הוא תפוס. לשכוח מזה?

הוא תפוס. לשכוח מזה?

שאלת תם(ה). הוא אחד הבחורים המקסימים שפגשתי מעודי. למרות שהכרנו לא מזמן אנחנו כבר ידידים טובים, ולפעמים נדמה לי שהוא נחמד אליי טיפה יותר מהרגיל. אבל יש לו חברה. לשכוח ממנו ומהר?

נעמייה

New member
שתי אפשרויות

בהנחה שאת מעוניינת בקשר רציני. אחת: לעזוב את הענין. יש לו חברה לבחור. אם הוא בחור רציני עם ראש על הכתפיים אז בטח תדעי שאם הוא היה מעונין בך (ואני מדברת על קשר רציני), מן הסתם היה נפרד מהחברה שלו ומתחיל בקשר איתך. האפשרות השניה היא מצב שבו את חושבת שהוא בן אדם שלא סגור על עצמו / מתבייש / חושש / לא יודע אם את מעוניינת וכו'... דברי איתו ותשאלי אותו. כך תהיי סגורה לכאן או לכאן.

CUTEX

New member
תראי ,

אם אני אגיד חברה זה לא קיר זה מגעיל אבל , באמת אי אפשר אף פעם לדעת . תרחרחי קצת . תראי מה המצב בינו לבין חברתו . כך או כך תשארי ידידה טובה שלו ולא תפסידי כלום . רק תרויחי .

jessy19

New member
כן ולא...

מצד אחד, באמת שחובה לתת צ'אנס לזוג ולתת להם לקיים את הקשר בלי "איום" כלשהו. מצד שני, אולי זאת אהבת חייך. תנסי לבחון את הקשר שלהם ואולי אם הוא לא משהו, ותוכלי למצוא פירצה כלשהי, תוכלי לשאול אותו לגבי זה.

נעמייה

New member
איפה בלתי???

מענין אותי לדעת מה יהיה לה להגיד על זה
בלתי

וואו, איזו מחמאה

מקווה שלא אאכזב, כי אין לי דעה נחרצת בעניין. בגדול, רעיון של שידול מהסוג הזה מרתיע אותי. לא כי זה "הורס מערכת יחסים" - לא מאמינה שמערכת יחסים סבירה תיהרס בגלל זה, אלא כי יש כאן סוג של התעלמות מההחלטה שלו. הוא בחר לעצמו בת זוג, למה לא לכבד את זה? לא מאמינה שמשידול ומאבקים תחרותיים יכול לצמוח משהו יפה.

גברברת

New member
"לה גר קום לה גר" ומכיוון שבאהבה

ובמלחמה אין חוקים ואת חושבת שאולי הוא "האחד" אני ממליצה לצאת לקרב ומי יודע????

Sefy

New member
המממ...

הנה כמה דברים והיפוכם: 1 - את יכולה לעזוב אותו לנפשו, כדי שאחר כך לך לא יהיו כאבי לב מזה אבל אז את עלולה להפסיד כמו שאמרו, את אהבת חייך רק רגע פה, מי קבע שזה כבר אהבת חייך ? את בכלל לא מכירה אותו! 2 - את יכולה להלחם עליו, אחרי הכל באהבה ומלחמה אין חוקים אבל אם את יכולה לקרוע אותו מזרועות חברתו, יכולים לעשות לך את זה גם דבר שנלחמנו עליו כדי להשיג אותו, אנחנו נשאר בסוף במלחמה כדי להשאיר 3 - אם הוא בוגד בחברה שלו ברמיזות שלו איתך, אז את יכולה לנצל את זה כמובן שאם הוא בוגד בה והיא החברה שלו, מי אמר שלא יבגוד גם בך ? אז אחרי כל זה, בסופו של דבר, ההחלטה הסופית היא שלך

tokit

New member
האם הוא באמת נחמד אליך יותר מהרגיל

או שזה מה שאת רוצה לחשוב?? אני מאמינה שאם הוא ירצה אותך, הוא יעשה צעד בכיוון. את בעצמך אומרת שהוא מקסים. אולי מה שמקסים בו היא העובדה שהוא מתייחס יפה לכל הסובבים אותו, וגם אליך. אם את לא רוצה לאבד אותו כידיד, עדיף שתראי בו ידיד בלבד, כל עוד הוא לא נתן לך סיבה לחשוב אחרת. חבל שתתאכזבי..

למעלה