

ובמקרה הזה זה לא את זה רק הוא...שלחי אותו בבעיטה לצוף לו במקום אחר... ולמה את מאשימה את עצמך בזמן שהוא נתן לך פנטזיות להיתלות בהם?

כמה נוח...

נכון שזה ממש נוח לתפור סיפור חיים שלם - ממש טלנובלה - מה היה בדיוק כשנפגשתם ? הוא נגע בך ? הוא התייחס אלייך כאל ידידה ? מוזר לי כל הסיפור הזה... מילא לדמיין את הסקס המטורף שיהיה לכם על הכיור, במקלחת, בבויידעם - אפילו במעלית.... אבל ילדים ? לא קצת נסחפנו ? אבל ממש קצת ? צר לי להיות זה שמנפץ לך את הבועה - אבל - מה את רוצה ממנו בדיוק ? איפה הוא אשם בכל הסיפור ההזוי הזה ? רצית לצרוח עליו ? נראה לי מאוד נוח לשקוע בעולם הפנטזיות המתוק של האגדות - אבל זאת בריחה במכוון מהמציאות - אני חושב שמכיוון שהתאהבת בו עוד לפני שנפגשתם - את פשוט רצית לשמוע דברים ורצית להאמין למשהו שלא ממש נמצא שם. באמת - כאוב ככל שזה ישמע - אין לך את מי להאשים חוץ מאת עצמך. צר לי. באמת.

just 20 f

New member
קשה באינטרנט...

זה בעייתי לקוות שמהאינטרנט ייצא משהו ועוד קשר. למרות שלי היה חבר שנתיים והכרנו באינטרנט, זה דבר שאני לא ממליצה עליו... בהצלחה בהמשך.

just 20 f

New member
כי זה אשליה...

גם אם מדברים עם מישהו שמצטייר מושלם, אפשר להיפגש ולהכיר את הבנאדם ולמרות שהוא משהו אחר. יש דברים ששמים לב אליהם רק במציאות, פנים מול פנים (לא רק היופי אני מתכוונת) ולא יעזור כלום. כמה שהיה לי טוב וחוויתי אהבה והכל התחיל מהאינטרנט, אני עדיין לא בעד. אפילו עכשיו...

shaniza

New member
יש כמה סוגי היכרויות ברשת

ואני מניחה שאת מדברת על הסוג שנקרא אתרי היכרויות... (?!)

just 20 f

New member
הגבת לי נכון?

אני לא דיברתי על אתרי הכרויות, דיברתי בכלליות על הכרויות ברשת...

למעלה