הוגש אתמול כתב אישום נגד ערבים ישראלים

גידעון1

New member
אני לא מקדיש אותה לאף אחד

הלוואי שאני אוכל להקדיש רק כתבות טובות. כתבות רעות אי אפשר להקדיש אלא אם מדובר בהקדשה צינית.

צריך היה להקדיש את הסיפור לעזמי בשארה

שניסה לעשות בגדול מה שאלה עשו בקטן. ועוד גנב את הכספים שנועדו למימון עמלייה כאלה או אחרים.

גידעון1

New member
זה כל מה שיש לך לומר על הכתבי אישום?

לא שאני חלילה מאחל למשפחתך להיות קורבן טרור אבל אם מישהו מהקרובים לך יפגע בפיגוע טרור אני מבטיח לך שהתגובה שלך תהיה קצת שונה ממה שכתבת כרגע. אגב עניתי לך בשרשור הקודם בקשר השגריר הפלשתיני והמרפאות

ואיפה התגובה שלך? מה יש לך להגיד על זה?

כאילו למה רק אני מתבקש מבחינתך לומר על זה משהו, ואתה לא?

gogi000

New member
גידעון תגיד לי התחרפנת../images/Emo6.gif

מה התחלת להביא את אותה ידיעה פעמיים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1826&msgid=109730528 והמסטול תמוז הגיב בשרשור הקודם ועוד מתווכח עם סלטעון שהידיעה לא הובאה לפני
שמע אני בשביתת רעב, החלטתי לא להגיב בנושאי פוליטיקה בפורום אז ככה שים את המניה הזאת במעקב: קוראים לה אקס טי אל חבר שלי המליץ לי עליה כבר באוגוסט ומאז היא דפקה עליה של יותר מ50%. היא אמורה לעלות עוד עד שתחזור לרמה של 120-130. אם תרוויח אל תשכח אותי ברווחים, אם תפסיד לא נורא תגיד עוד ערבי דפק אותי

רואים ששביתת הרעב משפיעה עליך.........

תנסה לצרף אליה גם שביתת דיבורים, אז אולי יש לך עוד סיכוי. אגב, מעניין אם ההבנה שלך במניות היא כמו הבנתך בהיסטוריה..........

mike00

New member
הפסדתי עליה שנה שעברה../images/Emo7.gif

היא היתה הבטחה בתחום הביו טכנולוגיה אבל בגלל שנכשלה בניסויים שעשתה היא קיבלה ראסיה עצבנית מהמשקיעים שהפסיקו לתת בה אמון....היא נמצאת ברמות מאוד מאוד נמוכות כרגע ובהחלט שווה התעניינות ואפילו יותר.... עדיין מושקע בה

גידעון1

New member
gogi000 אתה יצאת פארש לגמרי

אלרוב וחבס טסו בצורה מטורפת אתמול ואל תשכח שלפני הטיסות היתה סדרה של ימים שגם בהם היו עליות יפות. יכלת לקחת תשואה ממוצעת בשבועיים של 15%

למעלה