הודות לאנטוליו גיליתי את הפינה

sshender

New member
הודות לאנטוליו גיליתי את הפינה

ההזויה הזאת של אנשים שהשנאה שלהם אלינו שניה רק לשנאתם של שכנינו. אך שמחתי לגלות שיש אנשים שעומדים על המשמר ולא נותנים למבול הארס האנטי-ישראלי/יהודי להציף את המקום. מעתה אשתדל להיות פעיל בפורום ולתרום מקצת הידע והתובנות שיש לי בנושאים של אקטואליה ופוליטיקה. מבחינה פוליטית אני מציב את עצמי במרכז השפוי (יש שיגידו שמאל-ציוני) בסגנון של "שינוי", אולם רוב האנשים טוענים שאני שקוע עמוק בשמאל. כנראה שהכל עניין של פרספקטיבה. מהשמאל, אני מעריך מאוד את שריד, ביילין ובן-עמי וכמובן רבין שלדעתי היה אחת הדמויות החשובות בתולדות המדינה, אם כי מוצא את עצמי מזדהה יותר עם השמאל הציוני דוגמת בן-דרור ימיני, דן מרגלית וירון לונדון. דבר אחד חשוב מאוד - משתדל לא להשלות את עצמי (מין מוטו לחיים). גם בנוגע לפרספקטיבות של הסכסוך הישראלי-ערבי. לדעתי חלומות באספמיה מהסוג שמטפח השמאל הקיצוני בארץ, מהווים סיכון ממשי לקיומנו. טוב. זהו על קצה המזלג. נשתמע

sshender

New member
עיינתי קצת בפורום ואני מתבייש.

אני מתבייש בשם אבי נאגי ו- NorthernStar, על כי הם משתמשים בשפה של האנשים שלמותם הם מייחלים. אני מתבייש באנשים שבזים לערכים ולמוסר הישראליים, בעודם מתרצים ומחבקים לחיקם איסלאמיסטים חשוכים. אני מתבייש באחיי היהודים שמכפישים את המדינה היחידה שתהיה מוכנה לקלוט אותם כאשר חרב האיסלאם תרבוץ על צווארם. אני מתבייש בהערצה העיוורת למשטרים אפלים והסלידה ממהמערב ומכל מה שהוא מייצג. אבל יותר מכל אני מתבייש במדינות המערב, שבשם הנאורות, הרלטיביזם והרב-תרבותיות, לא הקיאו אנשים, המטיפים לשנאה והשמדת מארחיהם, מתוכן. ללא ספק - מדובר בדת. התחליף הפוסט-מודרניסטי לדתות הממוסדות.

InDaHouse

New member
מהי דת?

דת הוא צורת חשיבה המתעלמת לחלוטין מלוגיקה. אגב גם המדינה היא סוג של דת. אם מנתחים את הצורך במוסד הזה מבחינה לוגית מגיעים מהר מאוד לכך שאין בו כל צורך.

sshender

New member
לא רק מלוגיקה. יותר מבסיס עובדתי

והשמאל מצטיין בהתעלמות מעובדות, וטיטויין מתחת לשטיח כאשר אינן משרתות את מטרותיו. לשמאל הישראלי מסורת מפוארת מאוד של התכחשות למציאות. למעשה על זה הוא חי וניזון. אבל מעבר להשליה העצמית שעומדת בבסיסו, הוא גורר עימו השפעות הרות אסון לכולם, בעודדו את אויבינו ובלגיטימציה שהוא עושה לזוועותיהם. השמאל, שכביכול מציב ערכים כמו רב-תרבותיות והומניות כנס לרגליו, צריך דחוף לעשות בדק בית. הברית הלא בריאה שכרת עם האיסלאם הפונדמנטליסטי, ממיטה אסון על כולנו ובסופו של דבר תחזור גם אליכם כבומרנג. השמאל הרדיקלי בישראל, הוא הזוי עוד יותר, היות ואימץ את מצע השמאל העולמי שאותו עוד אפשר להבין בהינתן התנאים בהם הוא צמח והתפתח, בעוד שהוא תלוש לחלוטין מהמציאות השוררת בארץ. האוטופיזם הזה, שכדוגמתו ראינו בזמן הערצת הבורגנות האינטלקטואלית את בריה"מ והכפשת המערב הקפיטליסטי, לובש בארץ פנים חדשות - של הזדהות עם ה"קורבן" החלש ויהי מה והשתלחות חסרת רסן בכל מה שמייצג לדעתם את הדורסנות האמריקאית כביכול. אני רחוק מלהיות ימין. אני מקווה שקראת את ההודעה הראשונה בשירשור זה. כמעט תמיד ההיסטוריה מוכיחה שהמרכז הוא שצודק, כי השאר נוטים להקצנות פנאטיות או אוטופיות שבתורן מביאות לחורבן ורצח המוני.

הטריק של הימין הציוני

הם לא אנשי ימין חלילה אלא אנשי מרכז, המתנגדים לשמאל הרדיקלי ולימין הרידקלי. אך מה לעשות ו"מרכז" זה נחשב בכל מקום לימין ולא פעם מתגלה כפי שנראה בהמשך כימין רדיקלי. כבר עתה ניתן ללמוד מתגובות הכותב החדש שלנו כי הוא תומך הקפיטליזם-דהינו שיטל הניצול של העובדים.

sshender

New member
Save the Commie crap to yourself

אני לא נמצא כאן בשביל לדון בסוגיית שיעבוד הפרוליטריון לדורסנות האימפיריאליסטית. כל מעייני הוא בסכסוך בישראלי-פלשתיני ובגיס החמישי שאתה וחבריך האידולוגיים מהווים עבורנו. אני אפילו לא רוצה לפתוח את תיבת הפנדורה של ההזיה הקומוניסטית-אנארכיסטית שלך ושל חבריך - שכן הרי משם לא יהיה מעולם מפלט.

ל S.S

אתה נשמע כאחד שלמשל מאוד מעריך את פייר גומאייל שנרצח ובוודאי מאמין כי הוא היה דמות מכובדת וכי החיזבאללה או סוריה, או איראן רצחה את מנהיג הפלנגות בעלת הברית של מדינת ישראל ובמיוחד של שרון שבוודאי להגדרתך היה שמאלני.

sshender

New member
איך זה רלוונטי לדיון?

מתוך הררי המלל שלך הדבר היחיד שאוכל להתייחס אליו ברצינות הוא לנושא של שרון. הסתייגתי מדרכו הניצית של שרון בתחילת דרכו, וזה כולל רעיון הסיפוח ויישוב שטחי עיו"ש. תמכתי בו לאחר שעבר את המהפך והתפכח מאשליית א"י השלמה - כולל ההתנתקות מרצועת עזה. מעטים הם האנשים שמצליחים להשתחרר מהאמיתות שלמענן נלחמו כל חייהם - ושרון הוא אחד הבודדים שהצליח להחכים ולהתפכח מאשליות אוטופיות לקראת סוף חייו, ועל כך הערכתי הרבה כלפיו.

InDaHouse

New member
בסיס עובדתי?

שמעת על התיאוריה המדעית הגורסת כי עצם המדידה משפיעה על התוצאה? העובדות הן אותן עובדות - מה ששונה זו הפרשנות המוסרית. <השמאל מצטיין בהתעלמות מעובדות> אני חושב שהתחרות עם הימין צמודה במקרה הזה. אבל זה שאוכל את כולם בלי מלח הוא מה שקרוי "מרכז". "מרכז" ניתן לתרגם כ-הכל בסדר כל עוד זה עובד, אפילו אם זה כורת לך יד אחת באמצעות השניה. מרכז זו אידיאולוגיית ה-"אל תנענע את הסירה". וכן, גם אני טוען ש"מרכז" הוא הדרך הטובה ביותר של בעלי ההון להמשיך ולהטיל את מרותם על כל שאר בני האדם. רדיקלי - מהמילה שורש. האדם הרדיקלי רואה את פתרון הבעיות מן השורש כאסטרטגיה היחידה. ה"מרכז" מעדיף כל כמה חודשים לקצץ כמה ענפים שוטים. <הוא גורר עימו השפעות הרות אסון לכולם, בעודדו את אויבינו ובלגיטימציה שהוא עושה לזוועותיהם> אסונות הם חלק מהטבע. את אותה טענה ניתן להפיל על ראשו של כל ראש ממשלה שאי פעם היה כאן כולל מימין. אתה יודע מה גורר השפעות הרות אסון? מלחמה! ויודע מה עוד? מדינה.

sshender

New member
אחחחח.... הבלי הפוסטמודרניזם

>שמעת על התיאוריה המדעית הגורסת כי עצם המדידה משפיעה על התוצאה? העובדות הן אותן עובדות - מה ששונה זו הפרשנות המוסרית.< עוד אחד מהבלי הפוסטמודרניזם. לאיזה מרחקים תלך כדי להצדיק את משנתך ההזויה? >אני חושב שהתחרות עם הימין צמודה במקרה הזה. אבל זה שאוכל את כולם בלי מלח הוא מה שקרוי "מרכז". "מרכז" ניתן לתרגם כ-הכל בסדר כל עוד זה עובד, אפילו אם זה כורת לך יד אחת באמצעות השניה. מרכז זו אידיאולוגיית ה-"אל תנענע את הסירה". וכן, גם אני טוען ש"מרכז" הוא הדרך הטובה ביותר של בעלי ההון להמשיך ולהטיל את מרותם על כל שאר בני האדם< גם לימין משיחי שקר משלו. אולם איני חלק ממה שמזוהה כימין בארץ. ובכלל אני מסתייג מתיוג של אנשים לפי מחנות, אלא בוחר לבדוק כל מקרה לגופו, או במקרה שלי, לאמץ את הדברים הטובים שיש לכל עמדה להציע ולזרוק את הפחות טובים. בניגוד אליך, אני חושב ש"מרכז" הוא הבחירה השפוייה משום שאינה predisposed לשום צד, ובוחנת כל מקרה לגופו על סמך הראיות. הקיצוניים, בניגוד לכך, בוחרים לראות הכל דרך המשקפיים האידיאולוגיות שלהם, יהיה צבעם אשר יהיה. המקפיים הללו מעוורות אותם למעשה לכל אלטרנטיבה מלבד זו המתיישבת עם השקפת עולמם הצרה, והרי לפניך הראיות - טירוף דעת דתי מחד, או שמאלני מאידך. לצערי, מבין הכותבים השמאלנים שראיתי כאן עד כה, כולם מתיישרים לתוך התבנית באופן מושלם - מה שלא משאיר מקום לספקות כי מדובר בשטיפת מוח ברוח הדוגמטיזם הדתי, ככל הנראה מילדות. לעיתים נהנתי לקרוא גם אנשי שמאל, שלפחות לא הלכו אחרי העדר, ולכל מניפסט שמאלני הייתה להם לפחות הסתייגות, כמו שיש לי, למשל כמעט לכל טענה גורפת שלי. אולם נראה כי פורום זה חף מאנשים אלה, ומרכז לתוכו את רובוטים שקונים את כל החבילה. ולראיה, אבי נאגי אחוז הטירוף. >אסונות הם חלק מהטבע. את אותה טענה ניתן להפיל על ראשו של כל ראש ממשלה שאי פעם היה כאן כולל מימין.< לא הבנתי על מה אתה מדבר? רבין? הוא לא קשור לכלום. אני מדבר על כך שבשם המאבק באימפריאליזם כרתתם ברית עם האיסלאם הקיצוני - שהוא האנטיתיזה לכל מה שאתה מייצמגים, ובכל זאת זה לא מפריע לכם. >אתה יודע מה גורר השפעות הרות אסון? מלחמה!< כך גרסו ידידיך הסוציאליסטים טרם מלחמת העולם השניה, בזמן שהם כינו את צ'רציל מחרחר מלחמה. כונו ראינו לאן זה הוביל. לעיתים, מלחמה היא הדבר הכי מוסרי. נכון, זה נשמע רע - אבל זאת המציאות. הקם להורגך - השכם להרגו! >ויודע מה עוד? מדינה.< אנשים לעולם יחפשו להתארגן לקבוצות מגדר, בין אם דתיות, לאומיות או ריבוניות. אתה חי באשליות. רצונך נוגד את טבע האדם, והמודל הזה כבר הוכיח כי אינו יישים, ואף הרה אסון. אי אפשר ללכת נגד הטבע האנושי שהוא תוצאה של מיליוני שנות אבולוציה. איננו שווים, ולעולם לא נהיה. תמיד יהיו אלה שמזלם ישפר עליהם מול אלה שיסבלו כל חייהם. כך העולם עובד. במקום לטפח מצגי שווא עם אידיאולוגיות הרסניות, כדאי שתתחיל לעבוד לכיוון המודלים הסוציאל-דמוקרטיים המיושמים בהצלחה רבה באצות סקנדינביה.

InDaHouse

New member
אינך מעוניין בדיון

אתה שטוף מוח לא פחות מתלמיד ישיבה ואפילו אלה יוצאים לפעמים בשאלה. "הסוציאליסטים" אינם ידידיי! ידידיי הם כל האנשים שוחרי החופש המתנגדים לדיכוי ולדיקטטורה הקפיטליסטית העולמית והמקומית. אי אפשר ללכת נגד הטבע האנושי? מאז המהפכה החקלאית צועדת האנושות נגד הטבע האנושי. הטבע האנושי הוא לרצות שיהיה לו טוב. כרגע? לאחוז בודד מהעולם טוב וכל השאר מתים מרעב. אפילו הסוציאליסטים אינם טוענים שהאנשים שווים - הם טוענים שעל המדינה ליצור הזדמנויות שוות מה שבמציאות קפיטליסטית - בלתי אפשרי. אינך יודע מהו רצוני ועד כמה רציני הוא רצוני. אתה עיוור ומעוור למציאות הכלל עולמית ועיוור לכיוון המסוכן אליו האנושות הקפיטליסטית מובילה את העולם. תפקידם של אלה שמזלם שפר עליהם, לשפר את מזלם של אלה שלא. כך האנושות שרדה את כל אותן מיליוני שנות האבולוציה ולא רק על ידי תחרות ברוטלית שהמפסיד בה פשוט מת. האנושות כולה הינה אוסף של פרטים וקבוצות. האדם הבודד אינו שווה יריקה לבדו מול הטבע המודלים הסוציאל דמוקרטיים של אירופה הם תוצאה של אוצר מנופח ותקציבי ענק שמקורם בעושק של מאות שנים של ארצות העולם השלישי. המדינה שלנו צעירה מדי ועשקה פחות מדי כדי לאפשר לוקסוס כזה. אנחנו עדיין חיים על תרומות מאמריקה. כל המדינה הזו היא פגר בהנשמה תמידית. לא ירחק היום ומפרנסיה יפנו לה עורף.

למעלה