הודו לחודש ימים

ruth912

New member
הודו לחודש ימים

אני נוסעת לחודש להודו(ב22 ליולי).השאלה שלי היא האם לאחר שהייה של כמה ימים בדלהי להמריא לצפון ואחר כך לחזור שוב לדלהי כדי להגיע לאגרה ולוארנסי או להיות קודם באגרה ווראנסי ורק אחר כך לטוס לצפון? כמו כן, על איזה איזור בצפון אתם ממליצים? הטיול הוא לא טיול תרמילאים אופייני כי אנחנו זוג מבוגרים. תודה מראש.......רותי

ובכן..

הצפון זה יותר טבע. רישיקש - מאוד נעימה. דרמסלה- יחסית נוחה. (כלומר מאוד, אבל הרחובות לא מרוצפים בשיש
, לא יודע מה הסטנדרט שלכם) מנאלי ועמק קולו, מניקראן, יפות - העניין שם הוא בעיקר, הטבע. ואולי הן קצת פחות נוחות. יש גם את המקדש של הסיקים, באמריצאר, שאהבתי - אבל העיר סתם, ואולי זה פחות מתאים לטיול של חודש, ואולי לא.. (אולי אפשר לעשות גיחה של יום מדרמסלה). ורנאסי זה משהו אחר, עיר אחרת. חוויה אחרת (לשוט בשקיעה ובזריחה). אולי יכל להיות יותר נח, מנטלית, להתחיל מהצפון, ואח"כ ורנאסי ואגרא. כן, איכשהו נראה לי שמתאים להגיע לורנאסי אחרי מספר לא מבוטל של כוסות צ´אי.. אבל זה אני.. בענייני תחבורה - אין טיסה מהצפון לורנאסי? למרות שהצפון הנ"ל הוא ממש קרוב. הממ ואפשר פה ושם, אם בא לכם חוויה - לקחת מונית למרחקים בינוניים
הממ ואם בא לכם למשל על מסעדה נוחה "ומערבית" בדלהי, יש את nirulas בקונט פלייס. אבל בעצם בכל מקום, המלונות הבינוניים-יקרים, בעניין של אוכל רגיל.. עד כאן..

למעלה