הודו אדום חתוך לקוביות
מבוקש כאן מתכון לתבשיל עשיר ברוטב שמיועד לילד שאוהב את האוכל שלו "שוחה" ברוטב עם הרבה לחם בצד. מה יש בבית? שום,מלח,פלפל,עלי דפנה,רוטב סויה,יין (אדום ולבן- לא בטוחה אם מתאים לילדים),דבש ,קטשופ וחרדל מהסוג הפשוט שילדים אוהבים בלחמניה עם המבורגר. כמה זמן רצוי לבשל אחרי ה"סגירה" במחבת? כדאי להשתמש בקמח או קורנפלור או שמיותר כאן?
מבוקש כאן מתכון לתבשיל עשיר ברוטב שמיועד לילד שאוהב את האוכל שלו "שוחה" ברוטב עם הרבה לחם בצד. מה יש בבית? שום,מלח,פלפל,עלי דפנה,רוטב סויה,יין (אדום ולבן- לא בטוחה אם מתאים לילדים),דבש ,קטשופ וחרדל מהסוג הפשוט שילדים אוהבים בלחמניה עם המבורגר. כמה זמן רצוי לבשל אחרי ה"סגירה" במחבת? כדאי להשתמש בקמח או קורנפלור או שמיותר כאן?