הודו - מזרח - נ"ז - אוסטרליה

הודו - מזרח - נ"ז - אוסטרליה

היי אנשים, כמה זמן וכסף יקח לי לעשות טיול טוב וממצה (לא קצר מדי ולא מרוח מדי) במסלול שציינתי? הייתם מסדרים את המסלול בצורה אחרת? כמה כסף וזמן בכל מקום? באיזה ארצות במזרח כדאי לבקר? קחו בחשבון שהייתי כבר חודש בתאילנד (לפני שנתיים) אל תשלחו אותי לאתרים - אני לא רוצה שתעשו לי תכנון מפורט, אלא רק באיזה סדר כדאי לבקר בארצות וכמה זמן וכסף זה יקח. במקור רשמתי את ההודעה בפורום תרמילאים אבל נראה לי שהיא יותר מתאימה לפורום הזה המון תודה לכולם

רק תשתדל לתכנן הכל בהתאם

למזג האוויר.... בקשר לכמה זמן (לא קצר לא מרוח) זה הכל תלוי בך יכול להיות שגם אחרי תקופה של שנה תרגיש שלא מיצית ויש לך עוד הרבה מה לראות ומה לעשות ויכול להיות שאחרי חצי שנה תגיד "אוקי ראיתי מיציתי חוזרים הבייתה" אני אמרתי ואני תמיד אומר שאין כמו לטייל לבד במזרח באוסטרליה לפי דעתי לפחות זה לא הכי כיף כי היא מאוד שונה מהמזרח זה כמו ללכת ולטייל לבד באירופה אין מה לעשות שם לבד אבל שוב הכל תלוי באופי שלך. בהודו ובנאפל לפי דעתי חובה לטייל לבד זהו טיול שונה לגמרי מאשר טיול עם חברים\חברה... באוסטרליה אני הסתדרתי לא רע עם בערך 1000 דולר אבל שוב זה תמיד עולה כי יש המון על מה לבזבז והיא יחסית מקום די יקר לטיול..... אני תמיד מכל מקום חזרתי אל הודו אך בעיקרון הסדר שלי היה מזרח-אוסטרליה (ממש ספונטנית החלטה של רגע מזל שארגנתי עוד מהארץ ויזה לשם שיהיה לכל מקרה) זהו בעיקרון אני חושב אלא אם כן שכחתי משהו ורק תזכור שיקח לך זמן להתרגל לאוסטרליה אחרי טיול ממושך במזרח (וכשאני אומר המזרח אני לא מתכוון לתאילנד ) שבת שלום

למעלה