הובא לדיעתי ששליקאט אולי כבר לא

kisses

New member
הובא לדיעתי ששליקאט אולי כבר לא

פה בגלל השירשור המצורף. אני חייבת לציין שאני בקטע הזה תומכת בשליקאט במאות האחוזים. מי שרוצה לנדב מידע זה הבעיה שלו ומה שהיא עשתה זה בסך הכל להזהיר לא יהיו בפורום הזה ירידות על החברים שלו בשום פנים ואופן. ראו הוזהרתם.

הילית*

New member
לדעתי שלי צודקת שלא צריך

לדווח באינטרנט על מצב פיננסי. כל אחד צריך להיזהר ולקחת את זה בחשבון.

rona25

New member
מסכימה עם שלי והילית

כל אחד יחליט מה שמתאים לו לחשוף או לא. ההתקפה של אותה זונדה היתה לא מוצדקת והיא בכלל לא חברת הפורום שלנו, סתם סמוייה וחבל מאוד ששלי תעזוב את הפורום יש לה שאלות טובות ומעניינות ועצות חכמות. שלי שובי הביתה!!!!

רחלילי

New member
ליאת יש לי הצעה "קונסטרוקטיבית"

שאולי בגלל הזמן שעבר היא לא רלוונטית אבל גם אני מנהלת פורום והובא לידיעתי שאם מישהו יורד או מלכלך על מישהו או פוגע וכאלה אפשר תמיד למחוק את ההודעה שלו לא רק זאת אלא אפשר לחסום משתמש. ברור שמישכתב לשלי את ההודעה הגועלית הוא משיהו שזה לא השם הרשמי שלו כאן אבל ברור לדעתי שלא היה שום מקום להודעה הזו. חבל שהיא נשארה ולא נמחקה. אני חושבת שזה בטח היה כשהייתי בחו"ל. אם הייתי רואה את זה לא נעים לי לומר איך הייתי מגיבה שלי צודקת במאה אחוזים והיא כתבה לעניין ובצורה מכובדת ועניינית. מה את אומרת.?

kisses

New member
צודקת במאות האחוזים וזה אכן יעשה

בפעם הבאה. דרך אגב איזה פורום את מנהלת?

יעלי2

New member
ס ל י ח ה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני כמובן מסכימה שלא צריך למסור פרטים פיננסיים (למרות שרבים וטובים אמרו כמה עלתה להם החתונה)..... ובכל זאת, אולי תסברו את עיני. מה הקשר בין זה לבין שלי? ומה זה קשור להעלמותה המתמשכת? מה ענין שמיטה להר סיני ומה ענין מחט לתחת. אלא אם יש קשר ממשי, אני חוששת שחיפשתם מחט בערמת שחט ונבחר שרשור אקראי. אשמח אם תאירו את עיני.

חושבת שיעלי צודקת

שלי נראית לי בחורה חזקה מכדי להעלב משטות כזאת של מישהי שבכלל לא שווה תגובה. אולי זה קשור לעוד דברים?

Ronnie*

New member
ואני דווקא ניחשתי את זה...

אמנם זה לא מתאים לשלי, אבל שמתי לב לשרשור הזה בזמנו וחשבתי שאולי זה קשור. או שאולי רק אני הייתי נעלבת מזה...

kisses

New member
אני חושבת שזה היה קטע של

הקש ששבר את גב הגמל אבל מי יודע. בכל אופן גם אם זה לא קשור להעלמותה אני לא אסכים שאנשים סמויים יבואו וישמיצו פה חברי פורום

דפי26

New member
אני לא בטוחה שדובר על מצב פיננסי...

סה"כ שאלו מי נוהג אם תשימו לב רוב התשובות לא בדיוק מסגירות מצב פיננסי.... השאלות כמו שהיו בשבוע שעבר לגביי המינוס יותר מסגירות לדעתי. בכל אופן חבל שהיא נפגעה ובעיקר שהיא נפגעה מאנשים שהם פחות פעילים בפורום.לא צריך לקחת דברים כאלו ללב

fila

New member
.....

אני גם חושבת שההערה של שלי נכתבה ונוסחה בצורה מכובדת מאוד! ואין ספק שההודעה שנכתבה לאחר מכן היתה עוקצנית ותוקפנית , לי זה היה נראה יותר כמו התקפה אישית, וזה באמת לא לעניין בפורום הזה.

danonit

New member
אני ממש מסכימה איתך...

וגם לי לא נראה לי שההודעה של זונדה היא משהו שצריך לקחת ללב... מה שכן, אני גם חושבת שכדאי להמנע ממוקשים שעלולים לחשוף דברים כמו מצב פיננסי. הערתי על זה פעם גם בפורום חתונות. יש לנו הרבה דברים במשותף אבל מה לעשות, מה שזוג אחד יכול להרשות לעצמו זוג אחר לא יכול ואיפה שמדברים על כסף תמיד תמיד צצה אי נעימות ורגשות שליליים. פשוט צריך להפעיל שיקול דעת... אגב, מישהי מכירה מוסך טוב לפרארי? בזמן האחרון אני שומעת רעשים כל פעם שאני עוברת את ה-200 קמ"ש

kisses

New member
מה קרה לכן דנונית את תקבלי טיפול של

מלכה מהמשרת שלי שמטפל 10 בלימוזינה

יעלי2

New member
אני לא מכירה מוסך טוב לפרארי אבל :

אני לקראת סיום שיפוץ של הרכב אספנות שלא מכבר רכשתי ואני מגשימה חלום ישן להחליף לו את המנוע כדי שאפשר יהיה להכניס מזגן חזק שיתאים לצרכים שלי היום. חוץ מזה אני צריכה לחפש חברת ביטוח שתסכים לבטח אותו ולבנות גרז´ מתאים אחרת אין על מה לדבר. אבל זה הרגשה אדירה לראות את זה קורם עור וגידים. הפרויקט הבא: לקנות הארלי דייוידסון שנת 32.

ובקשר לשרשור שגרם את המהומה:

אז לא הייתי בארץ, ועכשיו קראתי אותו והתפאלתי לגלות שכמעט אצל כולם לרוב הגברים נוהגים. לא האמנתי שזה יהיה ככה.

למעלה