הובסנו
...

DrunkGoat

New member
הובסנו ../images/Emo7.gif ...

סיטי גייט לא נכנס לרשימת הזוכים ב-skyscrapers.com ...

kyle

New member
אכן...

דיכאון עצום בל יתואר! הבה נפתחכולנו בשביתת רעב! אפילו חרטה לא יוציאו מפינו! הרודנים תרם סבלו את כוח השפעתינו!

fireman

New member
למה חשבת שיזכה?

הוא נראה כמו הארובה של רידינג! אין בו שום דבר מיוחד

reshef

New member
בגלל..

שהוא היה אחד הבניינים הגבוהים ביותר שנכנסו לתחרות (וגבוה הרבה יותר מהבניין שזכה), והוא לא היה פחות יפה מהשאר.

TheIllustrator

New member
תתבייש לך... ../images/Emo5.gif

צורר ישראל שכמותך!!! איך אתה מעז לקרוא לעצמך כבאי... ככה מעליב את המגדל שלנו, חוצפן!!!
מגיע ככה, ובצורה כה בוטה פוגע מולנו בסמל האימפריה שלנו - רוע לב!
יאללה... גבר, מתי כבר תבין שדעתך כאן לא קובעת?
אנחנו מתים על הסיטי גייט - מגדל מאד יפה ומיוחד, והוא ללא ספק היה צריך להיות בין עשרת הגדולים.
שבת שלום איש.
(ותכתוב בפורום שלנו יותר
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
)

fireman

New member
אם דעתי לא קובעת

למה אתה מטריד אותי 24 שעות ביממה לכתוב פה?
אחי מה שלא תגיד הבניין הזה נראה כמו הארובה של רידינג רק "קצת" יותר גבוה ואמרתי כבר מיליון פעם שהגובה לא מעיד על היופי...התאומים למשל...שני קוביות...(אני מקווה שהחדשים אם יהיו, יהיו יפים יותר) אני אישית הצבעתי בעבור הסיטי גייט כי אני פטריוט של מדינת ישראל ורק בגלל שאתם כל כך ביקשתם מה גם שאני לא מבין במגדלים אני מבין בבניה ממש כך שזה לא ממש משנה לי לדעתי היכל המשפט בבאר שבע בהרבההההההההההה יותר יפה מהסיטי גייט והוא רק 18 קומות

fireman

New member
אם דעתי לא קובעת

למה אתה מטריד אותי 24 שעות ביממה לכתוב פה?
אחי מה שלא תגיד הבניין הזה נראה כמו הארובה של רידינג רק "קצת" יותר גבוה ואמרתי כבר מיליון פעם שהגובה לא מעיד על היופי...התאומים למשל...שני קוביות...(אני מקווה שהחדשים אם יהיו, יהיו יפים יותר) אני אישית הצבעתי בעבור הסיטי גייט כי אני פטריוט של מדינת ישראל ורק בגלל שאתם כל כך ביקשתם מה גם שאני לא מבין במגדלים אני מבין בבניה ממש כך שזה לא ממש משנה לי לדעתי היכל המשפט בבאר שבע בהרבההההההההההה יותר יפה מהסיטי גייט והוא רק 18 קומות

oren*

New member
כאילו שמישהו העלה בדעתו שנזכה

העולם שונא אותנו, אז מדוע שמישהו יבחר במגדל ישראלי? אני בטוח שאף אחד פה לא היה בוחר במגדל לבנוני או עירקי כמה יפה שלא יהיה.

TheIllustrator

New member
בדיוק!!!

זה בדיוק מה שאני חושב... פשוט מאד, מרבית האנשים לא מוכנים להצביע בעד מגדל ישראלי - לא משנה כמה הוא יפה!(ושיהיה הבנק אוף צ´יינה אפילו - פשוט לא יצביעו עבורו מפאת מיקומו). וחוץ מזה, אנני יודע עד כמה עלינו להפגע מסקר שמחשיב את ה-טראמפ וורלד טאוור בניו-יורק, לאחד מעשרת גורדי השחקים היפים של השנה. אם המגדל הזה יפה... אז מה זה מכוער!?

למעלה