הוא שונא להתגלח..

הוא שונא להתגלח.. ../images/Emo150.gif

הסברתי לו שאני סובלת , שזה דוקר, שזה מראה מוזנח בעיני, שאני לא רואה ככה את הגומה שבשלה רציתי אותו - ניסיתי הכל! פעם ביומים אני מוצאת עצמי מתחנחנת ומתחננת שיפטר מהזיפים וכל פעם הוא עושה לי פרצוף סובל ומבקש עוד מעט ואחר כך.. מיותר לציין שהכל נמרח עד ליום הבא. שאלתי אותו אתמול למה הוא עושה לי את זה, אם הוא נהנה להפוך אותי למפלצת שמכריחה אותו לעשות דברים בניגוד לרצונו. הוא שוב עשה לי פרצוף מסכן וטען שהמכונה שלו לא משהו. או קיי, אז נקנה לו מכונת גילוח חדשה, נראה לכם שזה יעזור? פשוט נמאס לי לדבר או להתווכח על זה!

לנסות להפסיק לנג´ס להעלות על עצמך

ולתת לו להגיע לבד למסקנה שזה מגעיל.... או מוזנח... תראי לבעלול שלי היה זקן צרפתי שהוא החליט להאריך אותו והוא היה נראה כמו תיש.... מה גם שכשהיינו מתנשקים זה היה נכנס לי לאף. אמרתי דיברתי ראיתי שזה לא עוזר... פשוט נתתי לו להתבשל עם זה והוא הגיע למסקנה לבד שיותר עדיף קצוץ...... בהצלחה...... אבל שום דבר לא שווה עצבים וברוגז.....

אתי@

New member
מאז שלבעלוש יש את מכונת הגילוח של

פיליפס, זאת שאפשר להרטיב (הכחולה), הגילוח לוקח בדיוק 5 דקות
גם לאבא שלו יש והם שניהם פשוט מאושרים מהמכונה המעול
פעם הגילוח היה טירדה, היום זה עוד פעולה קצרצרה שעושים בבוקר (כל יומיים). בכל מקרה אני לא חושבת שאת צריכה לכפות עליו את דעתך. אם הוא ממש שונא את זה ומתקשה לותר לך, אז קבלי אותו ככה
תחשבי שזה כמו שהוא יבקש ממך כל יום להוריד שערות או משהו דומה. לפעמים לא מתחשק.......

יעלי2

New member
בעלי מתגלח פעם בשבוע כשהוא

מרגיש שזה מוגזם. אגב גם לו יש את המטוס סילון המשוכלל שנקרא מכונת גילוח עמידה במים וכל השאר. אני לא מעירה לו. צריך לשמור את ההערות לדברים מהותיים, אבל כל אחד וסדר העדיפויות שלו. שיתגלח מתי שירצה.

רחלילי

New member
מסכימה לכל מילה

אגב בעלי גידל זקן ושפם - התחיל בכך כמה חודשים לאחר החתונה, בעת שהיה בשרות מילואים. לי לא ממש הפריע היה לי חשוב שאם זה מה שהוא אוהב שיעשה את זה. כל מיני אנשים היו מעירים לו ודווקא אני כאמור חשבתי שזה הכי אחלה שנותנים אחד לשני להיות כמו שנוח לכל אחד בתקופה מסויימת (כמו שאני השמנתי חבל על הזמן והייתי נשברת לגמרי אם הוא היה מעיר לי ודווקא זה שהוא תמך בי עזר לי לקחת את עצמי בידיים!). בכל מקרה כשהיינו באיטליה הוא הפתיע בוקר אחד כשהוריד ללא הודעה מוקדמת שפם ורוב הזקן אחרי כמעט שנה! וכשחזרנו לארץ השלים את המלאכה. מסקנה: חיה ותן לחיות. יש דברים הרבה יותר מהותיים לריב עליהם.

../images/Emo45.gifמכונת גילוח חדשה!!!

ובלי לעשות לעצמי פרסומת... אני במקרה עובדת בחברה שמיבאת ומשווקת מוצרים כאלו בדיוק... אם תרצי מחיר טוב תגידי... את יכולה לראות פחות או יותר מה יש לנו באתר שלנו. אני מצרפת לך לינק. אם תראי משהו שאת רוצה תגידי לי ואני אראה אם אני יכולה "לעשות לך מחיר" חוץ מזה - אני גם בעד לוחמה פסיכולוגית עדינה! כל פעם שהוא רוצה להתנשק או משהו כזה... תנסי ואז תרתעי ותגידי שהוא נורא דוקר... ושוב, סליחה אם זה נראה כמו פרסמת... פשטו נראה לי אידיוטי לא לעזור אם אני יכולה לחסוך לך כסף...

kisses

New member
גם אצלי הבעלול שונא להתגלח

ולמרות שאני אומרת לו שהוא ניראה מכוער ככה אני נותנת לו לעשות מה שהוא רוצה עם זה לא מפריע לו אז למה שזה יפריע לי (אני פשוט לא נותנת לו לנשק אותי ואז זה הפסד שלו) למרות שאני יודעת שלקראת יום שני (יום עבודה ) הוא חייב להתגלח.

Ronnie*

New member
גם שלי לא אוהב...

האמת, זה לא ממש מפריע לי, למרות שאני חושבת שיותר יפה לו להיות מגולח. זה רלוונטי בעיקר בסופי שבוע וחופשים, כי לעבודה הוא לרוב מתגלח... אבל אני לא מעירה יותר מדי, רק כשאנחנו הולכים לסבתא שלי שנוהגת להגיד "אוי, דוקר". אבל אני מכירה את ההרגשה של להיות "נודניקית". אני כל כך משתדלת שלא, אבל לפעמים אין ברירה... נניח, כשהוא "שוכח" לנקות את החלק "שלו" בבית (לא שהוא לא רוצה לנקות, הוא פשוט לא רואה שמלוכלך
).

אני לטובתם !!!

צריך להבין אותם תחשבו אנחנו נשים ומורחות על הפרצוף מיני תכשירים לעור העדין והמיוחד של הפנים אצלם זה לא עשוי ממשהו אחר גם אצלם זה עדין כן כן מפתיע אבל נכון גילוח יום יומי גורם לגירויים בעור צריבה ופצעים עכשיו תעשו חושבים מה תעדיפו גבר עם קצת זיפים או אחד עם פצעים ופנים אדומות .... שלי דרך אגב מטפח זקן צרפתי לתפארת ומתגלח פעמים בשבוע <אמצע וסוף> לי זה לא מפריע.

danonit

New member
צרת רבות ../images/Emo150.gif

הוא מתגלח בערך פעם ב-10 יים כשכבר מתחיל לגרד לו בצוואר - והוא נראה מה זה היפי ככה (עם השיער הארוך)...

אוסנת123

New member
עוד לא שמעתי על גבר שאוהב להתגלח

ומעניין למה.... לא מאשימה אותם, מצד שני כשדוקר לי - אז לא אכפת לי שהוא סובל! האמת היא שאחרי ויכוחים מרובים ובלתי נגמרים גמרתי להעיר לו על זה ושיתגלח מתי שהוא רוצה. בסופו של דבר אם הוא לא מתגלח פעם ב- 3ימים בערך הוא מתחיל להתגרד...

אני באמת מתכוונת להפסיק לנדנד

תודה על כל העצות. באותו ענין: האם המכונה שאתם ממליצות עליה היא הפיליפס קול סקין 6720 שמופיעה באתר של גלגלית?

אתי@

New member
כן../images/Emo70.gif גם אני צירפתי לינק ספציפי

למכונה הזאת. תסתכלי בהודעה שלי למעלה.

אתי@

New member
יש לה סכינים מאוד איכותיות

שגורמות לגילוח להיות קל ומהיר. רונן מתגלח איתה בדיוק 5 דקות!!! אפשר להשתמש במכונה באמבטיה, בלי טלק וכלום. בעיקרון מחברים לה שפופרשת של קרם לחות שגם הוא מקל על הגילוח אבל זה ממש לא חובה. והכי חשוב - לא יוצאים פצעים וגירויים!

Hadar p

New member
רגע...רגע..רגע! גם אני חושבת כמו

הרב כאן שזה לא נעים וגם אני מבקשת שיגלח את הזיפים וכו.... אבל עכשיו אני חושבת על זה.....כמה פעמים בשבוע אנחנו מגלחות את הרגלים? אולי להם זה מציק ברגלים במיטה כשהרגלים נוגעות אחת בשניה.... אנחנו מקטרות ומקטרות......ומהם לא שומעים על עניין הגילוח.... לפחות אצלי הוא לא אומר לי אוף איזה קוצים או משהו כזה... אולי אנחנו ממש מנג´סות לפעמים..... כמובן שזו סתם מחשבה כי בעקרון גם לי זה מפריע!

Hadar p

New member
ושלא תבינו לא נכון....אני מאד

מקפידה לגלח והכל....אבל לפעמים יש קוצים...לא?

תוכי

New member
ובכן...

לחיים יש זקן צרפתי והתרגלתי אבל לזקן שמסביב לא התרגלתי כשמפריע לי אני פשוט אומרת לו שהוא דומה למחבל וזהו ..... הפתרון האידיאלי

למעלה