הודו.... חלום של שנים

• פותח הנושא sgn
  • פורסם בתאריך

sgn

New member
הודו.... חלום של שנים

שלום לכולם סוף סוף זה קורה לאחר שנים של רצון לטוס להודו אבל תמיד יש את המחשבה של עבודה קודם ואף פעם אין את הזמן הנכון לטוס (ככה זה היה אצלינו). 9/9 זה מועד
לחודש וחצי ..כנראה עם RJ (מה אתם אומרים כדאי?) הבנתי שעכשיו אין מה לחפש בדרום. האם זה נכון?. לאן אתם ממליצים באיזור הצפון ? אנחנו בקטע של לטייל לא טרקים וכאלה... מאוד רוצים להיות בגואה בשבועיים האחרונים (אוקטובר: מה אתם אומרים?) מה אתם ממליצים . נשמח לקבל כמה שיותר טיפים
נטע & גילי

בקשר לגואה

מזג האוויר בספטמבר אם אני לא טועה הוא נוח וחמים אני רק יכול להגיד לכם שגם אם תראו 87565785896785764 שקיעות בחיים שלכם לא תראו שקיעות כמו בגואה. מקום מומלץ הוא ה-NINE BER מקום מדהים לוקחים בירה יושבים על המדרגות ורואים את השקיעה הכי מ-ד-ה-י-מה יחד עם עצי קוקוס וחוף מהמהם. בעיקרון בחודשים אפריל עד ספטמבר עונת הטיולים היא בצפון הודו ובאוקטובר עד פבוראר עונת הטיולים היא בדרום. סעו בדרום לרג´סטן זהו מקום מדהים זוהי בעצם מדינה בתוך הודו היא הבירה שלה היא גיאפור יש שם מקומות מדהימים לטיול למשל "העיר הורודה" זהו איזור שבו כל הביניים צבועים בוורוד יש את אודיפור את גודפור כמובן את אגרא ששם יש את "הטאג´ מאהל" דרומה יותר יש את בומביי את גואה את פושקר שבה חובה עליכם לבקר ויש עוד המון מקומות שכל מקום בעצם הוא אגדה בפני עצמו אתם טסים לחודש וחצי אמנם הודו היא נורא ספונטנית ואתם לא תגעו מה אתם הולכים לעשות ביום למחרת הכל ספונטני הכל זורם הכל משתנה אבל מכיון שאתם טסים לחודש וחצי תתכנו מסלול פחות או יותר חודש וחצי זה לא הרבה זמן יחסית להודו אל תמהרו ואל תנסו לראות את הכל לא משנה כמה שתנסו לראות תמיד תצאו עם הרגשת פיספוס תהנו מכל רגע תנצלו כל רגע ואל תדאגו אתם תמצאו זמן ואתם עוד תחזרו לשם. בהצלחה

sgn

New member
טוב נו..... שיכנעת אותי ../images/Emo3.gif

האמת שאם זה ממש לא הזמן הנכון להיות בדרום אז הכיוון הוא דראמסאלה ומשם כבר נזרום
.כי לא בא לנו לטייל בלי לפגוש מטיילים מה אתה אומר?

למעלה