הוגנבה שמועה לאוזני...

הוגנבה שמועה לאוזני...

שאד רוצה להפיק את הדיסק של אביב גפן?? יכול להיות שזה הופיע במוסף 24 היום?

vegetable man

New member
האמנם?? ../images/Emo124.gif

אני יודע שיש בין רדיוהד לאביב גפן קשר חמים, ולראייה:

חרטושה

New member
../images/Emo4.gif

מילא לשלוח את עמיר פרץ כנציג ישראל באירוויזון, מילא לשלוח מרגלים של המוסד עם טי שרט שכתוב עליו : במקרה אבדה נא להחזיר לאריק חוות השיקמים ד.נ. הנגב, נודה בזה, אלו פאדיחות וזה לא מצטלם טוב, אבל אפשר לחיות עם זה. אבל זה שיותר ויותר אומנים בעולם מתחילים לזהות את אביב גפן עם מה שקורה בתחום בארץ ונדמה להם שהוא הנציג הבודד והמייצג של מה שהולך פה- עם זה, אני לא יכולה לחיות!

אם זה באיזשהי צורה מעלה את הסיכוי

שרדיוהד יבואו לארץ - אני אומר כל הכבוד לאביב גפן... אומנם לא אחד מהמוסיקאים האהובים עלי..אבל יש שם פוטנציאל. למשל, הפרויקט שלו עם סטיבן ווילסון blackfield הוא אלבום חביב למדי ומופק היטב. אז יאללה שת'ום ואביב ישירו כבר איזה דואט, שאביב ירד מהבמה...ושת'ום ימשיך לפזז לנו את מיטב השירים של רדיוהד.

vegetable man

New member
אני בעד, השאלה היא

אם יש אכן אמת בדבריך. חיפוש ב-Ynet (המקבילה האינטרנטית לידיעות כמובן,ועוד כמה מקומות), לא הראה שום סימן להפקה של אד אובריאן לאלבום הבא של גפן. יש מישהו שראה דבר כזה בעיתון של 24 שעות? הדיעה שלי לגבי אביב גפן לא מוחלטת, יש צדדים בו שאני אוהב ומעריך ויש צדדים שפחות. את Blackfield למשל מאוד אהבתי. עוד משהו שאני אוהב: הוא עומד על שלו, הוא יודע לשחק את המשחק, הוא נסע והצליח ברחבי אירופה עם בלאקפילד והקשר שלו לאמנים בריטיים ממש לא מתחיל ונגמר עם סטיבן ווילסון. הוא היחיד שיש לו יומרות לנסות לעשות משהו עם אמנים מחו"ל, השאר סתם עצלנים, או פשוט צריך לומר את האמת: לא מספיק טובים.

כן, גם אני קראתי אתמול.

לא זוכר בדיוק את פרטי הכתבה- אבל זה נכון. אד הולך להפיק לגפן כמה שירים באלבום בחדש של בלאקפילד. אני מתרגש, מה אתכם ?

kittycatbone

New member
אני אישית לא מבינה מה יש

לכולם נגדו... לדעתי אביב גפן הוא זמר מעולה.. פה ושם יש לו שירים שאני פחות אוהבת, אבל בסה"כ יש לי שירים ממש יפים, ואני חושבת שבגדול הוא ממש אחלה אמן. (חח מצחיק לי להגיד את זה
) וגם אם יש עוד אמנים טובים מהארץ, זה לא אומר שאביב גפן הוא לא אחד מהם! בהחלט לא! מקווה שה"שמועה" נכונה

vegetable man

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

המממ אז כנראה שיש דברים בגו. על כך שהאלבום של בלאקפילד מצויין, אין ויכוח. לדעתי גפן היה זקוק לידו לאמן מוכר כמו ווילסון ע"מ שמישהו יסתכל לכיוונו - בלאקפילד סה"כ היא 80% גפן ואולי 20% ווילסון. האלבום הראשון שלהם כולל שירים שמרביתם הוציא גפן בעברית בעשור האחרון. המבחן האמיתי יהיה האלבום השני. והבשורה החשובה: אם אכן דברים יתרחשו, זה מעלה את הסיכויים מאוד לדעתי שרדיוהד יבקרו פה שוב
כן|

לא כדאי לטפח את הציפיות

לא נראה לי ששום דבר לא יתגבר על האידיאולוגיה של מר יורק, שמה לעשות, הוא האיש המשמעותי ביותר בלהקה, ועד שהוא לא ישתכנע שלא כולנו פשיסטים פה, הוא לא יהיה מעוניין להגיע. מעבר לזה, לסטיבן ווילסון, כידוע, יש להקה מעולה שנקראת Porcupine Tree, אבל למרות הקשר ההדוק שלו עם אביב גפן בפרט ועם ארץ ישראל בכלל (הוא אמר שהוא מעוניין להשתקע כאן) מאז שנת 2000 הם לא הגיעו לכאן.

למעלה