הוגשה תלונה לבית המישפט ע"י אישה

four seasons

New member
הוגשה תלונה לבית המישפט ע"י אישה

שיחייב את בן זוגה לעבור טיפולי שיניים בכדי שתוכל להתנשק איתו

טל קר

New member
נשמע כמו סוג הידיעות של "מסביב

לעולם" יחד עם הקרוקודיל שפוחלץ וחזר לתחיה, הקנגורו שברח עם הבגדים לאחר מותו, והבחור בן העשרים שהתחתן עם דודתו בת התשעים.

אני הולכת לתבוע את בנזוגי כי הוא

לא הוריד את הזבל... אם אעלם מפה ליום יומיים תמצאו אותי בטח במסדרונות בית המשפט. רק שלא אחטוף שם צירים כי זה יראה יותר מדי כמו סרט הוליוודי וימצא דרכו לעיתון לצד הידיעה על השיניים. השופט יעזור לילד אותי על ספסל עץ מהוה באולם הדיונים. אגב, ממליצה על מרפאת השיניים של מכבי, אחלה מקום

four seasons

New member
זה לא בדיחה, זו תביעה אמיתית

שאני בהחלט יכול להבין, ריח זה דבר חשוב, לא הייתי רוצה לבלות עם אדם שמריח לא טוב, הבנתי שהיא מוכנה לקיים איתו יחסים אבל לא מוכנה להתנשק, מאחל לה הצלחה בתביעה, סיפור התביעה התפרסם היום בבוקר טוב ישראל

tookmy

New member
ריח זה אמנם דבר חשוב, אבל- מי

מכריח אותה לחיות איתו, או לחלופין להתנשק איתו?! חוץ מזה שהייתי יותר מודאגת מהבריאות של בן זוג כזה מאשר רק מהריח, כי כנראה שיש שם בעיה בריאותית. אבל- למרות שזו ידיעה אמיתית, יש אינטרס ברור לעיתונים לכתוב דברים מושי אש שכאלה ולא לספר לנו על דברים יותר מעניינים וחשובים שקורים כדי להסיח את דעתנו.

ניתאי77

New member
אתה יכול להבין?

מאוד נאור מצידך. מאד יפה מצידה שהיא מוכנה לקיים איתו יחסים. ממש charming

sista

New member
אם כבר, אז באותה הזדמנות

שגם יכריחו אותו להיות חתיך רגיש ומתחשב, ואולי גם יכריחו אותו לרצות להתנשק איתה יומם וליל. בתמורה, כבוד בית המשפט יכול להכריח את האישה לאהוב כדורגל.

למעלה