הודאה חשובה לכל האוהדים!!!

My2Noa

New member
הודאה חשובה לכל האוהדים!!!

ביום חמישי הקרוב נקיים הפגנת אוהדים (באימון המסכם של ביתר) כנגד השארתו בקבוצה של אלי אוחנה. פרטים בהמשך.

הודעה עם ע`

ומה אתה ממציא דברים למה שנעשה הפגנה נגדו אפילו שאני לא רוצה שהוא ייאמן את ביתר. אבל לעשות הפגנה ? מה אתה דפוק ? למה הוא אלי גוטמן ? מי יבוא איתך מבטיח לך שתהיה שם לבד נגדו. וניראה אם תדבר משהו ויהיו שם אוהדים יגמרו אותך.

My2Noa

New member
אין לי בעיה עם אלימות

הגיע הזמן להוריד את הכפפות! החלטתי שאני אעשה את ה=כ=ו=ל(בצורה חוקית) ע"מ שאדון אוחנה יעוף מביתר. אין לי בעיה להיתווכח עם כל אחד בצורה תרבותית אולם אם מישהו ינסה לעצור בעדי בדרכים אלימות,נכונה לו הפתעה....

סבבה

אם ניראה לך שככה אוחנה יעוף אתה טועה. אבל תאמין לי שאם יבואו אוהדים שרופים לאימון חמישי אז הם יהרגו אותך. אני בכל מצב יהיה שם לצפות סרט טוב יהיה

shlomi 28

New member
אני לא רוצה מאמן כמו גוטמן.

אני רוצה לראות כדורגל ולא בונקר. אני מעדיף מקום 3 עם כדורגל אדיר והתקפי. מאשר אליפות או מקום שני עם כדורגל מגעיל והגנתי מאוד. רק אלי אוחנה יחזיר אותנו לתקופה הזו, הוא הבטיח להחזיר את בית"ר ירושלים לחיים - ואני סומך עליו שיעשה זאת.

תראה

כמאמן אוחנה יכול רק לארוס קבוצות. קבוצה שלא תשחק טוב לעולם לא תייקח אליפות, רק העובדה שבזמן גוטמן בית"ר הייתה קבוצת צמרת כבר אומרת שבית"ר שיחקו טוב וגוטמן אימן טוב.

שששששש

שקט ! אלי גוטמן מאמן הכי טוב בארץ כול קבוצה שיש בארץ הוא החריב. ומרחיק אוהדים ממגרשי הכדורגל בארץ. עכשו הוא קצת השתנה. אבל במשחקים הקובעים והרצינים הוא חוזר לבונקר ול1:0. המגעיל. אין לי כוח להתחיל לקלל אותו אז דיי

shlomi 28

New member
תעשה אתה לבדך.

תתנגד להישארותו, אבל מפה ועד לעשות הפגנה... אפילו אייל לא רוצה לעשות איתך, ואני ידע שהוא אוהב את אלי כי גם הוא וותיק. אייל מתנגד לאוחנה אבל גם הוא ידוע שהמרחק גדול מהתנגדות לעשיית הפגנה.

תראה,

אוחנה היה שחקן גדול (כמובן לא כמו מלמיליאן), אבל מאמן גרוע. בשביל לשחק צריך רגליים, בשביל לאמן צריך ראש.

shlomi 28

New member
אוחנה לא מאמן גרוע.

אוחנה מאמן לא מנוסה, ועדיין צעיר בתחום האימון יחסית. אתה כנראה זוכר את דרור קשטן בעונותיו הראשונות נכון? הוא הוריד את כפ"ס ליגה, ואימן את קרית אונו בליגה א'. אנחנו טוחנים מים, אני אומר שוב.

רגע,

אז אם אוחנה רוצה לצבור ניסיון אז שילך באמת לליגה נמוכה, ורק כשילמד לאמן שיבוא לבית"ר.

תהנה לך! ../images/Emo46.gif

די כבר עם השטויות אוחנה לא אויב של אף אחד! לכל אוהד בית"ר יש כבוד לאיש הזה שנתן המון למועדון!!! גם אם אתה לא רוצה אותו בבית"ר יש דרך! אתה לא מתכוון "להעיף/לסלק" אותו. את אוחנה לעולם לא יסלקו או יעיפו מבית"ר כמו שקובי בן גור עשה! אז תרד מעץ ותחזור לקרקע, גם ההפגנה הזאת עם עצמך לא תעזור אלא רק תבייש את השם "בית"ר ירושלים"!

עצוב לראות את זה

שאוהדים כבר התחילו בעצם להפגין נגדו.. איפה האמונה שבכם?

מי הפגין ? אף אחד לא הפגין !!

זה רק בן אדם אחד ככה תאמין לי שאין אף אחד שיפגין נגד אלי אפילו מישהו מכוני שנגדו בחיים לא יפגין נגד הסמל שלנו ולא משנה מה יהיה כי מה שהוא נתן לנו אי אפשר לקחת ממנו. לא כמו אוהדי מכבי שמוציאים לקלינגר את הנשמה ואוהדי חיפה שמוצאים לרוני לוי את הנשמה לנו יש כבוד למי שתרם לנו ובמיוחד לאוחנה שהוא השחקן הכי טוב שהיה לביתר ובכלל בארץ קחו תמונה פצצה בטוח כבר ראיתם אותה אבל יש לי משהו יותר קשה מי שרוצה אני אשלח לו בפרטי פה לא מתאים להעלות את זה אפילו שחצי עולם ראה את זה ( את הראש של יאסין שרוף..)
פשוט חגיגה !!

שחר. אני שולח לך לאימייל

את התמונות של הראש של יאסין ועוד משהו מזעזע 10 שניות אחרי שפגע בו הטיל אני ראיתי את זה כמעט הקאתי ונבהלתי חבל על הזמן את בחורה בכלל תתעלפי אבל חופשיי אני שולח לך תהני !!

שח28

New member
זה היה מזעזע אבל שטויות

ראיתי הרבה דברים מזעזעים בחיים שלי לצערי זה לא מפחיד אותי

בודי

New member
זה הדבר הכי דבילי ששמעתי.

אתם לא מבינים שלעשות הפגנה יכול לפגוע בקבוצה? בסדר, הבנו שאוחנה לא הצליח לקחת אליפות השנה, אבל תפסיקו לעשות אותו כל כך נורא תאמינו לי ששרדנו עם מאמנים גרועים יותר ממנו. אם נתחיל לעשות עכשיו הפגנות וקונצים זה יפגע במורל של הקבוצה עכשיו בסיום כשהמאבק הוא הכי חשוב. בין אם אתם אוהבים אותו או לא, הרי לא יבוא בדיוק עכשיו מאמן אחר ואוחנה יישאר עד סוף העונה. צריך לתמוך בו ולעודד אותו כמה שאפשר יחד עם כל הקבוצה כדי שנצא ממאבקי התחתית האלה. אני קוראת לכולם, לבוא למשחק מול הפועל חיפה ולעודד את כל הקבוצה, גם את אוחנה כי ברגע שמתחילים בקללות, זה הורס את כל הקבוצה. לא רק בנאדם אחד. מה קרה, הפסד אחד לאשדוד וכולכם קפצתם פתאום? איפה הייתם כל השנה? ומה יקרה כשננצח?

למעלה