הודו באמת!!!!!

דיינז

New member
הודו באמת!!!!!

ההודעה מיועדת לגברים בכל הגילאים!כתבו רק את האמת.אם תזדמן לכם בחורה יפיפיה איכותית מדהימה אבל קשוחה בטירוף !מה תעשו בשביל לגרות אותה ולהוכיח לה שאתם בכלל לא "עוד נודניק" תהיו מקוריים!!!תהיו מאצואיסטים.....!!!

אורזמן

New member
אם היא תמצא חן בעיני........

אני ההיה עצמי היא תרצה אחלה, לא תרצה ממשיך...

niva99

New member
אמנם אני ללא גבר.

אבל מנסיון-אלה שמשחקות אותה קשוחות-לא אוהבות סמרטוטים לידן. לכן,הטיפוס שהן מחפשות צריך להיות חזק. כל הקשיחות המעושה שלה נובעת מכך שהיא יודעת שהיא יפיפיה-ובטח רבים "מתחילים " איתה... מה שאתה צריך לעשות זה להיות עצמך,לא להתרפס ולנסות להחניף לה (כי את זה יש לה בשפע). תהיה ענייני,שתלמד להעריך אותך בזכות מה שאתה.

ghatto

New member
מה את מתכוונת ב"קשוחה בטירוף"

לא חברותית? אי אפשר סתם לדבר איתה על משהו בלי לנסות להתחיל איתה? היא באמת בטוחה שכל מי שמדבר איתה רוצה להתחיל איתה? בחורה שבאמת רוצה קשר לא מתנהגת ככה אלא אם משהו מציק לה (עודף בחורים
). לא אצה מגדרי בשביל זרה שאני לא מכיר והיא לא רוצה שאכיר....

zoetrope

New member
פרדוקס

תהיו מקוריים ותהיו מאצ'ואיסטים זו סתירה רצינית. מאצ'ו זו המסיכה הכי נדושה שיש. ולשאלתך, היית מזהה אצלה נקודה חלשה, מעלה אותה ואז מסיים להשקיע תשומת לב בבחורה. השאר בידיה...

Vdrums

New member
הייתי טורח לענות לך אבל מכיוון

שמשאת נפשך היא החתיכים מפורום באקסטריט בויז אני אמנע מתשובה. את בטח בת 14 או משהו...

k e r e n m

New member
הצד הנשי

אני חושבת שכדאי לשמוע צד נשי אז ככה בתור אחת שגם מצטיירת כבחורה קשוחה וגם איכותית שנראית לא רע אספק את נקודת מבטי: אז ככה קשיחות נובעת לפעמים דווקא מהפחד להיות חשוף יתר על המידה וכשנוגע לגברים היא מקבלת מימד של תוכיח לי שאתה שונה מכל החלאות שפגשתי בחיי. אז במקרה הזה הייתי מציעה לך אל תתרפס וגם אל תפגין יותר מדיי חוזק תחזר כך שזה ישאיר לה טעם של עוד ותתעקש לאורך זמן המפתח כאן הוא ההתעקשות כי בחורה מהסוג הזה מנסה כל הזמןלבחון אותך וזה כמובן בתנאי שאכן היא כבר שמה ליבה אליך. תשתדל להפגין חיבה אך לא התעלקות תשים לב גם לתגובותיה במקביל ואם הצלחת כנראה שאתה באמת רוצה אותה ולא רק כאתגר.בהצלחה.

k e r e n m

New member
לא חמוד

לא חמוד אני קצת יותר מבוגרת ממך - 27 אם רצית לדעת ואם היית קורא היטב את תגובותיי היית מבין זאת לבד. בכל אופן נעים להכיר - למרות שקצת העלבת אותי נ.ב בינינו לפי איך שאתה כותב אתה נראה יותר בן 13 ורבע לא אני

Vdrums

New member
קרן תקראי בבקשה שוב את מה שכתבתי

כתבתי שהיא ילדה, זאת שהגבת לה. זאת שפתחה את השירשור. לא דיברתי עלייך. הבנת הנקרא.

k e r e n m

New member
אופס

אופס סליחה חזרתי בי פשוט הניסוח שלך היה לא ברור. ובד"כ כשהכתב מנוסח נכון אני מבינה היטב. שוב סליחה וביי.

מה אני יעשה? נאדה

תשמעי יצא לך טוב כי בדיוק השבוע העוזרת כיבסה את הוילונות האדומים בחדר שינה אז את יכולה לבוא רק תדעי שהולך לכאוב לך הרבה בתחת החמוד שלך טוב את יודעת איך למצוא אותי

ghatto

New member
אם כל התכונות הטובות שפורטו לעיל

נשארנו אם האפשרות המאוד סבירה שמדובר פשוט בבחורה מתוסבכת ומאלה לרב עדיף להתרחק...אלא אם כן אתה בחור אם נוירוזות תואמות...ומה לעשות פשוט קשה לי להסתדר אם כל ההערמת קשיים הזו על כל דבר אפשרי כמעט (שדיי מאפיינת את המתוסבכות והמתוסבכים למינייהם)

למעלה