הודג'קין בהריון

talila3611

New member
הודג'קין בהריון

שלום, האם מישהי בפורום הזה היתה חולה במחלה בזמן הריון, וקיבלה טיפולים כימותראפיים ? ביתי חלתה במחלה והיתי רוצה לשמוע פרטים ממי שחוותה את זה. כרגע היא בתחילת חודש שמיני, מקבלת טיפולים ולפי דברי הרופאים לא תהיה פגיעה בעובר.

בעבר נתקלתי במצב כזה

הם חיכו שהעובר יגיע להתחלת חודש תשיעי , שוב בתלות במצב האם ההריון הוגדר כהריון בסיכון בדקו שהעובר לא נכנס למצוקה ילדו אותה בניתוח קסרי הילוד נלקח למחלקת הפגים והיא הועברה להמטואנרקולוגיה בתל השומר לקבלת הטיפולים אני נתקלתי בה בעת הטיפולים , הילוד לא ניזוק מההמתנה ההוצקין היא מחלה שמתפתחת לאט , לכן יכלו לחכות לתחילת חודש תשיעי אם המידע הנדרש לך תוכלי לפנות לרב פירר בטוחה שהוא יכול לעזור לך

אחת מחברות הפורום שלנו עברה

את המחלה בזמן שהיתה בהריון בחודש שמיני. יכול להיות שהיא תכנס לכאן ותשתף אותך. צר לי על בתך. מקוה שהתינוק יהיה בסדר. יש אפשרות ללדת אותו עכשיו ולא לחכות עד סוף ההריון?

talila3611

New member
תודה על התשובה...

אצלנו, הבת שלי כבר התחילה לקבל טיפולים כימותרפיים משבוע 26, הרופאים המליצו לא לחכות למרות שהמחלה מתפתחת לאט. מי שיודע עוד פרטים על טיפולים כימותרפיים בהריון נשמח לשמוע. תודה וחג שמח.

מיליתו

New member
אני קיבלתי כימוטרפיה בהריון

היה לי נון הודקינס שהתםתח מהר מאוד. התחלתי טיפולים בשבוע 22. אצלי, למרבה הצער זה הסתיים בלידת עובר מת בשבוע 28. קשה לי לעודד אותך, אבל אולי בגלל שאצלכם היא בשבוע יותר מתקדם זה יסתיים בטוב.

talila3611

New member
תודה רבה על ....

תשובתך. הצטערתי לשמוע שאצלך זה הסתיים כך. אצל ביתי מדובר בהודג'קין ואנחנו כמובן מקווים שהטיפולים לא ישפיעו על העובר. הרופאים לא המליצו להמתין כי המחלה התגלתה בחודש חמישי והיה הרבה זמן עד ללידה. האם את עצמך נרפאת מהמחלה ? מאחלים לך שנה טובה והרבה בריאות.

מיליתו

New member
כן

אני כרגע ברימיסיה אחרי השתלת מח עצם. אני קיבלתי כימוטרפיה חזקה מאוד, הרבה יותר חזקה ממש שנותנים בדרך כלל כי היה לי סוג אגרסיבי, וגם כי אצלי זו היתה פעם שניה (הפעם הראשונה היתה כשהייתי בת 14). חוץ מזה, אני לא רציתי כימו בגלל החשש להריון, והרופאים די "הונו" אותי ואמרו שהם נותנים לי רק טיפול קל כי אחרת לא הייתי מסכימה... מאוחר יותר גיליתי שנתנו לי טיפול חזק. עכשיו אני רוצה שוב הריון (אין לי ילדים), וזה קצת בעייתי כי הכימו פוגע בשחלות (שוב, אני קיבלתי מינונים גבוהים מאוד, אני מניחה שזה לא המצב אצלכם...)

talila3611

New member
שמחתי

לישמוע שאת עכשיו ברימיסיה אני מאד מקוה שזה יהיה לאורך זמן,אני די המומה מזה שהרופאים לא אמרו לך בדיוק איזה טיפול הם נותנים לך,אני בכל פעם ששאלתי שאלות על הסיכוי של העובר הם התחמקו לכן שמחתי לשמוע ממקור ראשון.אני יודעת שאצל כל אחד זה שונה ואין מקרה שדומה לשני ומה שצריך לקרות יהיה.ביתי חיה בארהב וזה קרה בחופש שהגיע לארץ האבחון נעשה בארץ והיא חזרה לטיפולים בפלורידה.אחרי החגים אני נוסעת אליה להיות לצידה ואשאר אחרי שהכל יגמר בטוב אני מקוה.לך אני מאחלת הרבה בריאות ומקוה שתצליחי להכנס להריון,היום יש הצלחות גדולות בתחום הזה ואני מקוה שאת תהיי אחת מאלה.תודה ובהצלחה.

למעלה