הובלת סוסים בקרון

הובלת סוסים בקרון../images/Emo107.gif

אז.. איך הסוסים שלכם (או הסוסים מהחווה שלכם) מתנהגים בתוך הקרון? האם הם עושים בעיות בהעלאה לקרון/בהורדה ממנו? מה אתם עושים בשביל שלסוס יהיה נעים יותר בקרון? (שמים לו אוכל שינשנש וכו'). איזה עצות יש לכם לסוסים שפוחדים מלעלות לקרון? אם יש לכם שאלות נוספות להוסיף, אתם מוזמנים!

סוני DSCH1

New member
עונה

אצלנו בחווה לא מפחדים אבל לא אוהבים את הקרון. הם כן עושים בעיות עם הקרון, לנו לוקח שעות בשביל לעלות אותם לקרון. השיטה שלנו היא לעשות קליק לנסות לעלות אותם עם לא עוזר אז למשוך ולשחרר (לשחרר שהסוס עושה צעד אחד אפילוץ ולשחרר שהסוס הולך אחרוה כי זה מסוכן)עם זה לא עוזר לזרוק עליואבנים קטנות ולעשות קולות ותנועות, עם זה לא עוזר לוקחים חבל קושרים משני הצדדים ויעני דוחפים מהתחת. עם זה לא עוזר והסוס פוחד לשבת איתו(לפני התחריות כי זה לוקח המון זמןו) ליד הקרון ולנוסת לעלות אותו שהוא יבין שאין ממה לפחד.עם יש קרון בבית אז פשוט להרגיל אותם לעלות לקרון.

2eye

New member
ת=ש=ב=ו=ת !!

אז.. איך הסוסים שלכם (או הסוסים מהחווה שלכם) מתנהגים בתוך הקרון? האם הם עושים בעיות בהעלאה לקרון/בהורדה ממנו? מה אתם עושים בשביל שלסוס יהיה נעים יותר בקרון? (שמים לו אוכל שינשנש וכו'). איזה עצות יש לכם לסוסים שפוחדים מלעלות לקרון? אמרלד עולה לקרון באדישות מוחלטת, הוא גם יעלה לבד בלי מי שמושך אותו,אם יבין שזה מה שצריך. הוא שקט מאוד בתוך הקרון עצמו. אני דואג לקחת את רשת החציר הכי גדולה בחווה ולפוצץ אותה, ככה שכל הדרך הוא טוחן. בירידה כבר יצא לי להוריד אותו לבד (כלומר: לפתוח את הקשר, לפתוח את הסוגר מאחרוה, ושירד אליי לבד. הוא פשוט מלך
) וכמובן שהטריילר מלא נסורת. אין לי ממש עצות חוץ מלדאוג לרשת חציר, אולי לנסות שרשרת? לעבוד איתו על זה? כאילו לעלות-להוריד בשביל שייתרגל (?).

אצלי

הסוסה שלי עולה לקרון בלי בעיה, אתה מבקש ממנה, היא קצת מריחה ובודקת, ותוך דקה היא למעלה. הירידה היא תמיד מנסה לברוח הצידה, אבל מספיק שמישהו עומד מהצד והיא אל עושה בעיות. במהלך הנסיעה יש לה רשת חציר קשורה שהיא בולסת כל הנסיעה... בהצלחה לכם

למעלה