הודו אדום חתוך לקוביות

mamushie

New member
הודו אדום חתוך לקוביות

מבוקש כאן מתכון לתבשיל עשיר ברוטב שמיועד לילד שאוהב את האוכל שלו "שוחה" ברוטב עם הרבה לחם בצד. מה יש בבית? שום,מלח,פלפל,עלי דפנה,רוטב סויה,יין (אדום ולבן- לא בטוחה אם מתאים לילדים),דבש ,קטשופ וחרדל מהסוג הפשוט שילדים אוהבים בלחמניה עם המבורגר. כמה זמן רצוי לבשל אחרי ה"סגירה" במחבת? כדאי להשתמש בקמח או קורנפלור או שמיותר כאן?
 

night mistress

New member
אם זה עדיין רלוונטי..

אני הייתי מכינה 2 אופציות.. אחת סגנון שקשוקה ומוסיפה קוביות עוף חתוכות..(אחיין שלי אוהב את זה למרות שאני לא מתלהבת).. השניה הולכת ככה: טיגון בצל במעט שמן (אני לא חובבת שמן)..מוסיפה עגבניות חתוכות לקוביות ומשחימה מעט. טיגון קליל של קוביות ההודו עד שישחימו. מוסיפה רסק עגבניות מוסיפה תבלון (עם ילדים לא הייתי משתגעת - פפריקה אדומה, מלח וכו') מוסיפה מים ונותנת לזה להתבשל מעט.. מקווה שעזרתי (אגב, יכול לבוא מעולה עם ספגטי)..
 
למעלה