הודו ביולי-אוגוסט

imahit

New member
הודו ביולי-אוגוסט

שלום לכולם

אנחנו חושבים לטוס עם חמשת ילדינו להודו ביולי-אוגוסט. (הילדים בגילאים 11-3).
בשבילי זו תהיה פעם שניה בהודו, אלא שהפעם הראשונה היתה ב-1999 ואני משערת שהרבה מאוד מים זרמו בגנגס מאז...
מתלבטת פה איתכם האם בכלל כדאי? ואם כן אז איפה הכי מומלץ לבקר?
מי שיודע או יכול להעריך- כמה להערכתם זה צפוי לעלות? (עשיתי חישוב גס ויצא לי סכום די אסטרונומי, בהנחה שאנחנו לא רוצים ממש להתכלב כי בכל זאת יש ילדים קטנים בתמונה אבל גם לא מחפשים מלונות חמישה כוכבים- גסט האוסים נעימים עם מקלחת חמה או לחילופן דירות להשכרה לגמרי יעשו את העבודה בשבילנו).
בנוסף- אם יש כאן משפחות שטיילו עם ילדים בהודו ומוכנות לחלוק איתנו מנסיונן- נשמח מאוד!

kogawa

New member
ממש לא כדאי

חום וגשם כמו שיש ב95% מהודו בקיץ זה דבר שממש לא מתאים לטיול עם ילדים (או בלעדיהם) ובמיוחד שטיול עם ילדים דורש תכנון מדוקדק, ומתאים במיוחד לטיולי כוכב ולא טיול מתקדם כמו שיש בהודו. זה זמן טוב לנסוע עם הילדים ליעדי אירופה או אמריקה ואפילו לקניה אבל לא למזרח.

צול1

New member
מצטרף לעצה שמעלי

עדיף לדחות את הטיול בחודשיים (אם זה אפשרי). אנחנו היינו בקיץ האחרון בסוף אוגוסט והיה מזג אוויר הרבה יותר טוב. ביולי ובאוגוסט עדין יש גשמים חזקים וממש לא מומלץ להגיע.

צול1

New member
לא. הלוואי:\

בת הזוג שלי נאלצה לבטל את הנסיעה לדרג'לינג בעקבות שביתות שהיו שם, ואני הלכתי ללמוד הינדי במסורי (MUSSOORIE) במקום לנסוע למיזורם. פעם הבאה.
בכל מקרה היה לנו מזג אוויר נהדר כל אוגוסט וספטמבר (נזכרתי שטסנו בתחילת אוגוסט ולא בתחילת ספטמבר), למעט מונסון אחד בדלהי.

imahit

New member
לצערנו אנחנו מוגבלים בגלל חופשת הקיץ

שהיא לא רק של הילדים אלא גם בעבודות שלנו... תודה רבה!

צול1

New member
הייתי אז הולך רק על אוגוסט

ומוותר על יולי. זאת באמת תקופה רעה מאד לטייל בהודו וחבל שתסבלו במהלך החופשה שלכם.
אנחנו היינו בתחילת אוגוסט בלדאק והיה נהדר. השאלה אם זה איזור שמתאים לילדים. ראינו שם הרבה משפחות שטיילו עם ילדים אבל זה בהחלט לא מתאים לכל אחד.

kogawa

New member
לזרוק אינדיק ולסמן סביבו עיגולים

ברור לי שההגבלה היא על התקופה, אבל אין הגבלה על יעדים.
בהודו אתם תסבלו וכך גם ילדיכם, וגם אם לצול במקרה לא ירד יותר מדי גשם, אני נמצא כל שנה בתקופות אלו ואפילו בספטמבר סובל מחום וגשמים, ושלא לדבר על אוגוסט ובטח יולי.
אבל משום מה לא שכנעתי מעולם אנשים שסימנו מטרות וחפשו רק חיזוקים, ולא הנעתי איש לא לעשות טעויות כאלה, אז שיהיה לכם בהצלחה.

imahit

New member
אתה דוקא די משכנע אותי שלא...

אנחנו פתוחים להצעות כרגע
כל יעד שלא יהיה יקר מדי בא בחשבון.

צול1

New member
מה עם לנסוע לחודש ללדאק?

ראינו כשהיינו שם משפחות שנסעו עם ילדים קטנים ומאד נהנו. אם מעניין אתכם טיולים וטבע זאת יכולה להיות חווייה בלתי רגילה בשבילכם. לה מאד נעימה ומזמינה ויש בה טיולים רבים שמתאימים גם לילדים (מהסוג ההרפתקני).
במהלך חודש תוכלו להתרגל לגובה ולנסיעות ולבקר בין כפרים רבים ויפים. שוב, זה לא מסלול שמתאים לכל אחד, אבל למי שזה מתאים לו זאת יכולה להיות חווייה משפחתית בלתי רגילה.

למעלה