הוא שיחק גם ב...

הוא שיחק גם ב...

איזה סרט לא זוכרת איך קוראים לו מהשהו עם סקיטבורדים ותחרויות ואיי שכחתי את השם של הסרט אבל הוא היה לא מזמן ביס...

Tinty

New member
אה?

א. זה נראה כאילו את עונה למישהו - למרות שפתחת שרשור חדש כתגובה. ב. "הוא"? אני מניח שאת מתכוונת ל"גריינד" של אדם ברודי, אבל בדר"כ כדאי להיות קצת ספציפיים כשמדברים על מישהו...

liat tal

New member
ואם כבר בן...

מצאתי תמונה ממש יפה שלו!לא יודעת אם ראיתם כבר...

liat tal

New member
חחח ראיתי

ובול את אותה 'הרצאה' כתבתי בשירשור אחר לאחת ששאלה באיזה סרטים אדם שיחק

liat tal

New member
חחח כן

שירשור אחד למעלה, בהודעה 'הנה' חחח צירוף מקרים

Tinty

New member
קצת מפתיע שבן מקנזי שיחק ב"גריינד"

כשהתוצאה הראשונה בחיפוש הערך "imdb benjamin mckenzie grind" היא "IMDb: Adam Brody". סריקה מהירה של הדף מובילה אותי לשורה המודגשת:
# In the Land of Women (2006) (post-production) .... Carter # Thank You for Smoking (2005) (post-production) .... Jack # Mr. & Mrs. Smith (2005) .... Benjamin Diaz # Missing Brendan (2003) .... Patrick Calden # Grind (2003) .... Dustin Knight # Home Security (2003) .... Greg # "The O.C." (2003) TV Series .... Seth Cohen # The Ring (2002) .... Kellen, Male Teen #1 # "The Sausage Factory" (2001) TV Series .... Zack ... aka MTV's Now What? (USA) ... aka Much Ado About Whatever (USA) ... aka Special Ed (USA) # According to Spencer (2001) .... Tommy ... aka Garage Sale # American Pie 2 (2001) .... High School Guy # Roadside Assistance (2001) .... Rusty # "Undressed" (1999) TV Series .... Lucas (2000: Season 3) ... aka MTV's Undressed (USA: complete title) # The Silencing (2000) .... Karl # Growing Up Brady (2000) (TV) .... Barry Williams # Never Land (2000) .... Jack # The Sausage Factory (2000) (TV) .... Zack # "The Amanda Show" (1999) TV Series .... Greg Brady (When Brady's Attack) ... aka Moody's Point (USA: third season title)​

התכוונתי... לזה שזה בן..../images/Emo11.gif

כאילו אני בן...זכר... לא בן מקנזי....חחחחחחחחחחחח

Tinty

New member
ROFLOLMAO ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מצטער על הטעות

../images/Emo45.gif כל כך צודק

אנחנו צריכים לעשות סקר או תחרות- מה השרשור הטיפשי ביותר שאי פעם נפתח בפורום ? לדעתי מקום ראשון לוקח השרשור שעסק בנושא
"לאלכס יש גבות נינט" מקום שני
השרשור שבו פרדי מנסה לשכנע את כולם שריצ'ל שמנה. מקום שלישי
השרשור שעסק בפרופיל של לינדזי ואיך הוא "על הפנים"
ויש עוד- אני פשוט לא זוכרת כרגע...אבל יש כל כך הרבה שירשורים שנפתחים פה בפורום שאני שואלת את עצמי WTF ??!!!? על מה חשבת שפתחת את השירשור הזה ?

על מישהו שמשחק באוסי../images/Emo57.gif

שהיה בסרט שהיה פעם בסרט על סקייטבורדים.. אה ושהיא רצתה לשאול שאלה...
אז עכשיו אני אשאל שאלה: למה לא לנצל"ש??!

למעלה