"הודו" לשם...

mika tal

New member
"הודו" לשם...

היי, רציתי להתייעץ איתכם בבעיה שמטרידה אותי. יש מישהו מיוחד בשבילי, היינו ביחד לפני כמה שנים, עכשיו הוא חזר מהמזרח, אחרי 3 שנים, כל הזמן היה שומר על קשר גלויות לימי הולדת, מתנות, לאחרונה התכתבנו הרבה העניין הוא שהתראינו הוא מעוניין לדבר עלינו ועל מה שאנחנו מרגישים לעומק. אני כ"כ פוחדת. לא יודעת אם יש לי כח נפשי. אני גם חושבת שיש איזו מישהי שמעוניינת בו, שהוא הכיר בהודו רק כמה ימים, אבל הם בקשר במסנג'ר. הוא מצידו ממש מנסה להתקרב, ואני? מבולבלת...

magenta73

New member
והבלבול הוא בגלל???

הוא מיוחד לך, אתם בקשר טוב... הוא רוצה לדבר לעומק... מה הבעיה?

mika tal

New member
היי

הבלבול הוא בגלל שאני חוששת שייתכן שיש לי "מתחרה". כאילו, שאלתי אותו מי הבחורה שביקרה אותו אתמול, קפצה אליו כנראה לשעה(זכותם, כאילו). והבנתי שהוא הכיר אותו פחות משבןע ומאז הם בקשר במסנג'ר. לפי מה ששמעתי מהצד שהוא דיבר עם ידיה שלו עליהמשהו כמו" ניתן לה להיות קצת עם הידיד שלה אח"כ נראה. אז אם זה נכון, אז..מה איתי? אמרתי לעצמי: זה לא שלך אין ידידים שמעוניינים בך מעבר.. מה דעתך??

magenta73

New member
כל עוד

לא דיברתם ולא פתחתם את הבאסטה, כביכול, ושמתם קלפים על השולחן, הוא יכול לעשות ככל שעולה על רוחו. לא ככה? אם אכן אתם עוברים לזוגיות, תשאלי אותו מעבר. עכשיו, אין לך מה. מכיוון שאתם לא מוגדרים בכלל...

mika tal

New member
אבל....

זה בכל זאת מטריד. כאילו, מה? ישלי מתחרה? כאילו מה? אבוא כתחליף? אגב, זו לא הרמה שלי... מה שכן, בעודי מהרהרת בחיי האהבה שלי בשעת הגו'גינג קודם עובר לידי איזה גבר נאה ואומר לי: את יפה. שיחק אותה.

לכי על זה

אל תתני לפחד ולבלבול לשתק אותך. אם את רוצה אותו תזרמי עם זה. בהצלחה

ghatto

New member
עם ארי 3 שנים במזרח הוא עוד חושב

עליך - אז כנראה שיש בזה משהו.לכי תדעי איזה תפקיד את ממלאת בפנטזיות שלו...(אם ילדיו אולי ?). טיול כזה מטבעו הוא רצוף חוויות והתנסויות הרבה מעבר למה שאנחנו מורגלים בחיי היום יום ה"סטנדרטיים" שלנו.אם הוא היה שם וחשב עליך ובסגנון של "את זה מיקה (זה שמך אני מניח) הייתה שמחה לראות". נשמע לי שכדאי לך מאוד לבדוק.טיול של 3 שנים יכול בהחלט לתת ניעור קל לצורת החשיבה של אדם,למה שחשוב לו ולרצונות שלו והציפיות שלו.את עדיין שם.ועזבי אותך מההיא מהודו.הוא הכיר שם הרבה בחורות.

למעלה