הוא שוב עשה לי את זה

GrEeNgIrL3

New member
הוא שוב עשה לי את זה ../images/Emo7.gif

אני כל כך מפגרת שהאמנתי לו שהכל נגמר.. ובפעם השנייה הוא סידר אותי.. קשה לי להאמין שזה אותו בן אדם.. מצד אחד הוא הכי מדהים שיש אבל מצד שני הוא סתם שיחק בי ועבד עליי.. פעמיים. כנראה לא הייתי צריכה לסלוח. אבל זה קשה. אני לא יכולה שלא לסלוח לו. אוףףף הוא משגע אותי ואני כל כך שונאת אותו ומצד שני אני לא יכולה לשנוא אותו. מה לעשות??? הוא תמיד יודע מה להגיד ואיך לאמר את זה ואני נופלת בפח ומגלה שיש לו מישהי אחרת

black hock

New member
לנתק אותו מהחיים שלך

בשביל מה את צריכה בן אדם כזה בחיים שלך? לנתק אותו מהחיים שלך אולי יהיה כואב אבל הכי יעיל

GrEeNgIrL3

New member
ניסיתי

באמת שניסיתי אבל הוא כל הזמן שואל למה אני לא מדברת איתו יותר.. כי בפעם הראשונה שגיליתי לא אמרתי לו כלום.. לא היינו בקשר מחייב או משהו.. בדרך לקשר וגיליתי שהוא כבר עם מישהי אז העדפתי לחתוך.. ואחרי כמה חודשים שוב התחלנו להיות בקשר.. הוא אמר שאין לו אף אחת.. שאלתי אותו במפורש אם יש לו חברה והוא אמר שלא!! אבל גיליתי שהוא שיקר לי שוב.. והפעם זה יותר כואב כי אני כועסת על עצמי שהאמנתי לו וככה הוא סידר אותי.. למה תמיד אני נדפקת? אין בחורים נורמלים בעולם הזה?????

mori17

New member
תקשיבי מותק...

שלחי ת'בהמה הזו לאלף עזאזל.....בנים כאלו יש בשפע[לצערנו] טעות עושים פעם 1 אח"כ לומדים את הלקח ומתקנים קורה שטועים שוב אבל הפעם השלישית לא תקרה ולא יהיה שום גלידה
פשוט נתקי איתו קשר זה יכאב לתקופה מסויימת אבל בסוף זה יעבור כי אנשים כאלו לא שווים בכלל שיסתכלו עליהם... ואת לא היחידה שנדפקת
וכן יש בנים נורמלים רק צריך לחפש בפח הנכון
מורי

black hock

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

יכאב לך יותר להשאיר אותו בחיים שלך ולהיפגע מאשר להעיף אותו עכשיו

GrEeNgIrL3

New member
אני יודעת

אבל הבעיה יכולה לחזור.. הוא יכול לצוץ שוב אחרי כמה חודשים כמו פעם... אני יודעת שאני חייבת להעיף אותו.. בגללו אפילו דחיתי אחרים. אוףף אני כזאת מטומטמת... אני חושבת שאני אנתק את הקשר בלי להגיד כלום.. והוא יכול לחפש אותי בסיבוב! תודה לכולם

mori17

New member
...

תבואי אליו תגידי לו דוגרי אני לא מעוניינת לדבר איתך זה לא תורם לאף אחד מאיתנו ...אם ינסה לסבן אותך אז אל תתני לו וזהו נתקי קשר מחקי ת'איסיקיו/מסנג'ר ואם הוא מתקשר תגידי לו שיש לך מישהו ושאת לא רוצה להישאר איתו בקשר מורי

למעלה